Tämän seuraajat halusivat tietää minusta!

Instassa storien puolella seuraajat esitti miulle kysymyksiä ja tässä niihin vastaukset myös blogin puolella! Oli kyllä kivoja, monipuolisia kysymyksiä ja sai lärpättää storien puolella ihan urakalla. Tässä osa 1, loput kysymykset laitan toiseen postaukseen.

Oletko puutarhaihmisiä?

– En todellakaan haha! Meillä kuolee kaktuksetkin ja nyt on itseasiassa ensimmäinen kerta kun meillä on ulkokukkia. Käytiin ostamassa etupihalle amppeli ja takapihalle ihan omin pikkukätösin laitoin ruukkuun 3 kukkaa (älkää kysykö mitä kukkia, jotain helppohoitoisia). Meidän ensimmäisellä omistusasunnolla, jossa oli myös takapiha, meillä ei ollut yhtään kukkaa.

Jos et asuisi Joensuussa, missä Suomen kaupungissa asuisit?

-Täällä asuu kummankin porukat ja lähimmät ystävät, joten ei ole tullut pahemmin mietittyä. Joskus miulla oli Joensuu kriisi, mutta ei ole enää vuosiin ollut. Instassa sanoin, että ehkä Tampere, mutta nyt sanon Kuopio. Se on niin lähellä, mutta silti eri kaupunki heh.

Lempileivonnaisesi?

-Juustokakut!

Mikä on Joensuun kivoin lounaspaikka lasten kanssa kesällä?

-Ollaan käyty Sulossa, Teatteriravintolassa ja Nanas :ssa, mutta missään ei taida olla terassia…vastaan kuitenkin Sulo.

Paras leikkipuisto?

-Karsikossa on aika kiva S-marketin lähellä, Karhunmäessä vaijeriliukupuisto ja Niinivaarallakin on pari kivaa. En oikein osaa sanoa lempparia. Tykkään sellaisista puistoista joissa on hiekkalaatikko, koska a. siinä saa helposti tehtyä treeniä ja b. tykkään tehä itsekin hiekkakakkuja, paitsi se on ärsyttävää kun Eetu aina hajottaa miun tekeleet.

Syötkö aina samaa aamu/iltapalaa? Jos syöt niin mitä?

-Aamuisin syön usein kaurapuuroa, jossa valkuainen, marjoja+marjajauhetta ja mehukeittoa. Iltaisin usein paahdettu leipä höysteillä ja maustamaton jogu mössöllä (marjoja,hunajaa ja mysliä). Mutta vaihtelen myös aamu/iltapaloja.

Miten jaksat olla aina niin ihanan pirteä ja positiivinen?

-Hih tää oli ihana kysymys! En mie aina ole todellakaan positiivinen, olen täällä somessakin kiukutellut ja avautunut välillä. Mutta miun lasi on puoliksi täynnä, turha valitus ja negatiivisuus vie vaan turhaa energiaa.

Minkä ikäinen olit kun sait Eetun

-24. Eetu syntyi miun syntymäpäivänä 16.9, joten meillä on tarkalleen 24-vuotta ikäeroa hih.

Mikä oot ammatiltas?

-Kotitalousyrittäjä, vaikka päivääkään en ole sen alan hommia tehnyt -enkä tee. Tämä on myös niin hyvä läppä, koska kuten monet teistä tietää; meidän taloudessa mies on se parempi kokki.

Millä alalla tai millaisissa työtehtävissä työskentelet?

-Olen call centerissä, eli puhelinpalvelukeskuksessa asiakaspalvelussa yrityspuolella.

Onko teillä toiveissa lisää lapsia?

-Ei.

Onko teillä tietynlainen päivärutiini tai mitä usein teette päivisin?

-Ei mitään kiveenkirjoitettua päivärutiinia. Aamut tykätään ottaa rauhallisesti, me ei todellakaan olla 9 aikaan ulkoilemassa. Eilenkin kun naapurin lapsi tuli kysymään esikoista leikkimään 9.20 me oltiin vielä aamupalalla :D. Nyt kesällä ulkoillaan paljon enemmän kuin normaalisti, mikä on huippu juttu. Muuten tekemisiä niin laitoinkin Puoli vuotta päiväkodin irtisanomisesta -miten menee postaukseen ;

Mitäs me sitten tehdään? Esim. Katsotaan ohjelmia, kuunnellaan äänisatuja, käydään joskus Perheentalolla, kirjastossa tai kaupungilla, nähdään mammakavereita, askartellaan jotain simppeliä (näiden puolen vuoden aikana olen askarrellut varmaan enemmän kuin 4-vuoden aikana yhteensä), Eetu leikkii legoilla paljon ihan itsekseen, luetaan, tehdään youtubesta jumppia, joskus tehdään kotiin jumpparatoja, kuunnellaan musiikkia, pelataan eka peliä, käydään leikkipuistossa ja monesti Eetu leikkii ihan omassa pihassa ja naapurin lasten kanssa aika paljon.

Tulevaisuuden haaveet?

-Ensimmäisenä tulee mieleen silmäleikkaus. Miulla on todella paljon miinusta näössä ja olisi niin huippua nähdä ilman laseja. Toivon myös, että keksisin mikä miusta tulisi isona.

Oli kyllä mahtavaa miten kivasti tuli kysymyksiä, instassa on ilmeisesti matalampi kynnys kommentoida :). Toivottiin myös, että tekisin tälläisen toistekin ja voin kyllä toteuttaakin joskus uudelleen. Kannattaa seurailla instassa @fitfatmamatiina ja mikäli jotain storiehin olen lärpätellyt, sen näät painamalla miun profiilikuvaa.

Oikein mukavaa viikonloppua <3

Lue myös:

Fit Fat Mama vastaukset kysymyksiin (2016)

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *