Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Tältä näyttää lomaturvotus

Mie olen niitä ihmisiä, jotka aina kesäisin höllää pipoa ruokailujen suhteen -ja paljon. Kesäkuntoon tavoitteluakaan en vuosiin ole harrastanut, kun tiedän kropan turpoavan kuitenkin lomalla. Syksy on itsellä sitä aikaa kun huvittaa skarpata enemmän.

Kesälomareissulla Kyproksella söin joka päivä herkkuja, enkä todellakaan potenut huonoa omatuntoa siitä. Söin tasan miten huvitti. Salaattia, protskua ja muuta jeesiä, mutta päivittäin mm. kakkua ja lettuja suklaahunajalla.

Tältä näyttää tämän Tiinan kesäturvotus;

Vertailukohtana peppuhaasteen jälkeinen kuva keskivartalosta, joka on otettu reilu kuukausi sitten;

Kesä on ihmisen parasta aikaa, enkä mie ainakaan meinaa uhrata voimavaroja ruokanipotuksiin.

Herkkujen täyteistä vai tarkkaa ruokavaliota kesällä, miten sie menettelet kesällä?

Kommentit (2)

  1. Nimetön

    Mun tulee liikuttua lomalla enemmän kuin arjessa, joten kesälomalla saatan olla miettimättä kauheasti herkkuja. Ei niitä silti tule mätettyä joka päivä eikä välttämättä edes joka toinen päivä. Kun loma loppuu ja palaan arkeen, on myös karkkipäivä kerran viikossa. Mun mielestä kesällä on kiva näyttää fressiltä kun tulee muutenkin kuljettua vähemmissä vaatteissa ihmisten ilmoilla. Toki ulkonäköäkin tärkeämpi juttu on oma fiilis, joka on aika huono jos koko kesän turvottaa.

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Totta, että oma fiilis on tärkeetä :). Miulla onneksi turvotus lähtee helposti myös pois, viikon jos syön taas jeesisti niin oon melko lailla päk normitilassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.