Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Surkeat kosmetiikkatuotteet x 3

Kirjoitin surkeat tuotteet x 4 postauksen jonkin aikaa sitten ja siitä tykättiin. Päätin tehdä jatko-osan ja kohteena tällä kertaa kosmetiikkatuotteet! Nämä on edelleen toki omia mielipiteitä ja omia käyttökokemuksia, mutta lets go!

NYX lips lingerie sävy 07 Satin Ribbon

Aivan liian nude-sävy hyi hittolainen. Näytän ihan haudasta nousseelta zombilta tämä huulissa. Muuten lips lingerie tuotteena on tosi jees.

The bodyshop BB-voide

Valitsin aivan liian tumman sävyn, mutta vaikka väri olisi ollut sopiva, tuote ei muutenkaan sytyttänyt wow-efektiä -pikemmin njääh. Peittoa tuotteessa ei ole nimeksikään. BB-voiteethan on tarkoitettukin kevyeeseen peittävyyteen, mutta verraten kilpailevan toiseen BB:sen, niin tämä hävisi kyllä ja kunnolla. Tähän olin kyllä pettynyt, koska muut Bodyshopin t-puu sarjan tuotteet on kaikki olleet iholleni oikein passeleita. Sävyvaihtoehtoja on vain kaksi; tämä sekä ihan vaalea. Jotta olisin saanut itselleni sopivan sävyn, niistä olisi pitänyt tehdä miksaus.

Mesauda milano fix me up! 

Kyseessä on meikinkiinnityssuihke, joka haisee ihan järkyttävältä. Suihke on myös liian ruikkiva, tulee mieleen ihan hiuslakka. Tätä pitää suihkuttaa todella kaukaa ja se haju on vaan niin karsea, ettei huvita suihkutella… googlettelin tuotteen ja pakkaus on näköjään vaihtunut. No pakkauksen vaihto ei poista hajua.

Nyt on parissa postauksessa parpatettu tuotteista joista en suosittele, joten seuraavan kerran tuotejutussa luvassa sitten suosituksia. Oikein mukavaa viikonloppua ruudun sinne puolelle <3.

Mitä kosmetiikkatuotetta sie ET suosittelisi? Löytyikö näistä kolmesta sellaista, joista olet itse tykännyt?

Lue myös: Surkeat tuotteet x 4 

ja edellinen postaus Häsä Mutsi

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Nimetön

  Rimmelin # insta fix & go- meikinkiinnitys- suihke. Tuoksu ei miellytä, sumutin sumuttaa tuotetta liian isoina pisaroina ja kaiken huipuksi kasvoja alkaa kiristämään. Ei toimi Beayty Blenderin kostutuksessakaan. Meikkivoide ei levity nätisti.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti kun sanoit tuosta käyttökokemuksen, nimittäin sitä oon pari kertaa pyöritelly kaupassa -onneks jäi ostamatta ja jää jatkossakin 🙂

 2. Emma

  Näyttää kyllä juuri sellaisilta tuotteilta, että ei houkuttele edes ostamaan 😀 Hyvä kuulla siis, ettei olisi kannattanutkaan uhrata rahoja moisiin!

  Miun kosmetiikkaosaston ehdoton floppi on Essencen 8 värin luomiväripaletti; vaikka hinkkaat väriä pensseliin minuutin, sen pigmentti ei riitä mihinkään ja se suttaantuu heti naamalta pois. En suosittele, vaikka hintaa olikin vain 4,99e 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Är tuo on ärsyttävää jos luomivärissä on surkea pigmentti :c. Vaikka ei sen puoleen, en kovin usein luomivärejä edes käytä 😀

 3. 1sbe

  Heiiii semmonen idea että olisko mahdollista saada näihin kuvia myös tuotteista käytössä? 🙂

  Purkeista aika monta kuvaa kevyehkössä postauksessa. Kaikkii tuotteita ei varmaan pysty niin demonstroida mut esim tuo huulikiilto jäi kiinnostaan et mimmonen se noin niinku purkista ulkona sit on!

  Kiitos kiinnostavasta jutusta 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti ideasta! Voisin tehdä sellaisen postauksen tyyliin ”meikki tuotteilla joista en tykkää” :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.