Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Se Oikea.

Ennen Isimiestä en uskonut Siihen Oikeaan. Lapset oli hyi ja ajattelin, että naimisiin en varmasti mene ikinä. No mikäs tilanne nyt on? Asutaan omistusasunnossa, ollaan menossa naimisiin ja meillä on maailman ihanin pieni poika.

Se Oikea löytyi netin ihmeellisestä maailmasta. Kirjauduin suomi24 deittisivustolle kokeilunhaluisena ja ajattelin ettei siinä voi mitään menettääkään. Tapasin sieltä kautta muutaman muunkin jotka osottautui kaikkea muuta kuin Siksi Oikeiksi. Olin niin kyllästynyt häntäheikki miehiin ja ajattelin kunnollisten miesten olevan kadonnut luonnonilmiö.

Sitten tuli Isimies. Katsoin hänen profiilikuvaansa jossa oli mies punainen paita ja aurinkolasit päässä. Klikkasin ”tykkää” nappia ja samana päivänä hän kirjoitti miulle. Hän oli kuulemma katsonut profiiliani monta kertaa, mutta ujona poikana ei ollut uskaltanut kirjoittaa.

Kirjoiteltiin mesessä illasta yömyöhään asti ja parin viikon viestittelyn jälkeen ehdotin tapaamista. Ensi kohtaaminen ei ollut niin romanttinen: kännissä uudenvuoden aattona. Ensimmäiset sanat livenä oli kun haukuin häntä pässinperseeksi :D. Puhuttiin siis hänen kanssa puhelimessa ja sanoin luuriin, että nyt tuosta käveli joku pässinperse ohitse. Isimies koputti olkaan ja sanoi että ”haukuit minuu sitten pässinperseeksi” .Romanttista <3 :D.

Ensi kohtaamisen jälkeen pyörä alkoi pyörimään vauhdilla. Tammikuussa tavattiin, heinäkuussa muutettiin yhteen. Seuraavan vuoden helmikuussa mentiin kihloihin ja toukokuussa lopetin pillerit. Viime vuonna helmikuussa ostettiin asunto ja syyskuussa Eetu syntyi. Kaikki tapahtumat 3-vuoden sisällä. Miksi odottaa turhia, kun tiedettiin kummatkin mitä halutaan.

Ihmisinä me ollaan tosi samanlaisia -ja myös tosi erilaisia. Meillä on yhtä paska huumorintaju ja kummatkin ollaan temperamenttisia. Mie oon räpättäjä ja sosiaalinen, mies ujompi ja ei tykkää olla huomion keskipisteenä. Hänen seurassaan voin olla täysin oma itseni ja puhua kaikesta.

Me ollaan aika lässyjä ja näytetään, että rakastetaan toisiamme. Ystävätkin aina pottuilee, että ompas siirappista :D. Tottakai riitojakin meillä tulee, mutta ne sovitaan mahdollisimman pian. Kertaakaan ei ole tarvinnut toisen nukkua sohvalla. Joka päivä sanotaan Rakastan sinuu ja monta kertaa. Ja joka kerta tarkoitetaan sitä.

Miun tuleva aviomies on romanttinen, ihana, hyvä isä, luotettava, hassu, hyvä kokki ja maailman paras <3. Nykyisin tiedän mitä on oikeasti olla onnellinen. Tottakai paskoja päiviä ja hetkiä tulee, mutta kaikesta pääsee yli kun vierellä on maailman paras mies.

Ja vihdoinkin ärsyttävän Isimies sanan käyttö loppuu ja sain luvan kirjoittaa hänestä ihan omalla nimellä.

Tiina <3 Tuomas

Kommentit (21)

 1. Noora- NellaBella

  Oiihhh, oottepas suloisia 🙂 ihana tuo ensitapaaminen 😀 😀

  • Tiina FitFatMama

   hih :). joo ollaan saatu monet naurut siitä jälkikäteen 😀

 2. miima89/ Mimin Tarina

  Ehkä se oikean löytyminen tarkoittaa nopeaa etenemistä! 🙂 Meillä aika samanlainen tarina, tavattiin pakkotoistolla.. Sitte mesetettiin, Jari vei mut töihin seuraavana päivänä.. ja viikonloppuna vejettiin perseet, ihanat eka treffit! 😀 Ja meillä kans 3 vuoden sisällä naimisiin meno, kaks omistusasuntoa ja vauva. 😀

  <3 Ihana postaus.

