SAMIS-ASUT ja kuulumisia

Miusta on tosi söpöä jos lapsi ja vanhempi, tai sisarukset keskenään samistelee jollain lailla vaatteilla. Lauantain kauppa-reissulle halusin pukea miulle ja meidän natiaiselle samantyyliset vaatteet ja lopputulos oli miusta aika kiva!

Pikkuherra ei meinannut olla yhteistyökykyinen ja mukana on lapio, mutta sehän on vaan kivaa rekvisiittaa eiks je.

IMG_3099

IMG_3100

 

IMG_3101

Takki Only / Paita Vero Moda / Huivi Pieces / Housut Pieces / Kengät Tommy Hilfiger / Laukku Michael Kors

IMG_3102

Takki Lindex / Pipo Pop / Huivi Pop /Housut Kirpparilta,en tiiä merkkiä / Kengät Ecco

 

Mitäs tykkäätte tyylistä? En kestä tota Eetun kuvaa, niin veikee <3. Tällä viikolla on luvassa huippukivaa ohjelmaa! Lauantaina lähdetään kohti Helsinkiä ja Eetu jää Anopin kanssa meille. Iskä ja Äiskä pääsee kahdestaan minireissuun <3. Tosin melko vähän yhteistä aikaa meille jää, kun miulla on päivällä Kaksplussan bloggaajien kanssa miitti ja ennen sitä käyn ministi shoppaamassa. Huippua nähdä Kaksplussan muita bloggaajia, Pinjaa lukuunottamatta heistä en olekaan ketään ennen livenä nähnyt. Jännittää pikkusen, mutta kyllä mie varmasti papatan kuin papupata silti siellä, uskoisin näin :D. Miitin jälkeen käydään miehen kanssa syömässä ja jos jaksetaan, ehkä elokuvissa. Saa nähdä mikä ohjelma todellisuudessa tulee olemaan kun lähdetään ajamaan kuitenkin about 05-06 aikaan aamulla kohti Helsinkiä, joten uni voi painaa silmiä aika nopeasti. Pitää ottaa kofeiinitabletteja tai jotain, kaksin oloaikaa ei näin ruhtinaallisesti ihan usein ole.

Viimeksi käytiin kahdelleen viime kesänä Helsingissä, se olikin ensimmäinen ”pidempi” poissaolo aika Eetun luona. Silloin vielä imetin, nyt ei onneksi tarvitse kärvistellä maitodaisareiden kanssa jotka meinasi räjähtää haha!

Ainoa asia joka hieman korpeaa tässä viikossa, on se kun kaverilla on 17pvä perjantaina tuparit jonne en luonnollisestikaan pääse kun lähdetään niin aikaisin lauantaina ajamaan. Tää Mamma olisi halunnut rehellisesti sanoen ottaa pitkästä aikaa häppää ja heiluttaa vähän kinkkua tanssilattialla. No, jospa party-tsäänsssi koettaisi sitten joskus toiste lähiaikoina.

Ihanaa viikon jatkoa <3!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (15)
 1. Molemmat näyttää oikein hyviltä, ihanan pirteät asut! 🙂 Itelleni ei oo tullut mieleen pukea meitä lapsen kaa samiksiksi. Johtuneeko lapsuudesta, kun äiti puki minut ja siskon samanlaisiin vaatteisiin ja ero oli joku eri väriset nauhat tai paidat 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   15.4.2015, 11:06

   Kiitos Johanna :). Aijaa hehe :D. Meillä ei onneks ollu sitä ku sisko on minuu 13vuotta vanhempi 🙂

 2. Selina Kun äitikelaa
  15.4.2015, 18:21

  Ihanat samikset!:)

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   15.4.2015, 20:23

   Hih kiitti Selina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *