Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

RUOKAILURYHMÄ LAPSIPERHEESEEN

En ole lainkaan sisustusexpertti. Miusta oikeasti varmaan puuttuu joku naisille ominainen sisustajageeni. Muutamme upouuteen kotiin toukokuussa, joten hankintoja pitää tehdä aikalailla. Nyt projektina on löytää lapsiperheelle sopiva ruokailuryhmä.

Haluan jotain selkeää, helposti puhtaana pidettävää jota ei tarvitse olla hyysäilemässä jatkuvasti. Tosin haluan valkoista, joka sottaantuu helposti joten hmm.

Pöytä on jo aikalailla päätetty. Ikean Bjursta jatkettava valkoinen pöytä on 99%:sti valintamme. Mennään viikonloppuna Ikeaan, joten toivotaan sen miellyttävän myös livenä. Arkena emme tarvitse kuin 4 istuinpaikkaa, mutta mahdollisuus 6 hengen istuinpaikoille on kuitenkin oltava. Nykyinen pöytämme on 4 hengen ei jatkettava, joten ne harvat kerrat kun pöydän ääreen kerääntyisi enemmän kuin 4 henkeä aiheuttaa sen, että osa joutuu istumaan sohvalle ja milloin minnekin.

Valkoinen pöytä on selkiö, mutta ne tuolit. Voi hittolainen, miten voi olla niin paljon vaihtoehtoja?! Ja miten yksi tuoli voi maksaa niin hitokseen. Tosin keittiöntuolit ovat sellaisia joita ei tarvitse usein ostaa, joten kyllähän ne maksaa itsensä takaisin.

Tein kollaasiin tämän hetken lemppareita joita olen netistä katsellut.

 1. DYLAN tuoli Askosta houkuttelee näistä eniten. Pyöreä muoto näyttää todella kivalta. Persoonallinen ja hauska. Hinta 119e per tuoli.
 2. NORRARYD tuoli Ikeasta . Pinnatuolit on jotenkin todella symppiksiä ja ne alkaa vissiin olla aika pinnallakin. Mitenköhän istuinmukavuus vaan pinnatuolissa? Hinta 65e per tuoli.
 3. JANINGE keltainen tuoli Ikeasta. Vaan olisipa kyllä pirtsakka! Muovinen tuoli olisi helppoa pitää puhtaana, mutta muovinen tuoli on kuitenkin aina muovinen…Hinta 39e per tuoli
 4. LEIFARNE tuoli Ikeasta miellyttää näistä toiseksi eniten. Kuppimallinen istuin näyttää mukavalta, pitäisi käydä livenä kokeilemassa. Jalat näyttää tosin aika ohuilta. Hinta 39e per tuoli.

 1. MILANO tuoli Stemmasta. Melkein identtinen meidän nykyisten tuolien kanssa, tosin valkoisena, nykyiset on mustat. Tuollaiset tuolit on niin ihana istua, joustava selkänoja on niin mukava ja pehmeä. Mutta onko ihan tuhoontuomittu ajatus lapsiperheeseen? Hinta 59e normaalihinta 122e per tuoli

2. JANNIE tuoli Askosta. Istuin näyttää mukavan pehmeältä ja harmaa kävisi tulevan asunnon värimaailmaan. Hinta 49e per tuoli.

3. CODE tuoli Stemmasta. Aika simppeli valkoinen tuoli. Melko perus. Mutta mitenkäs nuo jalat, näyttää toisaaltaan niin kapoisilta. Hinta 59e normaalihinta 82e per tuoli.

Kollaaseja katsellessani eniten miellyttää 1 kollaasin Dylan ja toisen kollaasin Milano.

Pöytä siis olemaan perusvalkoinen. Hmm niin paljon vaihtoehtoja. Millaisen ruokailuryhmän olet kokenut lapsiperheeseen hyväksi? Vinkkejä otetaan vastaan 🙂

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (7)

 1. Anna^

  Meillä kuuden hengen koivuryhmä plus tietysti päätyihin mahtuu kans yhdet varatuolit. Mutta minun sana on, että ei alle 6hengen pöytää lapsiperheeseen! 😀

 2. Iida

  Oletko kytännyt tori.fi-sivustolta tuoleja? Sieltä voi tehdä hyviäkin löytöjä. Itse kuolasin tiettyjä keittiön tuoleja pitkään joiden kappalehinta olisi ollut 40€. Mutta torista sain uuden veroiset tuolit paaaaaljon halvemmalla. Nuo dylan tuolit on kyllä ihanat!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo oon katellu mut harmi ei oo löytyny sopivia :/ valkea on käytettynä myös vähän riski kun suurella todennäköisyydellä näkyy jo kulumat valmiiksi. Tori on kyl huippu yleisesti,ollaan myyty ja ostettu sieltä :). Hyvän löydön oot tehny 🙂

 3. Virpi

  Mä liputan muovisten tuolien(siis et istuinosa muovia) puolesta! Niistä on helppo pyyhkiä sormenjäljet ja kaikki kaurapuurot pois:) puisista varsinkin pinnatuoleista on paljontyöläämpi putsailla liat pois. Meillä on Hayn About A Chair22 tuolit ja voin lämpimästi suositella lapsiperheelle. Meillä tuoleja on 6kpl ja yleensä 4-5 pöydän ympärillä ja sit kun tulee enemmän vieraita niin haen kaikki pöydän ympärille 🙂 Pöytänä meillä on Hayn oma valkoinen vaneripöytä pukkijaloilla ja siitäkin ollaan tykätty. Ei tule lommoja haarukasta ja puhtaana pitäminen on helppoa.

  Tosi mukava seurailla teiä muuttoa uuteen kotiin 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Olipa kauniit nuo teidän tuolit :). Joo meillä puinen triptrap ja siitä jo huomaa että puiset tuolit ei meille ehkä ne järkevimmät vaihtoehdot 😀

 4. Elina

  Meillä on tuollaiset Milano tuolit, mutta mustana. Yllättävän hyvinä ne on kestäneet, vaikka talosta löytyy 2 alle 3-vuotiasta. Sormenjälkiä niihin toki jää, mutta helposti voi nihkeällä liinalla pyyhkiä puhtaaksi. Tosi mukavat istua, varsinkin kun vähän keinuvat ja tyylikkään näköisetkin vielä:)

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Meillä on tällä hetkellä just sellaset mustat samantyyliset, on kyllä tosi mukavat istua 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.