Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Ripsienpidennykset vs. Volyymipidennykset

Ripsienpidennykset on ihan lifesafer! Ilman niitä olo on ihan naku ja on ihanaa, kun edes joku kohta naamassa näyttää ookoolta ilman meikkiä. Inhoan ripsarin laittoa; vaikka miten varovasti yritän, luomet on täynnä mustaa. Ripsiväri varisee ja valuu ja hyi. Maaria pyysi postausta missä vertailisin vähän normaaleja ripsienpidennyksiä volyymipidennyksiin ja ihanaa postata tällästä ihan girly girl juttua!

Ensimmäiset ripset otin muistaakseni 3-vuotta sitten. Kun ensimmäisen kerran katsoin peiliin ilman meikkiä, olin ihan WOW! Miulla on itselläni tosi vaaleat kulmakarvat ja ripsetkin melko vaaleat, joten oli hassua nähdä nassu ei-niin-nakuna. Pidin välillä taukoa pidennyksistä ja käytin liimattavia ripsiä. Liimattavat ripset ei kuitenkaan pysy itelläni hyvin ja niihin meni vaan hermot, joten aloitin uudelleen ottamaan ripsiä.

Ripsissä (sekä klassisessa, että volyymissa) on olemassa eri pituuksia sekä eri kaarevuuksia. Ripsienlaittaja arvioi ennen kiinnitystä asiakkaan omien ripsien kunnon, kaikille ei käy kaikki ripset. He, joilla on luonnostaan tuuheammat ripset, saavat klassisilla pidennyksillä näyttävämmän tulokset. He, joilla omat ripset ovat harvat, volyymit on parempi vaihtoehto.

Ripset kiinnitetään mustalla liimalla, eli liimakökkyrät ei paista läpi. Liimoja on olemassa erilaisia ja myös herkille silmille on olemassa ei allergisoivaa liimaa. Miun ripsiin on käytetty sekä normaalia, että ei allergisoivaa ja kummatkin ovat pitäneet yhtä hyvin!

Ripsien varoaika on monesti n. 2-päivää jolloin niitä ei saisi kastella, mutta huoltajani kuivattaa räpsyt aina sellaisella vesihöyry sydeemillä, joten miun ei tarvitse varoa kastumista. Todella kätevää! Monta kertaa on nimittäin käynyt niin, että ripsihuollosta lähtiessa on satanut vettä, tai lunta, tai olen saanut itkukohtauksen syystä ÄX hormonihirmu viikkona.

 Klassisen ja volyymin ero pähkinänä:

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään yksi kuitu, volyymeissa kuidut ovat niin ohuita, että yhteen ripseen voi kiinnittää useita = eli lopputulos on huomattavasti tuuheampi.

Klassiset ripsienpidennykset

KLASSI

+ Edullisemmat ja silti näyttävät

+ Nopeammat laittaa

+ Saatavilla myös Y -ripsiä joilla tulosta saa pikkasen tuuheammaksi

Volyymit

VOLYYMI

+ Tuntuu pehmeämmältä

+ Ripset ovat näyttävämmät

+ Myös harvat ripset saadaan tuuheaksi, pidennyksessä ainoastaan pidemmäksi

volyymi
volyymi

Volyymiripsienlaittajani lähti syksyllä mammalomalle ja olin hieman panarissa, että missä käyn jatkossa huollossa. Sattui sopivasti kun tuttava perusti toiminimen, joten käyn nykyisin hänen luonaan. Ripset ovat LashLoversin klassisella tekniikalla tehdyt ja pituus on vaihdellut 10-14 mm välillä.Viimeksi laitoimme Y-ripsiä, eli kuitu on sellainen, että tyvestä lähtee kaksi ripseä, jolloin tulos on tuuheampi. En muistanut ottaa kuvaa huollon jälkeen, däm! Hän kuitenkin menee keväällä kuulemma volyymikoulutukseen, eli rupean sitten ottamaan taas volyymeja :)! Miulle on myös tärkeää, että ripsiteknikko on mukava ja juttu luistaa. Huollossa on kiva käydä, saa pientä arjen luksusta ja höpötellä. Olen nimittäin kerran ollut huollossa joka kesti 3-tuntia ja laittaja oli niiin eri aaltopituudella kuin mie. Ei puhunut paljon mitään ja oli ihan mölli -voin kertoa että oli pitkät 3-tuntia!

Kummatkin räpsyt on ihania, mutta jos jompikumpi tekniikka pitäisi valita, niin sanoisin Volyymit.

Onko itselläsi ripsienpidennykset? Klassiset vai volyymit?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (10)

 1. Emmi / & something daily

  No volyymit 😉

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hih, arvasin 😉

 2. Maaria / Hulivilini

  Hei huippua että teit tän näin nopeasti! Kiitos <3 Volyymit näyttää sun silmissä tosi kivoilta. Ehkäpä uskaltaudun viimein itsekin ottamaan, ettei aina peiliin katsoessa takaisin tuijottaisi vain zombi.. 😀 Saas nähdä kumpaa kokeilen ensin!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Eipä mitään, kiva kun toivoit :)! Oli kiva höpöttää tällästä girly girliä.
   Jos on siun ekat ripset, niin kannattaa ottaa klassiset pidennykset ensin ja kattoo mitä tykkäät niistä. Jos tuntuu liian simppeleiltä, niin volyymit voi laittaa sen jälkeen. Ite menin just silleen ottamaan volyymeja, että edellinen huolto oli normiripset, jotka sitten seuraavassa huollossa muutettiin volyymeiksi :).

 3. Anonyymi

  molemmat ripset näyttävät ihan hirveen huonosti tehdyiltä eikä ollenkaan siltä miltä niiden pitäisi..

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Höpöhöpö :).

 4. Vivian

  Aaa, ehottomasti volyymit! Todella hyvännäköset, miekin meinasin kokeilla niitä seuraavaks kun vakkaripsienlaittaja sai just vauvan. 🙂 Olen siis tavallisilla mennyt, piti kesällä vaan kokeilla, mut jäin koukkuun heti. Ihana, kun ei tartte enää tuskailla ripsarien kaa, kun miun lempiripsarin valmistus lopetettiin, eikä oo vastaavaa löytynyt.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hehe, vauvabuumi ripsientekijöillä :D. Ripsarin laitto on kyllä syvältä, eikun ripsiä vaan ottamaan 🙂

 5. Fit Fat Mama

  […] ripsiväriä, ei tarvitse pelätä meikkien leviämistä tai muuta rasittavaa. Vaihtelin normi -ja volyymien välillä, viimeaikoina suosin […]

 6. RIPSIENPIDENNYSTEN POISTAMINEN – Fit Fat Mama

  […] vuosiksi ripsienpidennyksiin. Ensimmäiset otin varmaan 6-vuotta sitten, pitäen välissä vain muutamia taukoja. Aloitin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.