TAAPERON ILTAPALA 1

Tykkään miettiä Eetulle erilaisia iltapaloja, se kun on arkena ainoa ruoka päivällisen lisäksi, jonka itse pääsen hänelle antamaan. Siitä sainkin idiksin postaussarjaan, jossa kuvailen 5 erilaista arki-iltapalaa ja kirjailen niitä sitten tänne blogin puolelle. Toivottovasti saatte tästä vinkkiä omienkin natiaisten aamu/väli/iltapaloille :).

 

lapseniltapala

taaperoniltapala

IMG_9900

Ensimmäisenä iltapalana se perinteinen. Kaurapuuro tehtynä kevytmaitoon, puuron sekaan margariinia sekä bonnea. Lisäksi viinirypäleitä ja omenaa. Puuroa voisi vaihdella välillä vaikka 4 viljan vaihtoehtoon, tai vaikka ruispuuroon. En olekaan aikoihin syönyt itsekään niitä. Ja kohta saa jouluna riisipuuroa nam!

Kivaa muuten kun nyt postailukin on tuntunut paljon mielekkäämmältä. Se menee jotenkin niin vaiheittain, välillä pursuan ideoita ja inspistä, mutta välillä tuntuu pelkkä näytön tuijotus tuskastuttavan. Väkisin ei tuu mittään, kaikista parasta onkin kirjoitella ajatuksen virralla :).

Minimiehen kuulumisia muuten, nukutus on ruvennut menemään taas hanurilleen. Sen lisäksi olen joutunut parina yönä menemään Eetun huoneen lattialle nukkumaan kun toinen ei ole meinannut asettua. Noh, nää on näitä. Vaiheita vol miljoona.

Käytiin miehen kanssa eilen syömässä kahdestaan ja oli kyllä ihanaa <3. En ottanut tarkoituksella mitään materiaalia edes instaan, haluttiin olla ihan kahdestaan vaan. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Kyllä kahdestaan rauhassa syöminen on välillä jees. Muistakaahan osallistua muuten arvontaan, huominen vielä aikaa!

Mutta, mitäs mieltä tälläisestä postaussarjasta?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (4)
 1. Kiva postaussarja 🙂
  Koska meillä syödään melkein aina puuroa 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   19.12.2015, 12:54

   Kiitti 🙂 joo meilki puuro enne oli enne vakkari,nyt alkaa Eetu kyllästyä siihe 😀

 2. Tosi kiva, täälläkin puurolinjalla ja hedelmiä, leipää jälkkäriksi :)uusia ideoita otetaan vastaan 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   19.12.2015, 12:55

   Kiva kun tykkäät tästä postausidiksestä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *