Sieltä mistä aita on matalin!

Sain toiveen kertoa ja kirjoittaa, missä asioissa menen sieltä mistä aita on matalin. Mitkä on ne asiat jossa oion, mitkä ei ole niin justiinsa.

Syödään monesti samaa ruokaa sekä lounaalla että päivällisellä. Joskus otin ruokailuista liikaa stressiä, että ”pitää ja on pakko” olla eri ruokaa lounaalla ja päivällisellä. Miksi aina pitäis?

Eetu 4vee syö lähes aina aamu/iltapalaksi maustamatonta jogua eri höysteillä. En jaksanut tappelua ”otatko puuroa, banaanilettuja, leipää, smoothieta”. Vastaus on lähes aina EI kun helkkumöttöä. Herkkumössö nimen hän on keksinyt itse. Laitan yleensä marjoja, talk-muroja/mysliä, hunajaa ja öljyä jogun sekaan. Banaanilettuja olen pari kertaa tehnyt nyt vohveliraudalla ja ne uppoaa, varmaan vaihtelu virkistää.

Pyykkivuori kasaantuu ja kasaantuu. Yleensä pyykkään 1-2 kertaa viikossa usean koneellisen. Tämän olen kyllä kokenut mielekkäämmäksi. Nykyisin kaadan likapyykit kodinhoitohuoneen lattioille ja jaan ne eri kasoihin värien mukaan. Aikaisemmin menin vähän liikaa mistä aita on matalin ja survoin tyyliin punaista ja valkoista sekaisin, tästä johtuen muutamat vaatteet meni pilalle joka opetti katsomaan jatkossa tarkemmin.

Käytetään pakastevihanneksia paljon. En tosin koe tätä huonoksi, wokkirehut on nopeita, helppoja, halpoja ja kuitenkin terveellisiä.

En läheskään aina imuroi mattojen alta.

Ajatuksena oli höyrymopata vähintään joka viikko, mutta siitäkin olen luistanut. Ruiskuttelen pesuainetta ja pyyhin rätillä mikäli huomaan jotain silmiinpistävää, vaaleat lattiat kun on niin tuota tulee kyllä harrastettua.

Sieltä mistä aita on matalin, meillä katsotaan joka päivä jotain lastenohjelmaa.

Omista jutuista tulee mieleen kun pidän hiuksia tosi usein nöttyrällä, enkä välttämättä harjaa hiuksia edes joka päivä harjalla. Käytän myös tyvisprayta usein kun en jaksa värjätä hiuksia koko ajan.

Ei todellakaan ulkoilla suosittua määrää päivittäin.

Eniten siivousjutut on varmaan niitä, mistä mennään ”sieltä mistä aita on matalin”.

Missä asiassa sinä menet sieltä mistä aita on matalin?

 

Lue myös: Mistä motivaatiota siivoamiseen?

 

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)
 1. Moikka Tiina! Kun on pienet lapset, on välillä (aina) mentävä joissakin asioissa sieltä mistä aita on matalin. Helpompaa itsellekin ja lapsille… Ei sitä kaikkeen jaksa eikä kerkiä! Mukavaa pakkas keskiviikkoa teille!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   22.2.2018, 14:11

   Moikka, niinpä :D. Ja monessa asiassa oioin jo ennen lapsia, mutta nyt vielä korostuu. Kivaa päivää siulle <3

 2. Hei, ihan mahtava postaus! 🙂 Piti heti alkaa miettiä, missä meillä mennään sieltä missä aita on matalin.. Ainakin myös ruokailujen suhteen, että syödään välillä samaa sekä lounaalla että illallisella. Ja siivouksen suhteen myös. Ja lastenohjelmia katsotaan joka päivä, jep.

  Näitä on varmasti lisääkin, pitää oikein miettiä ja kirjoittaa ehkä oma postaus niistä. Virkistävää kaiken sometäydellisyyden keskellä! 😀

  Kivaa viikon jatkoa teille!

  -Karoliina

  http://www.candyontherun.com

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   22.2.2018, 14:12

   Kiva kun tykkäsit, mukava postaustoive oli kyllä lukijalta :). Sometäydellisyyteen haluan tehdä vähän säröä, täydellinen elämä on niin nähty 🙂 :D. Kivaa viikkoa siulle Karoliina <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *