Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Suklaaövereitä – Pääsiäinen 2018

Pääsiäispörinät on nyt takana ja huomaa kyllä olosta voi morjens. En ole varmaan koskaan syönyt näin paljon suklaata ja herkkuja pääsiäisenä kuin nyt. Pääsiäisen ajan olin ihan vaan Tiina, enkä bloggaaja. Otin kuvia just niistä hetkistä kun itse halusin, eikä takaraivossa ollut vain koko ajan että ”tää kävis hyvin blogiin”. Instaan laitoin instastorya ensimmäisen kerran pääsiäispäivinä vasta sunnuntaina ja silloin jo kutkutti päästä lärpättämään. Mutta ihan kivaa tälläinen Tiina-vaan viikonloppu vähemmällä somettelulla.

Siskoni tuli poikansa kanssa meille pääsiäisen viettoon torstaina iltamyöhäisellä, joten perjantaista asti päästiin viettämään aikaa keskenään. Eetu oli koko torstain kuin tulisilla hiilillä kun odotti niin kovasti serkkuaan kylään <3.

Huomaa kyllä kun kirjoitan tätä sunnuntaina, niin pitää oikein miettiä parin päivän taakse, että mitäs sitä oikein tulikaan tehtyä. Äitiaivot. Perjantaina ulkoiltiin ja sai itsekin kivaa liikettä pulkkamäessä.

Isoin juttu oli ehdottomasti se, kun PÄÄSTIIN MIEHEN KANSSA TREFFEILLE ensimmäistä kertaa vauvan syntymän jälkeen!! Siskoni jäi kaitsemaan lapsia ja me mentiin miehekkeen kanssa leffaan. Päivällä sydän jätti melkein pari lyöntiä väliin kun kuulin, että illalla on sitten treffi-ilta, mutta onneksi pystyin rentoutumaan ihan hyvin. Oltiin poissa 2h 20minuuttia (kyllä katsoin tarkasti ajan) ja Miina oli oikein kiltisti. Hän tosin nukkui lähes koko ajan, mutta silti. Käveltiin käsi kädessä, ostettiin liikaa karkkikaupasta karkkia ja katsottiin leffa Hevi reissu. Oli muuten tosi hauska, pari kohtaa oli sellaista jossa kukaan muu ei nauranut kuin me, haha!

Lauantaina käytiin shoppailemassa tyttöjen kesken, eli mie, sisko ja Miina.  Tyttöjen juttuja <3. Intersportissakin palloiltiin varmaan puolituntia ja Miina vaan tsillaili tyytyväisenä. Päivällä mentiin laskettelukeskukseen ja Eetu sai kokeilla ensimmäistä kertaa laskettelemista. Eihän se mennyt ihan kuin strömsössä, mutta tulipahan kokeiltua. Seuraavan kerran pitää ehdottomasti varata hiihtokoulu. Illalla syötiin pääsiäisruoka meillä ja porukatkin tuli ruokailemaan. Aku-herra 6-veekin sanoi seuraavana päivänä ,että eilen oli kyllä hyvää ruokaa ja lasten suusta sen totuuden kuulee. Oli kyllä hyvää paistia nam. Kiitos jälleen miehen kokkailutaidoille.

Sunnuntaina oli oikea lietsuamispäivä kun käytiin tädin luona, anoppilassa ja miehen serkun luona. Illasta ulkoilin poikien kanssa ja vedin leikkipuistossa treeniä. Tuntui ihanalta saada vähän pöhötystä pois hypyillä, kyykyillä, spurteilla, hippaleikeillä ja yleisellä leikkihööpöilyllä. Leikittiin mm. Smurffia ja Velhoa. Pojat heitteli taikapölyä jolla sai spurttivoimaa ja juoksin kovaa, hidastuspölyllä lönkytin, kutkapulveria ja mitä kaikkea jätkät keksikään.

Tänään kyllä taas rotia perkele, ihan järkkyä herkuttelua, mutta toisaaltaan ihan vapauttavaakin vetää välillä överiksi. Kahta eri kakkua monta palaa, mignonia x 2, töhnämunia, kindereitä, viineri ja mitäköhän kaikkea. Eilen yhden herkuttelun jälkeen jo kroppa alkoi osoittaa merkkejä, että nyt on mennyt överiksi kun mahaan alkoi koskea hetkellisesti. Huh.

Mites teidän pääsiäinen, veditkö siekin suklaaövereitä?

Lue myös: Pääsiäisen kuulumiset ( viime vuonna )

Meidän pääsiäinen ( kaksi vuotta sitten)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.