Seitsemän syntiäni haaste

Nettiä selaillessa tuli vastaan seitsemän syntiä haaste ja mikäs sen mukavampaa kuin sunnuntai puhteiksi vastata pariin kysymykseen, joten tässä seitsemän syntiäni:

Herkuttelusyntini…

Kukaan ei oikeasti varmasti uskoisi, miten paljon pystyn syömään herkkuja. Meillä ei ole vierasvaroja, ei herkkukaappia, ei mitään kun ne ei säily. Olen niin sokerihiiri, että ei mitään järkeä. Hedelmät korvaamaan karkkia on isointa bullshittia ever, kyllä herkku herkkuna. Söin lapsena paljon mm. piilosokeria monessa muodossa joten uskon sen olevan yksi syy tähän sokerihiiriyteen. Olen koko elämäni ollut herkkujen perään. Isoin pahe on makeat herkut.

Ihonhoitosyntini…

Puristelen näppyjä ja finnejä. Siis miten niitä muka voi jättää puristamatta? Poksauttaminen on ihan parasta, olen katsonut myös sitä Dr pimple sarjaa missä lääkäri pasauttelee ihan järkyttäviä patteja ihmisiltä, vähän olisi parasta :D. Toinen ihonhoitosynti on ehdottomasti se, etten ikinä muista rasvata kantapäitä ja ne näyttää ihan kuivilta korpuilta.

Siivoussyntini…

Voisi pikemminkin miettiä mikä itselläni olisi siivouksessa joku hyvä juttu haha! Epäjärjestelmällisyys ja sotkuisuus, en vaan pääse siitä eroon. Olen parantanut tapojani kyllä paljon, mutta paljon korjattavaa on.

Ystävyyssyntini…

Vaikka lärpättelen ja juttelen kasvotusten todella paljon, olen todella harvasanainen kirjallisessa viestinnässä. Esim. whats up viesteihin vastaan tosi lyhyesti kun en vaan jotenkin jaksa näpytellä.

Hiussyntini…

Käyn liian harvoin kampaajalla. Käytän tyvisprayta ja monesti näytän jo ihan liian turakkeelta siinä vaiheessa kun menen kampaajalle.

Pukeutumissyntini…

Käytän mustia housuja lähes aina, vaikka niissä näkyy koirankarvat ihan sairaasti. Olen myös mm.puhdistanut vaatteita rätillä ja astianpesuaineella hätätilanteessa :D.

Parisuhdesyntini…

Patoan negatiivisia tunteita liian pitkään sisälleni ja sitten kun ne ryöpsähtää yli, tunteet keittyy ihan liikaa yli. Olen välillä myös todella lapsellinen tappelia, mm. olen haistatellut, näyttänyt keskisormea ja paiskonut tavaroita.

kuvan housut saatu Freddystorelta.

Siinäpä seitsemän syntiäni, kivaa sunnuntaita tyypit!

Kommentit (2)
  1. Hauska postaus 👏
    Mä olen kanssa joskus ollut todella lapsellinen riidellessä- kamat lentänyt/kiroilua ym… iän muuta olen päässyt tästä tavasta eroon…. mutta edelleenkin riidellessä korotan ääntäni tai huudan😬

    1. Kiva kun tykkäsit :). Hehe hyvä etten ole ainoa vähän temperamenttinen riiteliä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *