Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Sally Hansen Maximum Growth-kynnen kasvattaja

Pitkät, laitetut kynnet ovat mielestäni ihania! Jossain vaiheessa laittelin kynsiäni useinkin. Hankin uv-uunin, tippejä, liimoja ja kaikenmaailman bling blingejä. Muovikynnet ei ole kuitenkaan vauvan kanssa kovin hyvä yhdistelmä, joten otin operaatioksi kasvattaa omat kynteni pitkiksi. Raskausaikana kynnet kasvoivat hurjaa vauhtia ja olivat muutenkin tosi hyvässä kunnossa. Synnytyksen jälkeen kynsien kasvu hidastui.

Onneksi maailmalla on keksitty naisille kynsihömpötyksiä: Ostin viime kuussa kokeilumielessä Sally Hansenin Maximum Growth -kynsiseerumin. Pakkauksen mukaan tuloksia pitäisi tulla jo viikossa. Höpöhöpö ajattelin mielessäni, mutta ostin putelin kuitenkin. Eihän kokeilusta mitään haittaakaan ole.

IMG_4319

IMG_4320

Inhoan kynsilakkoja joissa pensseli on tosi pieni, sellaisella lakkaa on hankalampi levittää.Tässä pensseli on kuitenkin just passelin kokoinen. Lakka on helppo myös levittää kiireessä, koska se on läpinäkyvää ja kuivuu nopeasti.

Lähtötilanne 9.3

kynnnettKynnet, huhuu missä olette? Valkoista osaa ehkä milli.

Kahden viikon käytön jälkeen :

kynsiKahden viikon käytön jälkeen valkoista osaa näkyy mielestäni aika paljonkin enemmän! 

Seerumin aloituksesta vähän yli kuukausi

kynsiNäitä voi jo sanoa kynsiksi!

Ensimmäiset kaksi viikkoa käytin tuotetta säännöllisesti joka päivä. Parin viikon jälkeen käyttö oli säännöllisen epäsäännöllistä.

Uskon lakalla olleen apua kynnen kasvulle ja aion käyttää tätä jatkossakin! Ostin lakan Prismasta ja hintakaan ei päätä huimannu. Olisikohan ollut jotain 12€ luokkaa?

pinkki

Tuunasin kynteni kesäkuntoon, pinkkii pinkkii!

Kannattaa kokeilla jos haluat saada omat nysäkynnet kasvatettua! 🙂

-Tiina

Kommentit (3)

 1. Piritta

  Wautsi wau! Tätä pitääkin kokeilla, jos joskus luovun rakennekynsistäni 🙂 Minulle kynsihuoltajani sanoi rakennekynnen olevan vauvan kanssa pehmeämpi kuin oman kynnen (tiedä sitten näistä :)). Minulla laitettu nyt todella, todella lyhyet kynnet vauvan kanssa ja hyvin toiminut.

  Piritta
  http://piritta-headoverheels.blogspot.fi/

  • Tiina

   Kannattaa kokeilla jos joskus maltat luopuu :).
   Miulla rakennekynnet oli ainakin tosi kovat..mut sehän voi riippuu myös millasia tippejä käyttää :).

 2. gilet costume homme

  Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that ”perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say that you’ve done a superb job with this. Also, the blog loads very quick for me on Opera. Superb Blog!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.