Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

SISUSTUSTARRA OLOHUONEESEEN

Edellisessä omassa asunnossa käytimme sisustuksessa runsaasti sisustustarroja. Tykkäsin kovasti tarroista sisustuselementtinä niiden helppouden takia. Tarrat eivät myöskään jätä ikäviä jälkiä seiniin, toisin kuin vaikka valokuvat jotka pitää paukuttaa nauloilla kiinni. Huomasin kuitenkin, että kestävä sisustarra ei ole itsestään selvyys vaan laatueroja niissä on paljonkin. Repsottava tarra ei ole kaunis, kaikkea muuta.

Yhteistyössä Tenstickersin kanssa halusin tulla esittelemään kyseiseltä sivustolta tilaamani sisustustarran olohuoneeseen sekä poimin myös muutamia omia lemppareitani Tenstickersin sivulta valmiista teemoista. Postauksessa myös ohjeet kuinka kiinnittää seinätarra kestävästi seinään.

Olohuoneeseen halusin jonkun persoonallisen, hauskan ja meidän perhettä kuvastavan seinätarran. Tenstickersillä on mahdollista räätälöidä tarra täysin oman mielen mukaan, mikäli valikoimassa ei satu omaan makuun tarraa löytyvän.

Googlettelin erilaisia englanninkielisiä tekstejä ja tein räätälöidyt tekstitarrat työkalulla mieleisen. Työkalulla valitaan mieluiset fontit, kirjaisinkoko sekä seinän väri jolle tarra on tulossa. Ohjelma laskee tarralle yhteishinnan ja loppusumma riippuu fontista sekä tekstikoosta. Me käytimme tarraan useita eri fontteja sekä tekstikokoja ja lopputuloksesta tuli persoonallinen ja eläväinen.

Ensin kokeilimme pakkauksen mukana tulleella testitarralla pysyvyyden joka osottautui erittäin hyväksi ilman repsottamisia. Sen jälkeen kiinnitimme varsinaisen tarramme seinään näin;

 1. Puhdista seinäpinta mikrokuituliinalla jolle aiot tarran asettaa. Mikäli seinä on kovin likainen, kannattaa puhdistus tehdä jollain alkoholipitoisella jotta rasva varmasti lähtee irti.
 2. Mittaa tarran alku ja loppuosa mittanauhalla, vertaa mittaa seinäpinnalle jotta asettaminen tulee varmasti mieluisaan kohtaan.
 3. Raappaa teksti esim. pankkikortilla kiinni siirtoteippiin niin, ettei tekstiosaan jää kuplia.
 4. Mikäli omistat vatupassin, tarkista sen avulla että tarra asettuu varmasti suoraan.
 5. Paina tarra seinäpintaa vasten. Raappaa kortilla kiinni, viimeistele painamalla kädellä.
 6. Vedä varovasti kalvo irti.
 7. Ihaile lopputulosta!

Mikäli haluaa valmiin tarran ilman omia kikkailuja, Tenstickersin sivulla tarrat on jaettuna eri teemoihin. Teemoja voi etsiä sijainnin mukaan kuten esimerkiksi olohuone, keittiö, sisäänkäynti ja lasten huone. Teemoista löytyy esimerkiksi mietelauseita, vauvat, motivaatio ja kyltit.

Omat lempparini valmiista teemoista olivat motivaatio sarjasta tämä;

Life sisustusteksti, hinta alkaen 24,75e.

Makuuhuone sarjasta tämä

King & queen sängynpäätytarra, hinta alkaen 3,99e

Ja mikäli olisin boss jossain toimistolla, työmotivaatioon liittyen tämä tarra on aika kiva joka löytyy motivaatio sarjasta;

Work hard stay humble tarra, hinta alkaen 4,99e.

Tarrojen hinnat liikkuu laidasta laitaan ja räätälöintityökalun avulla jokaiselle löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja. Toimitus sivustolta oli nopeaa DHL:n kautta joten sen sai suoraan kotiovelle. Kätevää ettei tarvinnut lähteä roudautumaan vauvan ja 4-veen kanssa postiin.

Tykkään sisustustarrasta olohuoneessa kovasti ja mikäli joskus kyllästyminen iskee -tarra on helppo napsauttaa pois eikä seinään jää jälkiä.

Käytätkö itse sisustuksessa seinätarroja?

yhteistyössä Tenstickers.fi

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Sanna

  Moikka Tiina! Mä tykkään kanssa sisustustarroista, mutta suomenkielisenä😁 tarrat on tosiaan helppo asentaa ja mieheni on siinä taitava. Niitä nyt löytyy sitten joka huoneesta, jopa suihkuseinästä, lasisesta. Olen tilannut ne tarramaasta☺

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi Sanna, sisustustarrat on kyllä kivoja ja helppoja :). Meillä on muistaaksen aina ollut enkun kielisiä tarroja, suomen kielinen ois kieltämättä vaihtelua 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.