Tänään sunnuntaina kello 16.00 mennessä

Hellurei ja hyvää sunnuntai-päivää! Tänään sunnuntaina kello 16.00 mennessä…

*Herättiin ja huomasin, että Taapero oli nukkunut kerrankin koko yön omassa sängyssään. 99% öistä hän mönkii viereen ja suurinosa öistä jo silloin kun vielä valvon itse. Monta monta kuukautta on mennyt näin, joten olin ihan positiivisesti yllättynyt huomatessani kun neiti mönki viereen vasta 09 aikaan.

Olen niin onnellinen siitä, että meidän lapset ei herää lähes koskaan todella aikasin. Monella kaverilla muksut herää jo kukonpieraisun aikaan ja en tiedä miten itse selviäisin siitä :D. Potuttaisi suunnattomasti jos vapaapäivinä pitäisi herätä 06 aikaan.

Pötköteltiin koko porukka ihan kaikessa rauhassa ja kömmittiin ylös vasta ehkä puoli kymmenen maissa.

Esikoinen toivoi, että tekisin vohveleita. Edellisenä päivänä vohveleiden paistaminen nimittäin feilasi kun vohvelit kärähti rautaan kiinni. Vaikka olen keittiössä aikamoinen törttö, niin koskaan ikinä aikaisemmin en ollut polttanut vohveleita kiinni. Kertahan se oli ensimmäinenkin haha! Piti vaihtaa sitten ohukaispannuun ja hyvältä maistui niinkin.

6-vee leikki legoilla huoneessaan siihen asti kunnes vohvelit oli valmiita ja neiti pörräsi keittiössä.

Luettiin edellisenä päivänä muumi-kirjaa jossa oli tarina siitä kun muumit meni muumipapan perimään kartanoon jossa kummitteli. Päätettiin jo eilen, että katsotaan aamuohjelmaksi sitten se jakso.

Syötiin vohvelit meidän makuuhuoneen sängyssä ja katsottiin Muumeja. Ai että, oli niin onnellinen olo. Jotenkin vapaapäivien aamuja osaa arvostaa niin eri lailla kuin vauva-vuotena; silloin aamut kun oli aina ilman aikatauluja.

Vohveleiden popsimisen jälkeen rupesin laittautumaan ja lapset leikki kauppaa. Välillä he potkivat palloa, mutta ei mennyt pitkään kun toinen nimitteli toista tyhmäksi joten piti viheltää peli poikki.

Annoin lapsille vesivärit ja käytiin pikaisesti ottamassa miehen kanssa kuvia ulkona.

Vaihdoin ratsastusvaatteet (kuvassa ei siis ratsastushousut) ja ajoin Jokirannan ratsastustallille pikkuesteet tunnille. Menin taas ihanalla Tomu-hepalla jolla menin viimeksikin <3. Tunti meni ihan hyvin, reitit onnistui ja Tomu oli ihana kuten viimeksikin :).

Tunnin jälkeen otin hevosen varusteet pois ja ajoin kotiin.

Neiti nukkui ja pojat pelasi yhdessä pleikkarilla.

Otin pari kuvaa ja aloitin tekemään tätä postausta. Kaveri soitti ja vaihdettiin kuulumisia puhelimitse. Puhelun loppupuolelle Taapero heräsi ja kävin hänet sisälle.

Syliteltiin, laitoin kahvin tippumaan ja annoin jälleen lapsille vesivärit. Lapset piirti vesiväreillä ja kirjoitin ripotellen tätä postausta samalla välillä auttaen vesivärihommelissa.

Mukava sunnuntaipäivä,toivottovasti teillä myös 🙂

*housut saatu instagram yhteistyönä Freddystorelta

Kommentit (2)
  1. Heippa! Nyt oli pakko kommentoida, nimittäin noita housujasi. Kattelin, että ompas kivat, varmaan postauksen lopussa lukee, että mitkä.. Kiva leikkaus peffassa, josko mullekin tommoset.. Ja sitten, tädäää, olikin ratsastushousut 😀 Ikinä en oo hepastellu, ni eio varusteet yhtään tuttuja! Ei kai tommosilla kaupungilla vois muuten vaan kulkea, saattaisi herättää turhaa hilpeyttä kanssaihmisissä, hehe! Kiitos kivasta blogista 🙂

    1. Moi Maija 🙂 Kiitos kommentista ja oonpas pöntösti ilmaissut tekstin tuon osalta, nää ei oo siis ratsastushousut 😀 vaan Freddyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *