Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Tämän seuraajat halusivat tietää minusta osa 2

Heippa hei, seuraajat esitti miulle instagramissa kysymyksiä ja tässä vastauspostauksen toinen osa. Tämän seuraajat halusivat tietää minusta osa 2!

Mikä Eetun ja Miinan koko nimet on?

-Eetu Benjam Casperi ja Miina Bea Neelia. Tykkään kummastakin nimestä ihan kympillä <3.

Onko sinulla omaa aikaa? Oletteko te ollu lapsien kanssa kahdestaan vain?

-Hyvin pieni murunen verraten aikaan kun oli vain yksi lapsi. Eniten omaa aikaa on oikeastaan silloin, jos mies on iltavuorossa ja lapset yöunilla. Silloin katson sarjoja ja syön iltapalaa. Toista kysymystä en ihan ymmärtänyt, mutta siskoni on katsonut kerran kumpaakin lasta ja anoppi kerran: käytiin miehen kanssa kahdestaan leffassa.

Missä asioissa teillä  näkyy uhma kaikkien pahiten?

-Sanotaan näin,että hyvin monessa asiassa.Pari esimerkkiä; 4v pesi käsiä,laitoin hänen kädet paremmin vesihanan alle jotta pesee muutkin kuin sormenpäät. ”Tyhmä Äiti,oisin halunnu pestä ITE! Ja painui omaan huoneeseen ovet paukkuen. Muutamia kertoja on myös ollu silleen,että toisessa kainalossa olen kantanut vauvaa ja toisessa raivoavaa esikoista.

Mitkä on teidän tavallisimmat arkiruuat?

-mm. Uuniruuat on helppoja, makaronilaatikko, kinkku/muut kiusaukset, italianpata, kanapasta, uunikala

Mitkä on sun vinkit terveellisempään ja parempaan arkeen?

-Hyvä kysymys ja tähän voisi käyttää koko kirjoituksen verran,mutta sanotaan pari. Ei liikaa vertailisi itseään muihin, esim. jos lukee jostain fitnessblogista miten ruuat punnitaan diipadaa; ei taviksen tarttee. Kaikkien ei myöskään tarvitse käydä tai haluta käydä kuntosalilla. Juutuupissa (youtubessa) on paljon monia hyviä kotitreejä, joilla kuntoa saa kohotettua todella hyvin.

Mikä olisi ruokavalintasi, jos saisit syödä vain yhtä ruokaa koko loppu elämäsi?

-Miehen kehittämä maailman paras kana,johon kuuluu fetakastike,kanaa ja riisiä. Pitsa voisi toisaaltaan olla myös hyvä.

Top 3 jätskimaut?

-Suklaa,lakritsi ja kinuski. Jätski on parasta,tykkään että on joku suutuntuma.

Top 3 Eetun, Miinan, miehen ja omat vaatteet tällä hetkellä?

-Tää oli kiva! Tällä hetkellä omat: Calvin Kleinin vaaleanpunainen t-paita, Mangon valkeat shortsit ja off the shoulder paita jonka tilasin vähän aikaa sitten. Eetulta mini rodinin pinkki gone fishing t-paita, kesähousuista tykkään sellaisista rennoista ruutushortseista ja sitten vimman lettitoppi. Miinalta vimman lettibody, metsolan rusettibody ja mustat newbien röyhelöpyllyt. Mieheltä Calvin Kleinin turkoosi college (jonka itse hälle ostin hehee), kesäpaidoista tykkään sellaisista kauluspaidoista ja farkkushortsit.

Mitä  olet tykännyt Moweo merkkisistä rattaista?

-Edelleen kaupunkikäytössä oikein passelit, maastossa jossa vaikka isoja kiviä niin ei toimi. Ostarimutseillessa jees ja nuo on miulla aina kaupungilla mukana jos autolla olen liikenteessä, sujahtaa auton kyytiin hyvin. Niistä postaus täällä.

Mitä kouluja olet käynyt peruskoulun jälkeen?

