SHITTIA, ASUA JA KUULUMISIA

Ajatuksen lennolla tehdyt postaukset on toisaaltaan omia lemppareita, niin kirjoittajana kuin lukijana. Nyt kun blogia on tullut kirjoitettua yli pari vuotta, jotenkin itse lukijana on oppinut myös huomaamaan muilta milloin joku teksti on väkisin väännetty. Itsekin olen sortunut väkisin vääntämiseen, ja teinkin uudenvuoden lupauksen että jatkossa haluan välttää sitä. Panostaa mieluummin myös niihin kuviin ainakin laadullisesti, vaikka kuvassaolija ei olekaan mikään ruusunnuppuisin.

TP5D6622

TP5D6629

TP5D6645

Tämä viikko on ollut todella raskas. Ehkä kirjoitan siitä joskus enemmän, ehkä en. Toisaaltaan koen kirjoittamisen helpottavana, kun on saanut jonkun asian sanottua ääneen, mutta asialla on myös se toinen pää. Näyttää omat heikkoutensa tuhansille ihmisille ja se on toisaaltaan aika pelottavaa.

Shitistä huolimatta olen yrittänyt keksiä viikonloppuun myös kivoja juttuja ja startattiin se käymällä porukoiden luona perjantaina heti töiden jälkeen. Ihanaa miten minimies jo ajomatkalla sanoi ”mennään ukkilaan”. Hän kun pienempänä vierasti kaikkia todella paljon, myös omia isovanhempiaan. Huomaa kyllä niin selkeästi miten päiväkoti on tehnyt poitsusta paljon topakamman.

Kotikotona otin muutaman vanhan posliiniesineen itselleni muistoksi. Keräilin posliiniesineitä pienenä ja miulla olikin niitä aikamoinen kokoelma. Jotenkin ihanaa miten lapsena keksi niinkin yksinkertaisia harrastuksia, nykyisin on kaikenmaailman sirkuskouluja, taekwoowaawaata ja sitäsuntätä joka vaatii saati rahaa, niin myös aikaa. Keräily on siitä kiva harrastus, että sitä voi tehdä pikkuhiljaa omalla painollaan.

925280_1671031476480149_1818206589_n

Keräilystä puheenollen, käytiin Eetun kanssa eilen kahdestaan kirpparilla ja ostettiin hälle tarrakirja. Päivittäin hän saa laittaa siihen joko Apina tai Mikkihiiri teemaisen tarran ja ihana miten hän on siitä niin innoissaan. Minimies sai nimpparipäivä lahjarahan porukoilta ja Eetu maksoi ostokset kassallekin itse niin polleana. 7€:lla irtosi Nallepuh-kirja, 2 arkkia tarroja, tarrarkirja ja dvd. Kyllä kierrätys kannattaa!

TP5D6619

Takki Sisters Point / Huivi Balmuir / Housut Pieces / Laukku Michael Kors / Kengät Vagabond

TP5D6634b

12798074_1720602541487191_883103888_n

12798169_958917157523682_1096578186_n

Tällä viikolla näin pitkästä aikaa ihanaa kälättäjä-Mammaystävääni ja Eetu pääsi pitkästä aikaa tyttöystävänsä kanssa leikkimään. Edellisestä kerrasta olikin jo varmaan pari kuukautta aikaa. Tautikierteet on hanurista. Voin kertoa, että heikompia hirvittäisi kuulla meidän kälätystä ai kauheeta :D. Niin ihanaa kun voi oikeasti kälättää sydämensä kyllyydestä ilman että tarttee miettiä, että toinen kuitenkin toivoo miun olevan jo turpa kiinni. Otin hältä myös Juttakirjan lainaan ja ihan älyttömän mielenkiintoinen! Juuri sopivasti jäsennelty ja kuviteltu, ei liian raskas. Keskittymiskyky riitti hyvin lukemiseen.

Kävin hänen kanssa eilen myös tapahtumassa, jossa oli pari Helsinkiläistä personal traineria/ravintoterapeuttia kertomassa suoliston ja ruokavalion vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oli jotenkin todella herättävää. Vaikka Forever sivutyöni myötä olen aiheeseen jonkinverran perehtynyt, niin oli todella mielenkiintoista kuulla aiheesta vielä lisää. Into oppia lisää asiaa <3! Otsikkoon viitaten, shitti hommaa myös tähän liittyen hehe.

TP5D6644

TP5D6648

 

Asukuvien otto ei mennyt taas niinkuin strömsössä. Kun silmä vältti, niin Eetu lähti juoksemaan helvetin liukkaalla pihaa kohti autotietä. Mie syöksyin salamannopeana nappaamaan hänestä kiinni ja ennätin just napata ennenkuin hän olisi kaatunut ja lensin itse hanurilleni. No aurinko onneksi paistaa nytkin, niin jospa kohta tuo pääkallokeli olisi ohitse.

Balmuirin huivi jonka edellisessä postauksessa näytin, on ollut tehokäytössä ja niin tykkään! Kelit on myös sen verran lämmenneet, että kaivoin lempparikenkäni käyttöön. Kokeilin muuten laittaa hiukset tuolleen ylös, mutta voi sfiidu. Millä tehotököteillä ne pitäisi kiinnittää, että pysyisi. Vinkkejä otetaan vastaan! Laitoin suolasuihketta, tupeerasin ja laitoin lakkaa. Tunnin päästä oli jo plörähtänyt.

Tänään muuten leivoin pitkästä aikaa mokkapaloja ja ahdoin niitä jo monta palaa suuhun. Nam! Unohdettu herkku.

Miten siun viikonloppu on mennyt? Mitä tykkäät asusta?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (10)
 1. Kertoisitko enemmän siitä luennosta? Vai onko aiheesta liian vaikea kirjoittaa, asiaa tuli varmaan ihan kivasti 🙂 Kiinnostaisi..

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   21.3.2016, 20:15

   Voisin tehdä jonkun pähkinänkuori listauksen ihan postauksen muodossa, kunhan ennätän löytää asianmukaiset lähteet tekstin tueksi :)! Oli kyllä kiinnostava setti 🙂

 2. Hyvännäkönen asu ja kaunis nainen, sulle sopii toi vaaleempi tukka. Ja kiva kun olet takas fitfashionilla! 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   21.3.2016, 20:16

   Oi kiitos Janna ja mukava olla täällä taas <3! Kiva kuulla siusta pitkästä aikaa 🙂 (mikäli oot sama Janna mikä ennen :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *