Surkeat kosmetiikkatuotteet joita en käytä uudelleen

Tässä postauksessa kerron kosmetiikkatuotteista, joita en käytä enkä osta uudelleen.

 

Missha super seed cleaning foam

Ostin elämäni ensimmäisen korealaisen ihonhoitotuotteen. Luulin niiden olevan superkosteuttavia, mutta tämä puhdistusaine on niin kuivattava että hyi. Jopa minun rasvoittuva ihoni huusi tämän jälkeen. Saan kohta korealaisia ihonhoitotuotteita testiin, toivotaan niiden olevan parempia kuin tämän. Jatkossa en käytä tätä kasvoille, puhdistan meikkisuteja tällä kun en halua heittää kuitenkaan roskikseen,

myClarins porestick

myClarins on suht uusi tuotesarja joka on hinnakkaan Clarins merkin pikkusisko. Oletin, että Clarinsin pikkusisko on varmasti todella hyvä kun hintaakin tällä stickillä oli melkein 20e. Mutta ei! Ihan surkea. Tuotteen pitäisi blurrata ihohuokosia ja ainakaan omille kraatereille tämä ei tehnyt paljon mitään. Lisäksi sticki on järkyttävän pieni hintaansa nähden. Se tipahti jo kerran pakkauksestaankin ja sapettaa koko tuote, varsinkin kun maksoi melkein 20e.

Organic shop aloe shower gel

Haluan että suihkusaippua tuoksuu hyvältä, muuten kroppa ei tunnu kunnolla puhtaalta. Tämä organic shopin suihkusaippua ei ollut yhtään mieleen. Se ei tuoksu yhtään miltään. Plussaa siitä ettei ole parabeeneja, silokooneja ja hinnaltaan edullinen. Sain tämän blogin kautta, mutta en osta kyllä itse kaupasta. Herkkänenäisille varmasti jees, mutta itselle ei jatkoon.

Essence what a fake mascara

Ripsiväreissä olen tarkka. Haluan levityksen olevan helppoa ja tuloksen olevan mahdollisimman näyttävä. Tämä Essencen  ripsiväri ei valitettavasti toiminut itselläni yhtään. Pysyvyys oli hyvä, mutta ripset eivät taipuneet yhtään ja näytti niin laimealta lopputulos että. Onneksi essencellä on paljon muita hyviä vaihtoehtoja, kuten esim. tämä. Sain tämän blogin kautta, joten omia rahoja ei kulunut onneksi.

Siinäpä muutama tuote joita en osta enkä käytä enää uudelleen. Oikein mukavaa perjantaita sinne <3

 

 

Lue myös

Surkeat kosmetiikkatuotteet joista en osta uudelleen

3 hyvää ja 3 huonoa kosmetiikkatuotetta

Meikki surkeilla tuotteilla

Kommentit (4)
  1. Moi! Ei liity postaukseen,mutta ..näin ig:ssä kuvan jossa Eetu oli kiipeilyseinällä. Harrastaako hän kiipeilyä? Jos harrastaa,niin missä täällä Joensuussa se on mahdollista?

    1. Moi,joo Eetu käy Ote-kiipeilykeskuksella seinäkiipeilemässä :)! Se sijaitsee pilkontiellä, stemman ja iskun lähellä. On mahdollista ostaa myös irtokertoja

  2. Kiitos vastauksesta! Onko siellä jokin ryhmä, joka on tarkoitettu lapsille? Vai käyttekö ihan itsekseen(onko siellä silloin jokin ammattilainen varmistamassa turvallisuuden?)

    1. Eetu käy ohjatussa ryhmässä jossa on ammattilainen ohjaaja :). Siihen ei ole enää vapaata paikkaa käsittääkseni :c. Irtokerroilla on mahdollisuus käydä ja ammattilainen ohjeistaa turvallisuusasiat ennen kokeilua, ainakin seinällä oli sellainen lappu. Itse käyn syyslomaviikolla kokeilemassa sällin kanssa kun sillon ei ole ohjattua ryhmää, odotan innolla kun näyttää niin kivalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *