Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Säästökuukauden kolmas kauppareissu + ruuat

Säästökuukausi on jo ohi, mutta halusin tulla vielä kertomaan säästökuukauden kolmannen kauppareissun ostokset sekä ruuat. Tämä on viimeinen kauppakuittipostaus säästökuukaudesta, neljäs oli nimittäin vajaalta viikolta ja välissä oli myös Miinan puolivuotiskahvittelu kauppareissu. Kokonaislaskelmasta teen vielä erillisen postauksen.

Isoin osuus tuli kanasta, seitistä ja  hunajasta (se ostettiin ihan normi eikä mitään halvinta). Viikolla piti tehdä täydennys erä kerran jolloin ostettiin makaronilaatikon jauheliha ja leipää ainakin.

Syötiin…

Tomaattista uuniseitä ja perunaa

Makkarakiusausta

Broileria jogurttikastikkeessa ja riisiä

Kanawokki

Makaronilaatikko

Sekä jogurttikana että seiti oli miehen päästä keksittyjä ja tosi hyviä! Oli muuten ensimmäinen viikko kun syötiin kanaa ja voin kertoa, että hyvältä maistui. Makkarakiusaus oli myös todella hyvää, tuotteeksi ostettiin ihan kunnon lihamakkaraa eikä niitä jauhohalppis ällöjä. Joku raja sentään säästökuukaudessakin.

Kivaa viikon alkua <3

Lue myös Säästökuukauden ensimmäinen kauppareissu

Säästökuukauden toinen kauppareissu+ruuat

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. mari

  Moikka, kerro instassa olleesta joogasta! Mua kiinnostais omatoimijooga aloittelijalle, mutta kun googlaa asiaa niin linkkejä tulee pilvin pimein ja innostus lopahtaa runsauden pulaan.
  Kansalaisopiston kurssi loppuu pian, mutta haluaisin jatkaa joogaa ohjattuna.
  Jaa pari vinkkiä kiitos😉

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi Mari, hei voisin laittaa ensi maanantain postaukseen muutaman linkkivinkin alottelijoiden joogiin joita olen tehnyt :)!

 2. Emma

  Noniin, paljon kivoja ruokia ehitte tehä säästökuukauden aikana ja mielenkiintoista kuulla, miten paljon rahaa lopulta säästyi 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oli paljon helpompi jotenkin keksiäkin ruokia säästökuukauden aikana, nyt kun loppui niin on ollu vaikeempaa :D. Pitää käyä ite lukemassa näitä postauksia jälkikäteen nii saa idiksiä ruokiin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.