Taatusti kestävä meikkipohja näillä tuotteilla

Kestävä meikkipohja on varsinkin kesällä haastavaa. Tein tällä setillä pohjan jonka tein aamulla 06 aikaan ja illalla 21 aikaan naama oli aika tikissä.

Tässä omat vinkkini taatusti kestävään meikkipohjaan näillä tuotteilla;

Kasvojen puhdistuksen jälkeen levitän kasvovoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen. Annan niiden imeytyä vähintään 5-minuuttia ennen meikkituotteiden levitystä.

Primeri pidentää meikin kestoa huomattavasti ja Essencen you betteri work-primeri todellakin pidentää pohjan kestoa. Tuotteen mukaan se myös blurraa ihohuokosia ja sisältää auringon suojakertoimen 20. Suojakerroin kyllä, mutta miun jättiläishuokosille pitää laittaa vielä eri tuotetta niitä häivyttämään. Mutta pidentää meikin kestoa kyllä! Hinta 4,39e (oma saatu)

Toinen Essencen tuotesarjasta joka parantaa meikin kestoa on tämä Essence you better work! viimeistelysuihke. Fixing Sprayta suihkutetaan kasvoille ihan viimeisenä siinä vaiheessa kun meikki on valmis. Yksi vinkki tämän käyttöön liittyen joka entisestään pidentää meikin kestoa on se, että ruiskuta kiinnityssuihketta beaty blenderiin ja painele meikkivoide blenderillä. Hinta 3,69e.

Silloin kun haluan ettei pohjameikkiä tarvitse korjata päivän aikana, laitan tätä Essencen #insta perfect meikkivoidetta .Keston lisäksi tässä on myös reippaasti pigmenttiä ja se on aika tujakkaa. Päivittäisessä käytössä en tätä laita, koska illalla meikkejä pestessä tuntuu miten iho on paljon enemmän maskimaisempi kuin muilla meikkipohjatuotteilla joita käytän. Mutta silloin kun päivä on pitkä, tämä on miun valinta! Hinta 5,59e (omat saatu)

Revolution conceal&define on älyttömän hyvä hinta-laatusuhteeltaan! Pigmenttiä löytyy, kestoa on ja sävy on vaalea jolla saa tehtyä sekä tummien silmänalusten häivytystä että korostuksia. Loisto tuote! Hinta n. 6e

Jotta meikkipohja kestää, se pitää tottakai kiinnittää puuterilla. Olen tykännyt tästä boho green make-up irtopuuterista. Se on edullista luonnonkosmetiikkaa ja sitä levittäessä tuntuu, että iho saa puuterista huolimatta hengitettyä. Hinta n. 10e (oma saatu)

Siinäpä teille vinkki taatusti kestävästä meikkipohjasta ja oikein kivaa perjantaita! 🙂

 

Lue myös

Oikeasti hyvä luonnonkosmetiikan meikkivoide

3 hyvää ja 3 huonoa meikkituotetta

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *