Tämän viikon parhaita juttuja

Helluparei ja hyvää sunnuntaita <3. Tulin höpöttelemään ihan intuiitiolla tämän viikon parhaita juttuja. Jotenkin muuten viikko oli vähän blää ja oli tosi vaikeaa löytää motivaatiota ihan siihen perus arjen pyöritykseen, joten niissä tilanteissa on varsinkin hyvä pysähtyä ja miettiä mitä kivaa elämässä on löytynyt.

Pipsa Possu mekko ja Ralph Laurenin kengät kirpparilta tytölle. Kävin neidin kanssa ylläripyllärillä kirpparilla ja tein pari ihan sike hyvää löytöä; neiti rakastui Pipsa Possu mekkoon ja itse ihastuin noihin ihaniin hopeisiin kenkiin. Kummatkin lähti mukaan ja hinta noilla yhteensä oli 22e. Taapero oli niin onnellinen tuosta mekosta, että tuli itsellekin niin hyvä mieli siitä <3.

Miusta tuli toisen kerran elämässäni kummi <3. Olen siskoni pojan kummi ja nyt pääsin ystäväni vauvan kummiksi ja niin ihanaa. Kummius on kunnia asia ja itse haluan olla kummankin kummilapseni elämässä mukana. Omien kummien kanssa en ole tekemisissä ja en halua sitä samaa omille kummilapsilleni. Olin sylikummi ja tilaisuus meni tosi hyvin. Ihan alussa poitsu vähän pätisi, mutta nukkui sitten sikeästi koko loppu tilaisuuden eikä hermostunut edes siinä vaiheessa kun pappi laittoi vettä päähän.

Sain tietää, että kesälomaa on kertynyt 30-päivää, eli täysi kesäloma. Ai että, siis viime kesänähän miulla oli vain 3-päivää kesälomaa. Plus tietty arkivapaat ja viikonloput, mutta aikamoinen kontrasti 3-päivän ja 30-päivän välillä.

Kävin perjantaina ratsastamassa ja se nyt on vaan aina huippua. Menin hevosella jolla en ollut aikaisemmin ratsastanut ja alku tunnista tuntui, että ei saakeli meillä ei mätsää hepan kanssa yhtään. Onneksi lopputunnista sävel löytyi vähän paremmin ja esim. laukan nosto käynnistä sujui hyvin. Tunti opetti jälleen sen, että hevosetkin on persoonia: kaikki erilaisia.

Tässä päivässä on parasta se, että ollaan vietetty rauhallista päivää perheen kesken. Kävin hölkkälenkillä,tein kirjoitustöitä ja käytiin isosti kaupassa. Illasta katsotaan Putous päivän jäljessä ja syödään herkkuja.

 

Kivaa sunnuntaita!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *