Se Oikea.

Ennen Isimiestä en uskonut Siihen Oikeaan. Lapset oli hyi ja ajattelin, että naimisiin en varmasti mene ikinä. No mikäs tilanne nyt on? Asutaan omistusasunnossa, ollaan menossa naimisiin ja meillä on maailman ihanin pieni poika.

Se Oikea löytyi netin ihmeellisestä maailmasta. Kirjauduin suomi24 deittisivustolle kokeilunhaluisena ja ajattelin ettei siinä voi mitään menettääkään. Tapasin sieltä kautta muutaman muunkin jotka osottautui kaikkea muuta kuin Siksi Oikeiksi. Olin niin kyllästynyt häntäheikki miehiin ja ajattelin kunnollisten miesten olevan kadonnut luonnonilmiö.

Sitten tuli Isimies. Katsoin hänen profiilikuvaansa jossa oli mies punainen paita ja aurinkolasit päässä. Klikkasin ”tykkää” nappia ja samana päivänä hän kirjoitti miulle. Hän oli kuulemma katsonut profiiliani monta kertaa, mutta ujona poikana ei ollut uskaltanut kirjoittaa.

Kirjoiteltiin mesessä illasta yömyöhään asti ja parin viikon viestittelyn jälkeen ehdotin tapaamista. Ensi kohtaaminen ei ollut niin romanttinen: kännissä uudenvuoden aattona. Ensimmäiset sanat livenä oli kun haukuin häntä pässinperseeksi :D. Puhuttiin siis hänen kanssa puhelimessa ja sanoin luuriin, että nyt tuosta käveli joku pässinperse ohitse. Isimies koputti olkaan ja sanoi että ”haukuit minuu sitten pässinperseeksi” .Romanttista <3 :D.

Ensi kohtaamisen jälkeen pyörä alkoi pyörimään vauhdilla. Tammikuussa tavattiin, heinäkuussa muutettiin yhteen. Seuraavan vuoden helmikuussa mentiin kihloihin ja toukokuussa lopetin pillerit. Viime vuonna helmikuussa ostettiin asunto ja syyskuussa Eetu syntyi. Kaikki tapahtumat 3-vuoden sisällä. Miksi odottaa turhia, kun tiedettiin kummatkin mitä halutaan.

Ihmisinä me ollaan tosi samanlaisia -ja myös tosi erilaisia. Meillä on yhtä paska huumorintaju ja kummatkin ollaan temperamenttisia. Mie oon räpättäjä ja sosiaalinen, mies ujompi ja ei tykkää olla huomion keskipisteenä. Hänen seurassaan voin olla täysin oma itseni ja puhua kaikesta.

Me ollaan aika lässyjä ja näytetään, että rakastetaan toisiamme. Ystävätkin aina pottuilee, että ompas siirappista :D. Tottakai riitojakin meillä tulee, mutta ne sovitaan mahdollisimman pian. Kertaakaan ei ole tarvinnut toisen nukkua sohvalla. Joka päivä sanotaan Rakastan sinuu ja monta kertaa. Ja joka kerta tarkoitetaan sitä.

Miun tuleva aviomies on romanttinen, ihana, hyvä isä, luotettava, hassu, hyvä kokki ja maailman paras <3. Nykyisin tiedän mitä on oikeasti olla onnellinen. Tottakai paskoja päiviä ja hetkiä tulee, mutta kaikesta pääsee yli kun vierellä on maailman paras mies.

Ja vihdoinkin ärsyttävän Isimies sanan käyttö loppuu ja sain luvan kirjoittaa hänestä ihan omalla nimellä.

Tiina <3 Tuomas

Kommentit (21)
 1. Noora- NellaBella
  14.3.2014, 08:02

  Oiihhh, oottepas suloisia 🙂 ihana tuo ensitapaaminen 😀 😀

  1. Tiina FitFatMama
   14.3.2014, 08:03

   hih :). joo ollaan saatu monet naurut siitä jälkikäteen 😀

 2. miima89/ Mimin Tarina
  14.3.2014, 08:47

  Ehkä se oikean löytyminen tarkoittaa nopeaa etenemistä! 🙂 Meillä aika samanlainen tarina, tavattiin pakkotoistolla.. Sitte mesetettiin, Jari vei mut töihin seuraavana päivänä.. ja viikonloppuna vejettiin perseet, ihanat eka treffit! 😀 Ja meillä kans 3 vuoden sisällä naimisiin meno, kaks omistusasuntoa ja vauva. 😀

  <3 Ihana postaus.

  1. Tiina FitFatMama
   14.3.2014, 18:28

   Aika samanlaiset tarinat meillä, hauska yhteensattuma 🙂
   Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *