Taaperon mielestä parasta just nyt x 6!

Perheen pienin on jo 1v 3kk vanha <3.  Taaperon mielestä parasta just nyt x 6 tällä hetkellä on;

Ksylitolipastillit ruuan jälkeen. Hän pitää aina huolta, että muistan antaa ksylitolipastillit. Neiti menee ruokakaapin eteen ja pyytää pastillia.

Kengät. Omat kengät, veljen kengät, minun kengät ja miehen kengät. Oikeastaan kenen tahansa kengät. Kengät menee jalkaan ja niitä löytyy ympäri asuntoa vaikka sun mistä. Vierashuoneen sängystä, vessasta, kylppäristä, kodinhoitohuoneesta – ihan mistä vaan.

Pipot. Parasta just nyt on laittaa pipo päähän, tai mikä tahansa muu hattu.

Ulos pyytäminen. Miina kaivaa esille kengät, laittaa hatun päähänsä, ottaa haalarin käteen ja menee tormakasti ulko-oven eteen. Hän kääntää tarvittaessa volyymit kaakkoon jos meillä ei ole aikeita lähteä ulos :D.

Vaatehuoneen myllääminen. Operaatio vaatehuoneen raivaaminen on toivotonta, neidin lempparihommaa on tällä hetkellä kiskoa vaatteet hyllyiltä ja kanniskella niitä ympäri kämppää. Myös pikkareita on kiva laittaa päähän, sekä sukkien kuljettaminen on myös huippu juttu.

Eläimet. Neiti rakastaa eläimiä niin paljon <3. Kaikki koirat on ”Taato” (eli Saajo meidän koira). Myös lelueläimet ja eläinten kuvat kirjoissa on lemppareita. Muuten kirjoja hän ei malta yhtään kuunnella, mutta eläimien kuvia malttaa katsoa nanohetken. ”Kato”.

 

 

 

Meidän murunen <3.

 

Onko teidän Taaperoilla samoja parasta just nyt juttuja?

Kommentit (4)
  1. Siis miedän 1v 2kk neitillä on lähestulkoon prikulleen samat kuviot mitä Miinalla! 😀 Eläimet plus kenkien ja pipojen pukemiset/kuskaamiset on meilläki selkeesti se hittijuttu. Meillä vaan noitten vaatteiden penkomisen lisäksi laittais astikaappien tyhjäämisen, niin ois meijän taaperon peruspäivä. 😀

  2. Meillä taitaa pojan 1v 3kk mielestä parasta olla tiskaaminen, ehdottomasti. Ja muovikippokaapin tyhjentäminen, voi elämä sen homman kanssa 😁 No, eipä oo kaappi ollut niin siistissä kunnossa aikasemmin, kun nyt joutuu päivittäin järjestämään sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *