Syyskuun suosituimmat postaukset ja instakuvat x 5

Hyvää lokakuuta! Tässä koosteena Fit Fat Mama blogin syyskuun suosituimmat postaukset sekä instagram kuvat x 5. Instassa voit seurata minua @fitfatmamatiina  jossa lärpättelen myös storyn puolella ja sieltä näkee meidän arkea.

Näin juhlin kolmikymppisiä

Täytin pyöreitä ja postauksessa kerroin miten juhlin kolmikymppisiäni. Oli kyllä niiiin kivaa!

Tämän verran 6-vuotiaan synttärit maksoi

Syyskuu oli juhlaa täynnä kun minulla ja esikoisella on samana päivänä synttärit. Pidettiin ensimmäisen kerran jossain muualla juhlat kuin kotona ja postauksessa kerroin tarkalleen minkä verran 6-vuotissynttärit maksoi.

15-kysymystä hiuksista haaste

Tämän postauksen kirjoitin ihan loppukuusta ja se silti nousi luetuimpien joukkoon, yllättävää! Kiitos lukijalle toiveesta. Postauksessa näät mm. kauheimman hiustyylini.

Kokemus kulmien kestopigmentoinnista + alekoodi

Kävin vihdoin ottamassa kulmien kestopigmenttoinnit ja lisäksi Joensuulaisille HOX edelleen alennuskoodi voimassa <3. Menen viikon päästä kulmien vahvistukseen. Kulmat vaatii siis aina min. 2 käyntiä ihotyypistä riippuen.

Mitä tein työpäivän jälkeen viime viikolla osa 2

Näköjään arkikuulumiset kiinnostaa, ensimmäinen osa oli nimittäin myös paljon luettu. Pitääkin tehdä tämä vielä uudelleen, kivaa nimittäin itsekin muistella mitä kaikkea sitä tuleekaan tehtyä kun arkipäivät menee niin hirmuista vauhtia.

Tsemppiä lokakuun alkuun <3.

Lue myös

Elokuun suosituimmat postaukset ja instakuvat x 5

Heinäkuun suosituimmat postaukset ja instakuvat x 5

Kesäkuun suosituimmat postaukset ja instakuvat x 5

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *