Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

SUOSITUIMMAT POSTAUKSET!

Hellurei! Taas jälleen totean, miten viikko meni nopeasti. Uusi arki on niin paljon kivempaa kuin entinen, aika kuluu kuin siivillä! Blogi on jäänyt hieman heitteille ja olen postannut harvemmin kuin yleensä, mutta ihana fiilis kun en ole kuitenkaan kasannut siitä paineita. Elämässä on kuitenkin niin paljon muutakin.

Mutta tänään huvitti tehdä tälläistä analytiikan tynkää blogiin liittyen! Tykkään kyylätä aina silloin tällöin blogin kävijämääriä ja sitä, mitkä postaukset ovat herättäneet traffikkia eniten. Halusin tehdä pienen koosteen top 6- postauksista. Ensin vanhempia postauksia FitFashionin ajalta ja toiset 3 luetuinta on Kaksplussan ajalta.

FitFashion

IMG_4141

1. Hiusten liukuvärjäys kotona

”Olen hiusjutuissa pihi ja värjään mieluummin itse. Jos menee pieleen, niin ei elämä siihen kaadu.”.

Värjäsin kotona hiukset Ferian liukuvärillä kun kyllästyin perusmustiin hiuksiin. Tuolloin liukuvärjäys oli IN ja hakutulosten kautta kirjoituksen lukikin aika moni. Tykkäsin noista ihan jeessisti, mutta käsittely kuivatti todella paljon hiuksia.

2. Hairbell -hiuksia kasvattava shampoo

”Törmäsin Hairbell:n mainokseen facebookissa ja päätin kokeilla. Googlettelin käyttökokemuksia joista osa hehkutti shampoota maasta taivaisiin ja osa sanoi sen olevan humpuukia.”

Hehe toinenkin hiusaiheinen postaus näköjään listan etupäässä! Tilasin hairbell shampoon joka kasvatti kutreja aika kivasti. Pitäisikin tilata uusi satsi ja kokeilla toimisiko se jälleen.

3. ÄITIYS- tekosyy lihavuuteen?

”En pysty kun minulla on tuo lapsi/lapsia”. Siis ihan täyttä BULLSHITTIA! Se on omaa LAISKUUTTA!

Mielipideteksti jossa annoin paukkua. Teksti herätti paljon keskustelua ja sitä linkkailtiinkin muutamaan paikkaan. Kirjoitus on tehty aika kärkkäästi, mutta en kadu sitä.

Kaksplussa

vatsahaastetulokset

1. 30-PÄIVÄN VATSAHAASTEEN TULOKSET!

”Olin jossain vaiheessa suoraan sanottuna niin v*ttuuntunut jo koko haasteesta, että annoin itelleni kaksi vaihtoehtoa: joko helpotan sitä edes vähän, tai lopetan koko paskan.”

Hehe, haaste alkoi hieman kypsyttää, mutta siinä tuli kuitenkin hyviä tuloksia :D.

2. RUOKANATSI ja ylpeä siitä!

”Ei se syö jos ei ole makeaa”. ”Ei se syö kasviksia”. No mistäköhän sekin johtuu? Ei ole ihmekään kun on niin paljon karkkihyllyllä huutajia ja niitä, jotka eivät muka syö normaalia ruokaa kun lapset tungetaan täyteen kaikenmaailman sokeria täyteen pienestä pitäen.

Mielipide+lapsi+ravinto= paljon kommentteja ja keskustelua. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa joskus uudelleenkin.

3. 30-PÄIVÄN TREENIHAASTEITA!

”Tykkään silloin tällöin tehdä treenihaasteita, jonka tekeminen onnistuu ilman kuntosalia. Haasteet tehdään oman kropan painolla, joten ne voi siis suorittaa missä vaan!”

Kokosin yhteen postaukseen vinkkilistan erilaisista 30-päivän treenihaasteista. Postaus kerää vieläkin paljon lukukertoja, kivaa jos saan inspattua ihmisiä haastamaan itseään :)!

Mielenkiintoista, että FitFashionissa joka on ns. treenibeibe painotteinen paikka, suosituimmat postaukset oli tyyli-painotteisia ja Kaksplussalla puolestaan treeniin liittyvät postaukset oli tykätyimpiä.

Viikonloppu tulee taas niin tarpeeseen. Huomenna on perinteinen isosti kauppaan-päivä ja sunnuntaina Joensuussa on kesän ensimmäinen torikirppis! Toivottovasti on hyvä ilma :)!

Mikä top-listan postauksista on lempparisi? Mukavaa viikonloppua <3!

Kommentit (2)

  1. Nappi

    Lemppari ehottomasti toi Ruokanatsi! Ajankohtainen omassa elämässä ja herätti niin paljon keskustelua, että oli mielenkiintoista ja viihdyttävää seurata 😉

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Hehe, oli kyl aikamoisia kannanottoja siihen, niinkuin yleensä postauksiin jotka koskevat lasta ja sen ravintoa :D. Kiva että tykkäsit 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.