  • Tiina FitFatMama

   Aika samanlaiset tarinat meillä, hauska yhteensattuma 🙂
   Kiitos <3

 3. Anonymous

  <3
  Ninnu

  • Tiina FitFatMama

   <3 🙂

 4. Liisa / Cindderella

  Ihana tarina ♥ Pässinperse :DD

  • Tiina FitFatMama

   <3 Tein kyllä hyvän ensivaikutelman mut ei onneks tuntunu haittaavan 😀

 5. Tuhkimotarinoita

  Minä olen myös löytänyt nykyisen poikaystäväni suomi24.fi:stä! 🙂 Useiden kanssa tuli viestiteltyä ja yhden tapasinkin, mutta hänen kanssaan homma ei lähtenyt toimimaan yhtään. Olemme tapailleet pian vuoden ja on hyvin mahdollista, että hän on minulle Se Oikea, jonka kanssa haluaisin myöhemmin perustaa perheen.

  Poikaystäväni kanssa meillä on samanlainen huumorintaju, mutta pystymme keskustelemaan myös vaikeista asioista. Viihdymme molemmat luonnossa erilaisten aktiviteettien parissa, mutta välillä on mukava lähteä yhdessä esimerkiksi elokuviin tai tehdä muuta ”repäisevää”. 😀 Erojakin löytyy, mikä välillä aiheuttaa riitoja, mutta riidat saadaan sovittua, minkä jälkeen kaikki on taas hyvin.

  • Tiina FitFatMama

   Mieki näin muitakin, mutta kaikki oli ihme häntäheikkejä tai muuten vaan ei iskeny. Hyvää kannatti odottaa :).
   Oi ihanaa että sieki oot löytäny suomi24:sta kunnon miehen <3.
   Tärkeintä on just tuo, että kun riitelee niin sopii ne niin ei jää asiat pyörimään

 6. Emmi // And Something Daily

  Lässynlää <3

  En tiennytkään tuosta että tapasitte suomi24:sessa!!:)

  Ihania ootte! Elokuuta odotellessa 😉

  • Tiina FitFatMama

   Lässytilää hihi <3
   Elokuuu tule jo :D!

 7. Anonymous

  Ihana tarina 😀

  saanko muuten kysyä että kuinka pitkä oot ? (:

  • Tiina FitFatMama

   Kiitos :).
   Joo tottakai saa kysyy, 157cm pätkä oon :D.

 8. Lindiz ~ Tutipuu

  Hahhahahah mitkä deitit =D vähänkö ihana tarina!! Happy for ya <3

  • Tiina FitFatMama

   Hehe no joo :D. Seuraavat oli onneks selvinpäin enkä haukkunu vahingossa tuomasta 😀

 9. Nelli | Mistä on pienet pojat tehty?

  Awwwww… ♡♡♡

  • Tiina FitFatMama

   hihi <3

 10. Suvi

  Minä olen myös löytänyt elämäni miehen suomi24.fi:n kautta:) nyt jo pian 7v yhdessä ja päivääkään en vaihtaisi pois <3

  Ihana pari olette <3

  • Tiina FitFatMama

   Oii ihana kuulla et sieki oot löytäny sieltä ja ootte ollut jo noin pitkään yhessä <3.
   Kiitti <3 🙂

 11. Hääjuttuja: Hääkutsu | Fit Fat Mama

  […] lyhyesti ja ytimekkäästi meidän tarinan alun. Tutustuttiin siis netissä. Thänks suomi24 <3. Täältä voit lukea enemmän meidän lässyilytarinaa. Kutsun alkuun sopii hyvin pieni runo, mutta itse en […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.