Tämän verran treenasin viikonloppuna

Hellurei ja hyvää sunnuntaita! Tässä treenipäiväkirja viikonlopun ajalta; tämän verran treenasin viikonloppuna.

Perjantaina olin kotona kun esikoinen tuli kipeäksi, joten työpäivän aikainen kuntosali jäi tietenkin välistä sekä pyöräily.

Perjantai

Lyhyt vaunulenkki n. 15-minuuttia

1h kouluratsastustunti

Jooga youtubesta 10-minuuttia

Lauantai

30-minuutin latinotanssitreeni youtubesta

Sunnuntai

20-minuutin treeni youtubesta

10-minuutin jooga youtubesta

Tuosta lauantain treenistä teen myöhemmin vinkkiä blogiin, oli nimittäin niiiiin hyvä! Olin ihan hiestä märkä tanssitreenin jälkeen ja se oli niin huippu.

Kouluratsastustunnista jäi myös niin hyvä mieli. Tällä kertaa tunnin vaikeustaso oli juuri sopiva; ei liian vaikea joten en tuntenut itseäni ihan toopeksi eikä liian helppo jolloin ei olisi ollut mitään haastetta. Menin hevosella joka oli kaverilla ihan täystoope sillä kertaa, mutta nyt hepalla ei ollut huono päivä ja kaikki laukannostotkin yhtä lukuunottamatta meni tosi hyvin. Sain palautetta parikin kertaa, että pidä ryhti suorana ja olkapäät taakse. Huomaan itsekin miten huono ryhti miulla nykyisin on, joten pakko ruveta tekemään jatkossa töitä sen suhteen. Kuntosalilla enemmän selkää ja huoltavaa joogaa, niin jospa se ryhti paranisi siitä.

Onneksi päätin ottaa ylös liikunnan enkä ruokailuja,koska voin kertoa että tämä viikko ja viikonloppu on mennyt herkuttelun suhteen niiiiin överiksi että.

 

Tsemppiä viikon aloitukseen <3!

 

Lue myös

 

Tämän verran liikuin 5-päivän aikana

Fit ja Fat päivät -näin ne erosivat toisistaan

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Voitko tehdä viikon ruokapväkirjan? Ja paheesi ruuan suhteen? 😊

    1. Kiitos toiveesta, paheen voin sanoa jo heti ja se on liika herkuttelu :D. Viikon ajalta en varmaan saa aikaiseksi tehtyä, joskus yritin mutta parin päivän jälkeen jo unohtui :D. Voisin tehdä vaikka 3 päivän ajalta ruokapäiväkirjan ma-ti-ke ja joltakin viikolta sitten to-pe-la ( plus ehkä su)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *