Säästökuukauden toinen kauppareissu+ruuat

Säästökuukausi vetelee jo viimeistä päivää, jes! Tässä postauksessa kerron säästökuukauden toisen kauppareissun ostokset, sekä mitä ruokia aineksista tehtiin. Tehtiin jälleen niin, että täydennysreissu kauppaan piti tehdä viikolla. Silloin ostettiin muistaakseni leipää ja hedelmiä.

Yhteensä 60,46e.

Tällä kauppareissulla ei tarvinnut ostaa mitään hygienia/kotijuttuja, lasku koostui ainoastaan ruokatarvikkeista. Isoimmat summat tuli jauhelihasta sekä kananmunista. Edellisellä ostoreissulla kananmunia ei tarvinnut ostaa ollenkaan, nyt kaksi isoa kennollista. Seuraavaksi eniten meni perunaan ja maustamattomaan joguun.

Ruuaksi tehtiin…

Makaronilaatikkoa

Possuwok

Nakkikeittoa

Lihapullaranskalaisia

Jauhelihakastiketta+perunaa

Kinkkukiusaus porkkanalla+perunalla

Lemppari ruuista oli kinkkukiusaus sekä possuwok. Kinkkukiusaukseen laitoin 1 juustokerman ja 1 kevytruokakerman. Porkkanaa perunasipulisekoituksen lisäksi. Rakenne oli ihanan pehmeä, annoin sen olla reilusti yli tunnin uunissa.

Possuwok maistui myös kaikille hyvin, possusuikaleita harvemmin tulee käytettyä. Täysjyvänuudeli oli loppu, joten laitoin hieman spagettia sekaan. Sitten ihan perus wokrehupussi ja mausteita. Muut oli 2 päivän ruokia, mutta lihapullaranet oli 1 päivän. Useimpina päivinä syötiin eri lounas/päivällinen, makaronilaatikkopäivänä ainakin kerran syötiin että lounas sekä päivällinen oli samaa ruokaa.

Saa nähdä millainen on säästökuukauden jälkeinen ensimmäinen kauppareissu…porkkana ainakin pursuaa jo kaikilla hieman korvista kun survon sitä vähän joka ruokaan.

Kivaa keskiviikkoa!

Muutama seuraaja lähti säästökuukauteen mukaan ; miten teillä on mennyt?

Lue myös: Säästökuukauden ensimmäinen kauppareissu

Säästökuukauden ensimmäisen viikon ruuat

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (18)
 1. Moikka! Mikäli porkkana ei uppoa, niin kannattaa testata punajuurta, joka on myös edullista ja toimii todella hyvin lohkoperunoiden kyljessä ja valmistuu samalla kertaa. Lisäksi ne eivät uunissa paistettuna sotke kuin vähän viipaloidessa.

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   28.2.2018, 10:04

   Miinalla kävi aikaisemmin punajuuri mahaan :/ Nyt tosin suolisto on kehittyny niin voiskin kokeilla,kiitos vinkistä 🙂

 2. Moi! En oo vielä kovin pitkään seurannut blogiasi, mutta ootko kertonut sun työstä, millä alalla olet tms? Ymmärrän kyllä jos sen puolen haluat pitää pois blogista, mutta ajattelin kysäistä onko tästä aiheesta blogissa, vaikkei nyt ajankohtainen asia olekaan, kiinnostaa vain kun joskus sanoit olevasi puhetyöläinen tai jtn niin jäin miettimään 😀 Työasiat nimittäin pyörii päässä kun kohta loppuu äitiysloma 🙀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   28.2.2018, 14:40

   Moikka,päätyökseni teen puhelinpalvelukeskuksessa asiakaspalvelua yrityspuolella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *