Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

TAAPERON VÄLIKAUSIVAATTEET

Lukija heitti toiveen tehdä postausta Eetun välikausivaatetuksesta, joten tässäpä tulee! Nyt on ollut niin lämpimät ilmat ettei niitä ole pahemmin tarvinnut, mutta Suomen kelit –luulen että kohta tarvitaan taas.

Aloitetaan kengistä.

taaperonkauppakengät

Kauppakenkinä sällillä on Niken airmaxit ja Eccon ruskeat kengät. Kummassakin on Eetulle juuri sopiva lesti ja niillä on selvästi todella hyvä kävellä. Vinkkinä vaan, että Niken kengät vastaa pientä kokoa, joten kannattaa valita normaalia kokoa isompi. Haluaisin samankaltaiset myös valkoisena tai sitten Adidaksen superstarssit.

taaperonvälikausikengät

kavatkumpparit

Käyttökenkinä Vikingin vk-kengät jotka löysin itseasiassa kirpparilta todella hyvä kuntoisena. Kumpparit tilasin Footwaylta ja niin tykkään! Halusin jotain muuta kuin monessa muussa blogissa näkyvät Crocsin keltaiset kumpparit. Kavateissa on hauskat detailsit takana ja edessä. Mutta miten ihmeessä ne saa puhdistettua?! Yritin hinkata niitä fairilla ja peppupyyhkeillä, eikä mitään apua. Kengät eivät ole kuin ehkä kuukauden vanhat joten tosi kiva kun näyttävät jo nyt ojasta kaivetuilta. Help!

välikausihanskatjahuivi

Hanskoja on muitakin, mutta yleensä käytetyimmät ovat hinta-laatusuhteeltaan älyttömän hyvät Jonathanin vk-hanskat. Verraten kun minimiehellä oli Molon talvihanskat jotka olivat ihan surkeat. Ei aina ratkaise hinta. Ohempina löytyy parit popin sormikkaat ja sitten ihan perus lapasia joista melkein aina toinen pari on tiellä tietämättömillä. Huiveista tuubitähtihuivi on ostettu Areenan markkinoilta, valmistajaa en muista. Popin raitahuivi on kauppahuivina ja pari viikkoa sitten ostin Noshin raitatuubihuivin mutta se ei ole vielä käyttöön eksynyt kun sattui juuri hyvät kelit kohdalle.

polarnopyretvälikausihaalari

vällikausipuku

Haalarina meillä on edelleen Polarn O Pyretin irrotettavalla fleecellä oleva välikausipuku. Liputan tälle todellakin! Pitkä käyttöikä ja ei ole mennyt miksikään. Suosittelen kaikille! Tuplavetoketju on ihan superi.

Kakkoshaalarina Everestin ei vuorellinen vk-puu joka on hoidossa. Päiväkodilla on myös sadetakki ja sadehousut. Kotona jemmassa on joku sadehaalarikin, ei ole kertaakaan käytössä ollut joten kuvaa en napsaissut.

geggamojapipo

välikausipipot

Lemppari hatut on Geggamojan, popin ja mini rodinin pipot joista ehdottomasti eniten käytössä on Eetun lempparina keltainen rodinin kissapipo. Rodinin musta basicpipo ja popin joku peruspipo, benettonin ja newbien pipot löytyy myös mutta ne ei ole niin usein käytössä.

välikausitakki

minirodinipico

Takkina on Lindexin softshell takki joka on myös todella näppärä. Hihat saa kivasti hanskojen päälle tarroilla ja muutenkin hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä.

Kauppatakkina Mini Rodinin Pico. Yleinen, mutta niin ihana <3.

polarnopyretvälikausihousut

Välikausihousuiksi ostin Polarn O Pyretin välikausihousut joissa on hauskat henkselit mukana. Käyttökokemusta ei ole ennättänyt kertyä kuin reilu kuukausi, mutta tähän mennessä ei mitään valittamista.

IMG_1029

Toivottovasti lämpimät kelit jatkuisikin, on niin paljon nopeampaa lähteä liikenteeseen. Vaatetus ja kengitys on niin paljon kevyempää, ihan luksusta! Pukeminen on kyllä onneksi helpompaa kun toinen osaa jo itsekin osallistua, toisin kuin ulos lähteminen ARGH- aikoihin :D.

Löytyykö teiltä samoja vk-vaatteita?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (8)

 1. Nipatus

  Kokeile kumppareiden tahroihin Taikasientä, sillä olen itse saanut puhdistettua kengistä sitkeimmätkin tahrat 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hei kiitos vinkistä,tuota mietinkin mutta en uskaltanu lähteä omin päin koklaa:) nyt uskaltaa (:

 2. Miiu

  Koita saappaisiin taikasientä. Se on ihan loistotuote kaikkeen tollaseen, ja kyllä kaikkeen muuhunkin puhdistukseen. Voisin vannoo, et saappaat on kun uudet taikasieni käsittelyn jälkeen. Ja älä osta kopioo, me murenee hetkessä…

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Miiu,just itseasiassa siivosin siivouskaapin ja taikasieni löyty sieltä,ihan normi versio joten pitää koklaa sillä-kiitos siullekin avusta:)

 3. Nimetön

  Ja jos ei taikasieni funkkaa, niin lapsiperheen ihana (voiko siivoustuotteesta sanoa niin?) myrkytön yleispuhdistusaine on Universal Stone. Sillä lähtee _kaikki_ sotkut helalle palaneista puuroista kaakeleitten kalkkitahroihin ihan huisvaan 🙂 Ja omiaan se on myös keltaisiin saappaisiin, testattu on!
  Kivaa kohta-alkavaa kesää <3
  Maija

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Universal stone,en ole kuullutkaan joten kiitos vinkistä:) saako sitä ihan normi kaupasta?

 4. Himpi

  Tuleeko teillä käytettyä kaikkia noita ulkovaatteita? Kuulostaa vaan että on niin monta eri vaihtoehtoa että tulevatko kaikki tarpeeseen?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Osaa enemmän kuin toisia,kivempaa kun on valinnan varaa ja eri säähän eri vaatteet :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.