Ruoka FAILEJA: näin olen epäonnistunut keittiössä

Olen valmistunut ammattikoulusta kotitalousyrittäjäksi,mutta en tykkää enkä oikein osaa tehdä hyvää ruokaa. Keittiö faileja on siis mahtunut vuosien varrelle vaikka mitä ja tässä niistä muutama:

Tein miehelle seurusteluajan alkutaipaleella lasagnea ja ruuasta löytyi sulamattomia lihaliemikuutio kökköjä.

Laitoin makaronilaatikkoon kukkakaalia ja kukaan muu paitsi mie ei suostunut perheessä sitä syömään.

Poltin perunat pohjaan.

Rupesin keittämään ruualle lisukkeeksi makaronia.Vesi jo kiehui,mutta pussia kaataessa huomasin että makaronia oli vain pari desiä. Vaihdoin lisuke idean perunaan ja rupesin keittämään niitä kuorineen. En jaksanut kuoria niitä ja ajattelin,että jos surruuttelen perunat muusiksi niin kuoret jotenki sulahtaa muusiin. No eihän ne sulahtanut joten koostumus oli lievästi sanottuna mielenkiintoinen.

Lukemattomat kerrat kun en ole maistanut ruokia tarpeeksi ja maku on muistuttanut kuulemma tiskirättiä.

Kakku jonka kiille oli edelleen nestettä.

Rikoin vatkaimen kun tein mokkapalan kuorrutetta:ne vaan katkesi.

Aloitin tekemään pannukakkua,että olisi kerrankin porukoille kahvileipää. Kananmunat oli loppu,mutta en luovuttanut:googlettelin että jogurtilla voisi korvata munat. No se oli bullshittia, pannukakku jumahti ihan täysillä paperiin kiinni.

Viimeisimpänä feilinä kun leivoin miehelle synttärikakkua. Ohjeessa oli,että päälle tulee kinuski joka on valmistettu kondensoidusta maidosta. No, oltiin ostettu just se väärä purkki jota pitäisi keittää monta tuntia kinuskiksi. Ei tasan ollut aikaa siihen,joten kippasin mössön ja keitin sen paljaaltaan kattilassa. Koostumus tuli ihan jees, mutta kuorrutusvaiheessa homma meni reisille. Ohjeessa luki ”kaada kuuma kinuski kreemin päälle”. Ihmettelin vähän,että eikö muka kreemi sula. Tottelin ohjetta ja niinhän siinä kävi, että kuuma kinuski valutti päällä olevan kreemin pois kakun päältä ja lopputulos oli vino, ruma ja läikikäs kakku. Maku oli hyvä, mutta ulkonäkö ei mennyt niinkuin strömsössä haha :D.

Ja tällainen tosta kakusta olisi pitänyt tulla

Haha :D. Kuvan lähde

Huh näitä löytyisi vaikka mitä,mutta tässä nyt pari.

Onneksi mies tykkää ja osaa tehdä ruokaa haha!

Epätäydellisyys on myös sitä aitoa miun elämää.

Onko ruudun sillä puolen muita keittiö feilaajia?

Kommentit (6)
  1. Kuulostaa kyllä ihan samalta, ku mun touhut keittiössä 😂😂 harmittaa oikein, kun en osaa YHTÄÄN leipoa mut oon ajatellut et toisaalta se on hyvä, sillä muuten olisi kaapeissa usein jotain herkkuja 🙊 vaikka ei niin tarvitsisi olla.

    1. Joo meillä on kyllä silleen, että jos leivotaan jotakin niin syödään kaikki heti :D. Haha hyvä että joku muukin töhöilee keittiössä 😀

  2. Kaunismäessä
    30.12.2019, 22:35

    Mun ehkä ikimuistoisin feili on se kun leivoin jotain ja samalla sähläsin jotain lasten kanssa, kuopus oli silloin vauva, ja unohdin leivinjauheen! Leipomuksen ulkonäkö oli ihan ok, mutta hampaat oli vaarassa lohjeta kun sitä yritti syödä😂😂

    1. Siinä on aina monta muuttuvaa osaa kun lapset on mukana :D. Meillä monesti sellasia leipomushetkiä, että kummatkin lapset haluaa auttaa ja vaikka ihanaa on kun haluavat osallistua, niin aikamoista sähläämistä on silloin haha 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *