Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

SUOSITUS SUOMALAISESTA VÄLIPALAPATUKASTA

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kommenteista, vertaistuesta ja kertomuksistanne edelliseen postaukseen avautuminen kahden lapsen arjesta <3. Menee hetki, että saan kommentteihin vastattua, arvostan niitä jokaista <3

Jossain vaiheessa olin proteiinipatukoiden suurkuluttaja. Silloin tällöin ostin kokeiluun myös raakapatukoita, myslipatukoita ja muita terveellisempiä vaihtoehtoja suklaapatukoille. Yleensä raakapatukat on miun mielestä maistuneet ihan kuralta…kuivia kökkeröitä ja useasti pohjamakuna on taateli josta en oikein tykkää. Patukat on kuitenkin kätsiä kuljettaa mukana laukussa, ne ei sotke eikä mössää niinkuin vaikka banaani. Ei ole ykköskertoja kun olen löytänyt mössääntyneen banaanin jostain laukusta yäks.

Nyt löysin kerrankin omaankin makuun sopivan välipalapatukan joka on vielä Suomalainenkin!

Arctic Superfoods sarjan välipalapatukka. Kyseiset tuotteet valmistetaan ja pakataan käsityönä Suomessa. Makuina on aika jännän ja ensikuulemalta oudolta kuulostavat maut; Tyrni&kuusenkerkkä , puolukka, karpalo&nokkonen sekä mustikka&koivunlehti. Kuusenkerkästä en edes tiedä mikä se on, mutta yllätykseni se oli patukoista itseasiassa lempparini. Aika kirpsakka ja raikas. Puolukka-karpalo-nokkosessa vahvoin maku oli mielestäni karpalo ja mustikka-koivunlehti maistui mustikalta ripaukselta jotain vihreää.

Yllätys oli kun meidän kohta 4-veekin tykkäsi näistä ja pyysi saada jopa lisää. Omat patukat sain maistiin blogin kautta yllärinä, jälleenmyyjiä googlettelin niin näkyy olevan verkkokaupat Hyvinvoinnin Tavaratalo, Ruohonjuuri, Mandragora, Kultasuklaa, Annelin Yrtit & Karkit, Jounin Kauppa. Verkkokauppojen lisäksi muutama lentoasema ja hotelli myy näitä. Toivottovasti nämä rantautuisi Joensuuhunkin johonkin normikauppaan pian.

Ei ollut maksettu mainos, pitkästä aikaa perinteinen tuotesuositus 🙂

Pirtsakkaa maanantaita!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Matilda

    Ihan kun olisin nähnyt samoja patukoita Joensuun It`s pure .kaupassa, Voin kyllä olla väärässäkin. Näyttivät vaan jotenkin tutuilta.

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Kiitos vinkistä,ois kyllä kiva jos näin on,välipala kaupunkireissulla 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.