Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

#RYHTIHAASTE :ÄLÄ STRESSAA!

Puoli Seitsemän ohjelma haastoi miut osallistumaan heidän tämän syksyiseen #ryhtihaaste kampanjaan ja lähdin mukaan tottakai!

Haasteen selitys on seuraava;

Mistä paheesta haluaisit päästä eroon?
Entä olisiko nyt vihdoin aika aloittaa uusi harrastus tai ryhtyä pitämään huolta terveydestä vaikka liikkumalla enemmän?
Mitä jos päättäisit pitää tänä syksynä enemmän yhteyttä ystäviin tai vaikka isovanhempiin?

Nyt jos koskaan pienten tai miksei suurtenkin elämänmuutosten tekeminen on helppoa, sillä sparraajana toimii koko Suomi! Lähde mukaan Puoli seiskan #ryhtihaasteeseen ja kerro oma haasteesi julkisesti, joko twitterissä tai instagramissa liittämällä haasteeseesi tunnisteet #ryhtihaaste ja #puoli7. Mukaan voit haastaa itsesi lisäksi myös kaverisi, puolisosi, ystäväsi tai vaikka koko työyhteisön. Mitä enemmän meitä on mukana sitä ryhdikkäämmin syksy starttaa!

TP5D3460-2

TP5D3494

TP5D3501

Tunnetusti olen kokeilun haluinen mitä tulee erilaisiin treeni tai ruokavalioihin liittyviin haasteisiin, mutta halusin tällä kertaa miettiä asiaa hieman toiselta ja syvemmältä kantilta. Olen nykyisin todella stressi herkkä lähes kaikesta. Tiedättekö sen tunteen kun rintaa puristaa, sydän tykyttää ja olo on vain ahdistunut? Ahdistunut siitä miten oma peilikuva näyttää pahalta, stressaantunut arkipäivän pienemmistä ja niistä isommista asioista ja tunteesta, että koko ajan on pakko suorittaa jotain. Oma henkinen hyvinvointi on todella tärkeää ja haluankin haastaa itseni ryhtihaasteessa siihen että ÄLÄ STRESSAA niin perkeleesti joka asiasta. Opi rakastamaan enemmän itseäsi, ole itsellesi armollisempi elämän eri osa-alueissa.  Huvittavinta on se, että aikaisemmin olin hällä väliä, ei se ole niin justiinsa-Tiina ajatusmaailmaltani. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää elämässä ja yritän nyt tosissani kääntää ajatusmaailmaa stressittömämmäksi ja täten panostaa omaan myös henkiseen hyvinvointiin. Askel askeleelta.

Puoli seitsemän haastaa muutkin osallistumaan #ryhtihaasteeseen, johon voit osallistumalla esim. instagramin puolella hästägillä.

Mihin haastaisit itse itsesi?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa /Instagramissa

Kommentit (4)

  1. Katja

    Itse voisin tosiaan haastaa itseni myös tuohon vähä-stressisempään elämään. Yliopisto-opiskelut kaksivuotiaan lapsen kanssa, sekä unelma lihaksikkaasta kropasta aiheuttavat jos jonkinverran stressiä 😀 olen aina stressannut liikaa. Nykyisin onneksi älyän olla vaatimatta itseltäni liikoja, en yliopistossakaan vaadi itseltäni niitä kaikkein korkeimpia arvosanoja (aloitin koulun tytön ollessa vuoden ikäinen), vaan teen mitä kykenen, näissä olosuhteissa. Silti, stressi on jokapäiväinen kaveri. Mielelläni lukisin siun keinoja helpottaa stressiäsi, ja tämän haasteen onnistumisesta 🙂

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Opiskelut stressaa varmasti jo ilman lastakin joten uskon, että välillä ressaa :/. Hyvä että oot oppinu olemaan vaatimatta iteltäs liikoja, itekin kun oppisin sen niin ois jees :).
      Ajattelin ostaa niitä aikuisten värityskirjoja ainakin jossain vaiheessa, sitten illalla lukea somen sijaan vaikka lehteä ja katsoa sarjoja. Voin kirjoitella sitten myöhemmin 🙂

  2. Anu

    Vitsi miten hieno toi alimmainen kuva! 🙂

    Oot kyllä aivan asian ytimessä, miksi ihmeessä sitä kehittää stressiä vaikka ja mistä? Mä oon monessa asiassa aika lungi, sellanen ’kyllä ne asiat järjestyy aikanaan, tai vähintäänkin voin miettiä tätä hommaa huomenna.. tai ylihuomenna’, mutta esim. just oman painon kanssa – ooämgee mulle tuli kesäkiloja! Hetken kun miettii, niin mitä sitten? (Toki eri asia, jos jokaisen lisäkilon kohdalla olis sama asenne ja lopputulos olis jo terveydelle haitallinen, mutta nyt siis ihan normaalipainon rajoissa kuitenkin.)

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Kiitos Anu :).

      Mie olin aikaisemmin todella lungi, ehkä liiankin. Jotenkin sen jälkeen kun aloitin taas työt, hommat tuntui kasaantuvan ja kaatuvan

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.