-Ammattikoulun ja sitten luin sairaanhoitajaopintoja polkuopiskelijana vuosia sitten. Polkuopiskelua markkinoitiin väylänä päästä opiskelemaan ammattikorkeaan. Opiskelin puoli vuotta ihan samaa rataa kuin normaalit opiskelijat, en saanu mitään tukia -enkä loppujen lopuksi edes päässyt kouluun sisään! Polkuopiskelusta piti vielä maksaakin. Valintakokeessa ryhmätilanteessa sain melkein täydet pisteet, mutta yksilöhaastattelussa oli eri tyypit. He kokivat jostain syystä etten ole soveltuva ja sain liian vähän pisteitä. Tein kirjallisen reklamaation ja kaikkea, mutta ei ollut hyötyä. Voin kertoa, että silloin kypsytti ja kovaa. Sen jälkeen en ole päivääkään opiskellut Trainer 4youn viikonloppua kestänyttä hyvinvointivalmennusta lukuunottamatta.

Missä ammatissa haluaisit olla?

-Sen kun tietäisi…unelmana olisi joku työ, missä saisin konkreettisesti auttaa ihmisiä ja olla face-to-face. Mikä se sitten on, en tiedä.

Missä päin sie asut?

-Joensuussa :).

Minkä ikäinen oot?

-28. Vuosimallia -89, eli täytän tänä vuonna 29.

Kiitos hei kaikille kysyjille, mukava oli lärpätellä ja vastailla <3! Mukavaa viikonloppua kaikille 🙂

Lue myös: Tämän seuraajat halusivat tietää minusta osa 1

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Riikks

  Hei, mistä tuo kuvasi paita on? Etsin juuri tuon mallista paitaa. Muutenkin näytät tosi onnelliselta kuvassa 🙂

  Tällaiset postaukset on kivoja lukijalle, joka ei seurannut blogia vielä kovin kauaa, saa tietää vähän enemmän kirjoittajasta!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi, se on tilattu Nellystä :). Tuo on ihan lemppari, hankin sen myös mekkona =). Kiitos Riikka <3!

 2. Sanja

  Heippa, olen suunnitellut oman blogin perustamista ja sen vuoksi seurannut viime aikoina paljon blogeja. Vaikutat todella kivalta tyypiltä ja pidän blogistasi! Olen itsekin vuosimallia -89 ja sukujuureni ovat Liperistä.

  Minulla on vielä opinnot kesken, parin vuoden päästä olisi tarkoitus valmistua. Aikuisiällä opiskelu on kyllä todella mukavaa, kun saa opiskella juuri sitä, mikä kiinnostaa. Sinäkin olet vasta nuori ja ehdit vielä opiskella, jos joskus joku ala alkaa kiinnostaa. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oi kiva kuulla Sanja, kiitos :). Sittenhän sie olet täältä läheltä päin jos Liperissä:)
   Aikuisena on varmasti ihan eri motivaatiokin opiskella kuin silloin alle 18-veenä. Muistan kun meillä oli ammattikoulussa pari +40 vuotiasta alan vaihtajaa, joten lohduttaudun aina sillä ajatuksella, että kyllä tässä vielä kerkeää keksiä mikä tulee isona :). Tsemppiä blogiuran alkuun mikäli päätät perustaa =)!

 3. Niina

  Ei tosiaan kannata luovuttaa mikäli ammattikorkeaopinnot edelleen kiinnostaa.
  Sinne joutuu aika moni useamman kerran hakemaan ennen kun pääsee sisään. Kaveri sai myös ekalla kerralla pääsykokeiden jälkeen lausunnon että ei ole sosiaalialalle sopiva, mutta haki toisen kerran jolloin pääsi toiselle varasijalle ja kolmannella kerralla pääsi sisään. 🙂

  Itsekin aloitan uuden ammatin opiskelun ammattikoulussa elokuussa (lapset 4v ja 1,5v) ja kyllä sitä motivaatioo löytyy nyt jo ennen opintojen alkua enemmän kuin ensimmäisen ammatin opiskelussa teini-iän ja aikuisuuden kynnyksellä ikinä löytyi 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Okei onnea kaverillesi :)! Mie hain hoitsupuolelle kaksi kertaa, tuon polkuopiskelija hässäkän jälkeen meni täysin maku. Vuosien jälkeen maku on kyllä lieventynyt, jotain olisi kiva opiskella 🙂

   Oi huippua, tsemppiä siulle opiskelun ja perhe-elämän yhteensovittamamiseen <3. Ja niinpä, varmasti motivaatiota enemmän aikuisena =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.