Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Tänään tapahtui kello 9 mennessä

Herättiin puoli kahdeksalta ja päätin ottaa ylös kello ysiin mennessä mitä tapahtui.

Esikoinen leikki autoilla romurallia. Leikki joka keksittiin edellisenä päivänä, eilen itsekin hurjastelin ja huusin ihan hulluna leikissä haha! Nyt heti aamusta ei kiitos. Miinakin osallistui, niin veikeän näköinen ja kuuloinen kun toinen pärisyttää suullaan silleen prum prum.

Luulin, että ennätän käydä rauhassa vessassa -olin väärässä. Sieltähän se neiti töpsytteli ja pöyhälsi samalla reissulla potan ja maton oman makunsa mukaan.

Otin muutamia kuvia kameralla.

Laitoin kulmavärin vaikuttamaan.

Laitoin astianpesukoneen päälle.

Kysyin sälliltä haluaako hän tehdä itse, vai teenkö mie hänen aamupalansa. Eetu on nimittäin monesti tehnyt itse aamupalansa, tosin hieman avustettuna. Hän halusi, että mie teen joten tein hälle herkkumössön eli jogurtin höysteillä ja meille tytseille puuroa.

Taapero ei suostunut syömään puuroa ja heitti oman lusikkansa 5-kertaa lattialle, joten heitin puuron veke ja annoin talkmuroja sekä maustamatonta jogua. Sen neiti veteli sormin tyytyväisenä nassuun.

Söin oman puuron, tein mikrossa ja rakenne oli vähän hyi. Join kahvin. Kahvikupin aikana annoin sällille pastillin, pyyhin pöydän ja raivasin aamupalahommia jääkaappiin ja kuivakaappiin.

Lohdutin neitiä ja otin syliin.

Päätin olla itsekäs ja hurja -otin tietokoneen keittiön pöydälle ja kokeilla saanko siirrettyä kuvat ja näpsytettyä muutaman rivin. Esikoinen istuu sohvalla ja selailee kirjoja, neiti leikkii autolla.

Imetin ja kirjoitin samaan aikaan.

Ainiin se kulmaväri on vieläkin vaikuttamassa, pitäisi vissiin pestä se pois.

Kivaa sunnuntaita!

Lue myös:

Meidän sunnuntai päivä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.