Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

TAAPERON ILTAPALA 2

Teillä varmaan pursuaa korvista bloggaajien joulupostaukset? Lukijana ainakin nostan käden ylös, joten halusin julkaista tähän väliin Taaperon iltapala postaussarjan toisen osan.

lapseniltapala2

IMG_9886

IMG_9885

Viili jossa makeutuksena hiven hunajaa sekä päärynää&viinirypäleitä pilkottuna.

Viili on meillä hieman unohduksissa ollut, joten viime viikolla pitkästä aikaa ostettiin sitä.Venyvän rakenteen takia ehkä unohdin sen jossain vaiheessa tarkoituksellakin kauppaan kun syöminen ei aikaisemmin sujunut ihan niin siististi haha! Viruvaa ja venyvää. Muistan omasta lapsuudestani viilin hunajalla olleen yksi lemppari välipalani. Meillä oli tosin sitä ”normihunajaa” mitä lusikoidaan purkista. Meillä on sitä juoksevaa versiota. Hunaja on muutenkin terveellistä ja pitäisi syödä sitä pienissä määrin enemmänkin. Ja hyvää kuin mikä nams!

Sanomattakin selvää, että meillä syödään maustamatonta viiliä. Viilis, eli maustettu viili on täynnä piilosokereita joten no thänks. Niitäkin muistan muksuna itse syöneen, pinkkiä ja vihreää oli ainakin väreinä.

Syödäänkö teillä viiliä?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (2)

  1. Mira

    Meillä syödään myös viiliä, kohta kaks vuotias poika ei edes tykkää mistään makeista jogurtti/viileistä.. Ja kiitos vinkistä käyttää hunajaa, miten ei oo tullu itselle edes mieleen, vaikka teen kanssa sitä tulee käytettyä silloin tällöin:-D

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Mie en ees tiedä tykkäiskö Eetu maustetuista kun meillä ei niitä ikinä ole 🙂 :D. Ole hyvä vaan, hunaja on hyvvää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.