Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Syyskuussa x 12

Heippodei, pari kuukautta pidin paussia näistä kuukausikatsauksista kun mietin sitäkin jaksaako tyypit niitä lukea. Mutta; peruskuulumisia ja arkea toivotaan usein, sekä nämä on mukava toteuttaa. Huomaa itsekin mitä kaikkea kuukauden aikana onkaan tehnyt, aika kun huristaa älytöntä vauhtia.

Suosituimmat postaukset syyskuussa oli Tämän kaiken sai lidlistä 124e:lla , Asiat joista huomaa etten ole enää parikymppinen sekä Fit ja Fat päivät -näin ne erosivat toisistaan.

Syyskuussa…

Kerroin, että blogini muuttaa terve.fi sivustolle 1.11 fitfashionin sivuston yhdistyessä sinne. Kuukauden päästä siis muutetaan, jännää!

Esikoinen täytti 5-vuotta. Ihan käsittämätöntä <3. Synttäreistä voit lukea täältä.

Vietin 29-vuotissynttäreitäni. Kävin ystävien kanssa kiipeilemässä treetopissa, eli seikkailurata joka on rakennettu korkealle puihin. Oli kyllä tosi kivaa ja ehdottomasti haluan mennä joskus uudelleen! Join alkoholia ensimmäistä kertaa melkein 2-vuoteen.

Käytiin miehen kanssa pari kertaa ulkona syömässä. Toisella kerralla koko porukalla, toisella sällin kerhon aikaan jolloin oli vain lapsista toinen mukana. Uusi tuttavuus oli Ravintola Joensuun sushit sekä Otto Trattorian kakku. Sushista lemppari oli ankerias ja otto trattorian kakku oli älyhyvää ; turkinpippuri suklaajuustokakku sekä tuplasuklaajuustokakku. Kerrankin oli sopivan kokoinen pala, eikä sellainen piiperrys papanan kokoinen kakkupala.

Ulkotreenejä oli kiva tehdä. Sopivan viileää, eikä pieni tihkusadekaan menoa haitannut. Lemppariulkotreeninä jäi mieleen kun esikoisen kanssa juostiin ylös alas rinnettä. Leikittiin, että juostiin pelottavaa Annua (joku oli kirjoittanut laattaan Annu) karkuun. Pujahdettiin leikisti salakäytävään ja taas rinnettä ylös alas. Siinä sai itse hyvää treeniä, että leikkiä <3.

Ostin itselleni ensimmäiset Levikset. Nyt olen niinkuin oikeesti aikuinen kun kaapista löytyy parinkympin farkkujen lisäksi the farkut hih.

Taapero oppi kiipeämisen salat ja kivoja paikkoja oli mm. astianpesukone haha!

Esikoinen oppi ajamaan ilman apupyöriä ja käytiin uutta taitoa treenaamassa ahkerasti <3. Hyvin sai itsekin treeniä samalla hölkäten.

Kävin hyvinvointimessuilla jossa oli Kylli Kukk:n luento. Todella inspiroiva ja ihanan rempseä positiivinen tyyppi!

Kävin kokeilemassa ilmapilatesta -hauska kokemus!

Pidin kirpparipaikkaa sekä livenä, että netissä möin lastenvaatteita. Ostin tilalle muutamia ihanuuksia.

Laitettiin myytiin meidän ihanat Emmaljungan valkeat kärryt ja tilalle hankittiin Emmaljungan Scooterit. Haluttiin korvata kaikki muut kärryt yhdillä ja myydä muut pois. Kärryt on vielä myynnissä hintaan 250e.

Heippa syyskuu ja toivottovasti lokakuussa tulee kivoja juttuja.

Lue myös viikon muut postaukset:

5-minuutin vatsatreeni seisten

Entä jos syy onkin ADD?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.