Suosituimmat instakuvat vuodelta 2019 ja tarinat niiden takaa

Hei vuosi 2020! Tässä katsaus vuoden 2019 suosituimpiin instagram-kuviin ja tarinoihin niiden takaa.

Täytin syyskuussa 30-vuotta. Ikäkriiseilin sitä jonkinverran ja tein aika paljon hankintoja ja tekosyynä ”no hankin itselleni 30-vuotislahjan”. Olen parpattanut iphonen olevan kermaperseiden ylikallis puhelin joka on muuten ihan surkea, vaikka koskaan iphonea miulla ei ole ollut. Ostin sitten ekan ompun ja meistä tulikin ihan kavereita. Perun siis puheeni, ei iphone ole paska vaikka kallis kyllä toki onkin. Hankin myös oman minijärkkärin niin ei tarvitse aina lainata mielen kameraa.

Vietin synttäreitä jo elokuussa samalla kun yksi ystävä piti itselleen 30-vuotissynttärit niin juhlin samalla omiani. Oli ihan sairaan hauskaa! Yövyin ystävien kanssa air bnb-asunnossa ja kirjaimellisesti bailasin aamuun asti kun menin nukkumaan vasta 06 jälkeen.

Kirjoitin blogipostauksen aiheesta ”lapset vituttaa välillä ja se on ok”. Elävän elämän esimerkkejä tapauksista mitkä potutti äitinä. Vaikka omat lapset on maailman rakkaimpia, niin todellakin voi sanoa ääneen välillä, että voihan nyt prkl.

Kävin monen vuoden tauon jälkeen näön tarkistuksessa ja ostin uudet silmälasit. Pelotti ihan hulluna onko näköön tullut miinusta paljon lisää, mutta lisää miinusta ei ollut tullut kuin ihan todella vähän. Olen siis todella likinäköinen, miinusta on yli -7. Silmälasien vaihdoksen jälkeen olen käyttänyt rillejä vähän useammin.

Helmikuussa matkustettiin Egyptin Hurghadaan perheen kanssa josta sekä 4 että 5 kuva on otettu. Neljäs kuva on ensimmäisenä päivänä otettu altaalta ja toisessa köllötellään tytön kanssa hotellin sängyssä. Hotelli oli aivan mahtava jossa oli huikea vesipuisto. Itse laskin vesiliukumäkiä enemmän kuin lapset haha! Nytkin on ihan järkyttävä ulkomaanmatka kuume…kaipaan aurinkoa ja lämpöä.

Kuudes kuva on räpsäistyä kuntosalilta jossa käyn ruokatunnin aikana. Kuvatekstissä mietin sitä, kun jotkut vähättelee miun lyhytkestoisia treenejä. Kun on kaksi pientä lasta, en todellakaan lähde kuntoilemaan salille töiden jälkeen kun muutenkin arkena nään lapsia vain muutaman tunnin. Olen niin tyytyväinen siihen, että saan ujutettua kuntosalin työpäivän ajalle.

Keltainen seinä kuvassa oli äitienpäivä. Toinen äitienpäivä kahden lapsen äitinä <3.

Alimmainen kuva keskellä on selfie jonka räpsäsin ennen kaverin synttäreitä. Oli kivaa käydä vähän humputtelemassa pitkästä aikaa. Pelattiin juomapeliä ja tanssin baarissa. Etkoilu oli tuona iltana paljon kivempaa, lähdin aika aikaisin kotiin.

Oikea alimmainen on napsattu Berliinissä hotellihuoneessa tekstinä ”oota vielä #selfie ja sit mennään” , mies taustalla räplää puhelinta ajatuksella huoh taas saa akkoja oottaa :D. Oli kyllä kiva reissu jossa oltiin miehen ja meidän 2-vuotiaan kanssa.

 

Oikein ihanaa vuotta 2020 tyypit <3!

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Olen melko uusi lukijasi.. olisiko mahdollista tehdä postaus jossa olisi kaikkien aikojen puhutuimmat kirjoituksesi/ isoimmat/itselle tärkeimmät postauksesi?

    1. Joo hyvä ajatus, voisin tehdä koosteen vaikka itselleni tärkeimmät postaukset :). 2013 marraskuusta nimittäin postauksia ja olen kirjoittanut 3 eri alustalla joten analytiikkaa en saa valitettavasti tarkasti katsottua mitk on kaikkien aikojen vaikka luetuimmat postaukset lukujen puolesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *