Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

RIPSIVÄRISUOSITUS

Otin ripsienpidennykset pois tammikuussa ja siitä alkoi epätoivoinen ripsivärimetsästys. Helsingin reissulla hankin sekä silmänrajauskynän, että ripsivärin, jotka osottautuivat kuitenkin susiksi. Ostin toisenkin ripsivärin joka sekin oli huono. Poljen pyörällä töihin ja treenaan ruokkiksella kuntosalilla, joten vaatimus on oikeasti kestävä ripsari. Haluan myös mahdollisimman näyttävät, mutta silti siistit ripset.

Sain sopivasti viestiä Avonin edustajalta, joka lähetti miulle pari tuotetta testiin. Mitään vaadetta kirjoittamiseen ei ollut, enkä hyödy tästä mitään, mutta halusin tulla kirjoittelemaan ripsiväristä joka on ehdoton lempparini tällä hetkellä

AVON BIG&FALSE LASH*

avonbigfalselash

avonripsiväri2

bigfalselash

Ensin hieman säikähdin paksua harjaa, yleensä niillä vain tökkii luomet täyteen mustia jälkiä. Olikin kiva yllätys kun sitä ongelmaa tässä ei ollutkaan. Väri levittyy helposti ilman kökköjä ja ilman tökkimisiä.

Olen ennättänyt käyttää ripsiväriä huonoissakin oloissa ja pysyvyys yllätti positiivisesti, vaikka kyseessä ei putelin mukaan ole vedenkestävä ripsiväri. Iltaisin olen poistanut sen Misellivedellä ja vanulla.

Avon oli itselleni muutenkin uusi tuttavuus, olen aina avoin kokeilemaan uusia tuotteita ja rakastan uusia purnukoita hih. Kiitos Katja-edustajalle tätäkin kautta!

avon

AVONripsivärisilmä

*saatu

Oletteko kokeilleet Avonin tuotteita? Mikä on lemppari ripsivärisi? ps. pahoittelut rumista kulmista :D. ei mene aina niinkuin strömsössä.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.