Tämän kaiken sain kirpputorilta alle 30e:lla!

Pörrättiin neidin kanssa 1,5h kirppiksellä ja tein ihan huippuja löytöjä! Tämän kaiken sain alle 30e:lla Joensuun valintakirppikseltä:

Toppi 1e

Vyö 2,90e

Kaikki mustavalkoiset vaatteet vetää minua puoleensa ja jo pitkään hankintalistalla on ollut vyö. Unelmoin jossain vaiheessa desing merkkivyöstä, mutta en ole raahtinut vielä sellaista ostaa. Tämä maksoi alle 3e ja tykkään kyllä todella paljon. Kultainen solki ja musta,crokotyyppinen pinta on hauskan persoonallinen.

Taaperolle löytyi myös ihania juttuja joista hän tykkäsi tosi paljon; Frozen uimapuku johon neiti rakastui ihan täysillä. Hintaa oli 4e. Kaksiosainen heppayökkäri oli -50% ja noiden lisäksi heppateemaa ostettiin myös 4 paria jarrusukkia hintaan 2e.

Esikoinen on kovasti harjoitellut lukemista ja sitä tukemaan ostin kirjainmagneetteja ison kasan 2e:lla.

6-vee on harmitellut sitä kun kaikissa hänen pipossaan on tupsu, jolloin pipo ei mahdu kunnolla kypärän alle. Tämä yksinkertainen harmaa pipo maksoi vain 2e.

Kodin sisustukseen löytyi myös pari kivaa juttua; mustavalkoinen pöytäliina keltaisella tehosteella alle 5e, sekä 2kpl valkoisia tyynyjä yhteensä 5e.

Ihan superkivoja juttuja ja niin edullisesti, hip hei!

Lue myös

Tämän kaiken sain kirpputorilta alle 20e:lla!

Kirpputoriostokset 16e:lla

Huikeat Kirpputoriostokset !

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *