Sain potkut blogiportaalista

Istuin psykologin vastaanoton odotustilassa ja katsoin kännykästä sähköposteja. Luin mailin otsikolla: ”Blogin irtisanominen”.

Sain potkut blogiportaalista ja yhteinen taival A-lehtien kanssa päättyy 1.6.2020.

Tämä tuli aika odottamatta, vaikkakin pari vuotta sitten kun monen sopimusbloggaajan taival sivustolla päättyi, mietin milloinkohan on oma vuoro saada ns. kengän kuva perseeseen.

Ensireaktio oli shokki. Ja onhan se nyt tilanteena täysin naurettava, niinkuin sanoin; olin matkalla psykologille jauhamaan tunteistani ja sitten siihen soppaan vielä potkutkin.

Blogi on vuosien varrella muodostunut sivutyöksi ja siihen olen kasvanut nimenomaan A-lehtien alla. Ensin Fitfashionin josta muutos tapahtui terve.fi sivustolle.

Pakko myöntää, että suurena motivaationa kirjoitushomman jatkumiseen on ollut siitä saatava palkka. Vaikka blogista saatava raha ei ole suuri kuukaudessa, on se kuitenkin vuositasolla monta tuhatta euroa. Olen saanut maksettua blogituloilla mm. Mac:n, puhelinlaskut ja säästettyä ulkomaanreissuihin.

Teen tällä hetkellä 4-päiväistä työviikkoa päivätyössäni ja blogista saatu tulo on kompentoinut päivätyöstä saatua pienempää palkkaa edes vähän.

Rahallinen menetys harmittaa, vaikka tottakai kirjoittamisen motiivina on myös vertaistuki, motivointi ja arjen kuulumisten raportointi ihan omiin arkistoihinkin. Postauksia on syntynyt vuosien aikana yli 1000 ja osa niistä on ollut ihan korvaamattomia. Lasten vauvavuoden kuukausimuistot ovat tallessa, kuten myös raskaimmista asioista kertomiset.

Olin pari päivää uutisen jälkeen todella harmistunut ja ahdistunut. Nyt tämän kirjoittaminenkin ahdistaa ja tuntuu vähän tyhjältä.

Fit Fat Mama blogi- mitä tapahtuu potkujen jälkeen?

En lopeta bloggaamista, vaan siirryn Vaikuttajamedialle 1.6. Siellä minua odottaa monta entistä blogikollegaa ja olikin aivan ihanaa miten Monna ja Johanna ottivat miut avosylin sinne vastaan <3. Tuntui, että raskas kivi vierähti sydämeltä kun en ensin oikeasti tiennyt yhtään mitä teen ja olin ihan pihalla. Kaipaan enemmän yhteisöllisyyttä ja sitä meillä ennen vanhaan FitFashionin porukalla oli runsaasti. Sitä on luvassa Vaikuttajamedialla.

Blogin osoite tulee olemaan 1.6 alkaen fitfatmama.vaikuttajamedia.fi

Päivitän osoitteen myös instagramiini sekä Facebookiin jossa kannattaa seurata muutenkin meidän menoa.

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (12)
  1. Tsemppiä! ❤️ Ja oikeastaan kiva, kun siirryt vaikuttajamedialle. Sieltä tulee luettua muitakin blogeja ja aina välillä unohtuu tämä sinun blogi täällä, kun tämän portaalin alla ei enää muita omia seurattavia ole. Kaikkea hyvää ja uskon, että tämä on lopulta vain hyvä käänne sinun blogi-urallasi. 😊

    1. Kiitos tsempeistä Mallariina :). Joo itsekin luen sieltä alustalta monia blogeja ja huippuun seuraan oon kyllä pääsemässä <3

  2. lasten ja hellan välissä
    20.5.2020, 19:02

    No voi kurja mikä uutinen sulle tulikin:( noh… minä tulen täältä perässä 😂😂 onneksi sinulle avautui uusi mahdollisuus. Aina muutokset ei ole huonoja vaikka ne ensin kouraiseekin😊

    1. Kiitos ja ihana kuulla että tuut perästä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *