Surkeat kosmetiikkatuotteet joita en osta uudelleen

On olemassa sekä super hyviä kosmetiikkatuotteita, että super huonoja. Myös siltä väliltä, jotka ei aiheuta mitään wow efektiä on olemassa iso pino. Tässä listattuna surkeat kosmetiikkatuotteet joita en tule enää uudelleen hankkimaan.

 

Olivia Klein eye care gelly

Purkki itsessään on niin kaunis, että odotukset tuotteesta oli korkealla. Ensi tuntuma tuntui hyvältä. Viilentää silmänympärysihoa ja imeytyy aika hyvin. Mutta geelimäinen silmänympärysvoide ei todellakaan kosteuttanut tarpeeksi. Meikki tuntui kerääntyvän juonteisiin älyttömän paljon enemmän kuin esim. lidlin silmänympärysvoiteen kanssa. Versus siihen, että lidlin tökötti maksaa n. 3e ja tämä oli n. 20e. Ei jatkoon vaikka purkki onkin kaunis. Toimii varmasti paremmin ihmisille jotka ei kaipaa silmänympärysiholle niin paljon kosteutusta.

 

LV kasvoseerumi

Seerumit kuuluu nykyisin aina ihonhoitooni. Palloilin Sokoksella ja halusin kokeilla jotain uutta seerumia. En pidä öljypohjaisista seerumituotteista ja tämä LV:n purkki oli niin edullinen (n. 4e), että ostin sen testiin. Ei jatkoon. Purkki on mitään sanomaton, tuote on mitäänsanomaton ja niin blaaaa ettei jatkoon. Tungen tätä aina hirmuisen määrän, että pääsen tästä vaan eroon.

 

Delia Cosmetics kulmien kestoväri

Kulmakarvani ovat todella vaaleat ja värjään niitä kotona aina aika ajoin. Kunnollisen kulmävärin etsiminen on vaan hieman hankalaa. Ostin tämän Tokmannilta ja ihan kökkö. Aktivaattori aine kulmaväreissä on yleensä nestemäinen, joka annostellaan esim. 10 tippaa. Tässä aktivaattori on valkoista lirua ja oli hankala arvioida minkä verran sitä pitää laittaa. Purkissa lukee, että oikein professional käyttöön ja long lasting -bullshit. Annoin värin vaikuttaa 45-minuuttia ja silti kulmat vaaleni alkuperäiseksi ehkä viikossa. Ei jatkoon.

 

Make up revolution highlighter

Highlighter eli kasvojen korostustuotteet on ihania. Niillä saa meikkiin hohtoa ja edellisen highlighterin loputtua pihistelin ja tilasin tämän. Kiiltoa on sopivasti ja loppu tulos meikkaamalla aika kiva, mutta purkki. Purkista hajosi kansi melkein heti! Heitän hiiteen koko purkin, haluan meikkituotteet olevan sentään sellainen jossa pysyy pakkauksen osat paikallaan.

 

Dermacol Selfie make-up primer&foundation

Meikkivoide on yksi tärkeimmistä tuotteista ja jos se on väärä, koko pärstä menee pieleen. Kyproksen lentokentällä oli meikkimerkki johon en ollut aikaisemmin perehtynyt. Meikkivoiteen nimi kuulosti niin hauskalta tälläisen some muijan korvaan,että pakkohan se oli ostaa testiin. Meikkivoiteessa on primeri sekä meikkivoide samassa. Ajatuksena todella hyvä –hei tällähän säästää aikaa! No, todellisuudessa ei toiminut ainakaan omalla kohdalla. Meikkivoide on ihan liian matta. Sellainen tunkkaisen matta. Ei jatkoon. Tämän merkin ripsiväri sen sijaan oli huippu!

 beaty uk prime fx

Primeri kiinnittää meikin, mutta kiinnityksen ja kiillon lisäksi tarvitsen ihohuokosten pienennysten ominaisuutta. Tässä primerissa sitä ei kyllä ole todellakaan riittävästi. Primeri on vaan silikonista liurua. Tylsä, mitäänsanomaton. Ei jatkoon.

 

Nämä tuotteet ei toimineet omalla kohdallani. Kerro viimeisin siun mielestä surkea kosmetiikkatuote kommentteihin :)!

 

Kannattaa lukea myös nämä postaukset

 

Meikki surkeilla tuotteilla

Surkeat tuotteet x 4

Surkeat kosmetiikkatuotteet x 3

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *