Sottapytty Sisustaa

En ole todellakaan aina ollut kiinnostunut sisustamisesta, eikä miulla ole koskaan ollut luontaista ”naisen kosketusta” miten kaikesta tulee niin prettyä notta morjens. Oikeastaan vasta viimeisen parin vuoden aikana kotiin liittyvät asiat on alkanu kiinnostamaan enemmän.

Myös kiinnostuksen kohteet sisustamiseen liittyen on vaihtunut. Ennen halusin kaiken olevan mustaa, nyt valkoinen viehättää huomattavasti enemmän, ja liika mustuus pikemminkin hyrisyttää. Siinäpä meillä projekti siirtyä pikkuhiljaa valoisampaan mölli-mustasta! Postauksen lopussa myös Esse-arvonnan voittaja!

IMG_9771

IMG_9770

IMG_9728Ennen

IMG_9725

Olohuone oli meillä aikamoinen murheenkryyni. Se oikein huusi lapsiperhettä kun joka perkuleen paikka oli leluja täynnä ja tila oli muutenkin todella levoton. Kun Eetu oppi liikkumaan ja keikkumaan huonekaluilla, meillä meni nimittäin sisustus ihan uusiksi. Kirjoitinkin tänne lapsiperheen sisustushelvetistä, onneksi sentään raivostuttava laatikoiden edes-takaisin aukominen on loppunut. Pitää varmaan koputtaa puuta. Myytiin entinen telkkaritaso ja laitettiin töllö Ikean ison hyllyn päälle. Eipähän enää pikkumies yltänyt apinoimaan hyllylle haha. Nyt kun hällä on järkeä enemmän päässä, haluttiin takaisin siistimpi ulkomuoto olkkariin. Ei nappaa ennää vaipat (puhtaat sentään herranjestas, Eetu kaivelee vessan laatikosta omia puhtaita vaippojaan ja levittelee niitä, nice.) ja muut höpötykset jotka ei olkkariin kuulu.

Köröteltiin pari viikkoa sitten Ikeaan ja ostettiin tv-taso jolla saatiin olohuonetta niin paljon siistimmäksi! Roudasin myös ison osan minimiehen leluista&kirjoista yläkertaan hänen huoneeseen. Ikean hylly käännettiin toiselle seinälle ja jätettiin siihen legot, kirjoja sekä muutama muu lempparilelu.

Ihanaa kun olkkari on nyt paljon selkeämpi ja siistimpi. Päätyseinä tuntuu jopa liian kliiniseltä meidän makuun, joku iso valokuva kävisi siihen kivasti. Sivuseinällähän meillä on valokuvakollaasi.

IMG_9651

Tilattiin keittiöön myös uusi ihana lamppu,  jolla ilme tuli paljon modernimmaksi (ai kauhee mikä sana :D). Vita Conia merkiltään ja itseasiassa mies bongasi tuon mallin jostain ohimennen, hyvä hän! Näppäilin viikonloppuna lampusta aimo kasan kuvia, mutta olin näköjään vahingossa poistanut ne -sekä tyhjentänyt roskakorin. #bloggersproblems.

Huomaatte muuten tässä syyn miksi mie en ole mikään sisustuspostaaja. Sotkua siellä täällä ja kuvatkin epätarkkoja, mutta mielestäni tälläisiä näkee blogeissa liian harvoin. Vähän kontrastia siihen pure all clean matskuun.

Edellisen kerran postasin olohuoneen sisustukseen liittyen yli vuosi sitten ja tämä on kyllä nyt ihan eri näköinen, sohvakin on vaihtunut toiseen. Mikäli teitä sisustuspölinät kiinnostaa, niin voisin tehdä päivitetyn version. Meidän asunto videolla on myös ollut mietinnässä, itse ainakin tykkään kyyläillä muiden kämppiä hih.

 

JA hei: random.org arpoi Esse Organic tuotepaketin voittajaksi Ellin!

Untitled

Laitatko minulle sähköpostia fitfatmamatiina@gmail.com :)!

 

Onko teihin purrut luontainen sisustuskärpänen vai oletteko tekin joutuneet opettelemaan sitä pikkuhiljaa?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (3)
 1. Mekin ollaan jouduttu laittaan koko asunnon sisustus uusiksi. Tai no ei me sentään olla huonekaluja lähdetty uusimaan, mutta kaikki tavarat tasoilta on nostettu joko ylös tai siivottu johonkin kokonaan pois. Alalaatikot tyhjennetty tai teljetty jollain paperitupoilla, että poika ei jaksa vetää niitä auki. Olohuoneeseen sen verran shoppailtiin, että vaihdettiin pöytä sellaiseksi arkuksi, johon saa aina illalla viskottua lelut ja muut romut mitä pikkumies on kuskaillut. Nyt hän tietenkin itse nostelee jo kantta ja siihenkin piti laittaa sellainen naruviritys, ettei se lävähdä sormille pojan häslätessä. Välillä kyllä kaikista viritelmistä huolimatta poika pääsee levitteleen jotain mitä ei pitäisi. Mutta ei hänelle voi kauaa mököttää. Taaperoaika on vaan niin <3

  1. Ikeasta kätevät lapsilukot joka alakaappiin. Toimii meillä :)oliko 10 kpl huikeat 3€

  2. Tiina / Fit Fat Mama
   4.12.2015, 06:25

   Arkkupöytä on meilläkin jossain vaiheessa hankintalistalla, harmi vaan kun niin monessa on terävät reunat :/.

   Eetu ei onneks enää revi laatikoita auki,mut sillon aikasemmin. .voi elämä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *