Tarvitseeko Lapsi aina leluja?

Taaperon touhuja seuratessa olen huomannut, että leluilla leikkiminen jää monesti vähiin.  Sen sijaan hauskempaa on työntää vaikka laatikkoa ympäri asuntoa ja nimetä se laatikkoleikiksi, tai vaikka kaivaa kaapista tyhjä kenkälaatikko ja työntää se päähän.

Nykypäivänä on kaikenmaailman hiluvitkuttimia joilla pyritään aktivoimaan lapsen motoriikkaa ja muita taitoja. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että lapsen mielikuvitus on kuitenkin asia joka kantaa pitkälle. Vuonna nakki ja keppi kun kellään ei ollut varaa hienoihin leluihin, silloin leikittiin oikeasti jollain käpylehmillä ja tavallaan se on todella hienoa! Aikaisemmin lapsille ei survottu koko ajan naaman eteen tavaraa ja illistelty, että leikipä tällä.

Lelut on tottakai hyvä juttukin, meillä minimiehen parhaimpia aarteita on erilaiset autot, mopot ja tietenkin rakas Aatu-pupu. Mutta on kuitenkin hauskaa seurata, miten hän keksii leikkiä vaikka maassa olevasta karkkipaperista. Luovuutta parhaimmillaan.

Kysyin instagramin ja facebookin puolelta tulisiko lukijoilta mieleen jotain kysymyksiä meidän kohta 3-veelle jotka olisin julkaissut videopostauksessa. Hiljaista oli, joten päätin salakuvata Eetua hänen touhutessa ei mitään ihmeellistä, mutta silti niin hauskaa. Pahvilaatikko päähän ja menoks!

videopostaustaaperotouhuaa

 

Olisi kiva tehdä useamminkin videoita, pitäisi vaan ottaa selvää editoinnista yms ja toki keksiä aiheita josta höpöttää. Toisaaltaan videot on aidoimmillaan kertalaakista otettuna ilman sliippailuja. Videobloggaaminen tuntuukin olevan kovassa huudossa nykyisin. Itse otin ensimmäiset videot ihan vaan tietokoneen webbikameralla ja TÄSTÄ postauksesta löytyy ensimmäinen video ever jossa vastasin lukijoiden kysymyksiin pari vuotta sitten. Hih. Onkohan kysymyspostaukset ihan out? Olisi hauskaa tehdä tuollainenkin postaus pitkästä aikaa vai mitä olette mieltä?

taaperotouhuaakuva

Paita Mini Rodini / Housut Nosh minimiehen (ja mamman) yhdet lempparit

minirodinipaita

Siinäpä pientä pohdintaa kera murun videon. Kivaa viikon jatkoa <3

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (8)
 1. Ehdottomasti videopostauksia! Aihe kuin aihe, minkä vain päästään keksii 😊

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   16.8.2016, 20:50

   Pitää ottaa työn alle useammin tehdä videoita, puhuminen livenä kun on itelle muutenkin niin luontaista 🙂

 2. Se on kyllä todettu, että monesti parhaat viihdykkeet on jotain ihan muuta kuin leluja. Vuosikas kulkee koiran tyhjää ruokakuppia työntäen pitkin asuntoa ja paperinpala voi olla joskus hyvin arvokas. 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   16.8.2016, 20:50

   Joo meilläkin oli jossain vaiheessa koirankuppi pop 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *