Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

REALISTISIA SALIKUVIA

Tekin olette varmaan huomanneet instafeedeissa kymmenittäin #gymfie#belfie ynnä muuta posesalikuvia. Tässä niille vastaisku!

realistinensalikuva

Kuvat joissa mahamakkara näkyy.

gymfie

Kuvat jotka on vaan otettu ”jee täällä on kivaa”, vaikka oikeasti on hitonmoinen nälkä ja lopettaa treenin kesken kaiken.

1401520938500

Kuvat joita katsoessasi mietit, että mitä helvettiä luulin tekeväni. Mikä liikerata?

1402063028193

1402063030097

1402063032194

Kuvat kun yksi treenikuva liikkeestä ei riitä, mutta yksikään ei ole terävä.

20141102_113410

Kuvat kun et ennätä kuvaan

15035026_232914680462081_7610141432388517888_n

Mukaan mahtuu toki myös hitokseen näitä #mirrowpic matskua jossa lähinnä näytän treenivaatteita.

Sellaisia arkisia kuntosali kuvia haha! Aamulla tuli sen verran hikinen aamupyöräily, että salilla teen tänään vaan koko kroppaa herättelevästi. Voi veen hyötyliikuntapyöräily ja auraamattomat tiet.

Otatko salilla vaan posekuvia vai myös ihan #reallife matskua?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (15)

 1. Iina / Bebe au Lait
  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti Iina käyn kurkkaa <3

 2. gini

  Sellanen kysymys että eikö saliselfieiden ottaminen nolota yhtään? Mun mielestå siinä menee ”uskottavuus”. En sano tätä siis arvostellen, mietin lähinnä 😄 mä oon kyllä jo yli 30v eli ehkä sjattelen asiasta hyvin vanhasti verrattuna 20v joille kaikki härpäkkeet kaikkialla on luonnollista 😄

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oon salilla yksin tai silleen ettei muut nää niin ei hävetä:). En enää välttämättä kehtais sillee räpsii enää että muut näkee,ainaki yritän huomaamattomasti jos salilla on muita 8)

 3. Nimetön

  Pyöräilit aamulla vaarallisesti liikenneympyrässä. T. Autoilija.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo näin oli kun en päässy ajamaan pyörätiellä kun ei oltu aurattu yhtään 🙁 Menin kyllä takaisin pyörätielle ka talutin sitten 🙂

 4. Heidi

  Mä oon monesti miettinyt samaa kuin gini tuossa yllä.😃 Eikö kuvaajaa nolota ottaa selfietä. Itselleni tulee sellainen olo, että tuliko tuo tyyppi tänne salille treenaamaan vai ottamaan vain kuvia itsetään. Menee uskottavuus treenistä.
  Jokainen tekee tyylillään kyllä. Mutta uskon, että en ole ainoa tällaisten ajatusten kanssa 😄

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh et ole varmasti ainoa joka niin ajattelee :). Ite pyrin ottamaan kuvat silleen etten häiritse muita ja yleensä oon yksin salilla joten onnistuu :D. Tässä ns.sivutyössä kuitenkin salimateriaali on jollain tavalla saatava kasaan 🙂

 5. Maiju

  Vaarallisesti pyöräilit aamulla autotiellä. Ilman heijastimia pimeässä. T. Eräs autoilija.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Pyörä ei kulkenut pyörätiellä,ajoin vähän aikaa autotiellä ja siirryin sitten taluttamaan pyörätiellä:).

 6. Johanna

  Tää ei varsinaisesti liity kuviin, vaan salilla käyntiin kesken työpäivän. Miten pystyt menemään töihin ”ihmisen” näköisenä? 🙂 Ite ainakin hikoan urheillessa ja pahimmassa tapauksessa tulee vielä jälkihiki. Minun pitäis treenin päälle käydä suihkussa ja meikata uudelleen 😀 Mietin, että miten pystyt ja ehdit ruokatauolla!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Teen jaetusti 4-5 kertaa viikossa esim. yhtenä päivänä olkapäät,toisena selkä,kolmantena hapa/ojentaja. En tee kovin pitkiä sarjoja joten ei ole kovin aerobista, en hikoile siis lähes yhtään :). En silloinkaan kun tein vaikka tunnin salitreenin hikoillu muuta kuin jalkapäivinä,vaikka hampaat irvessä vikoja toistoja. Jos hikoilisin paljon niin ei todellakaan onnistuisi pikasali kesken työpäivän 😀 :).

 7. Anna^

  En kyllä salilla hirveesti diggaa ottaa kuvia, se on semmonen aika, että ei kännykkää. Sali comebackista tulee joskus otettua kuva hehkuttaessa hyvää oloa, mutta se on ”aina” joku ylimääräinen kuva itse salista. Ja silloinki se tuntuu nololta.

  Selfie aika meni mulla varmaan umpeen 23wee. Ei enää jaksa kuvata pärstää 😀 Joskus on toki naamaakin päivitettävä profiiliin, mutta tosi harvoin. Varsinkaa tunnistettavaa naamaa.

  Ja itse, kun en enää selfaile niin ei hirveesti kiinnosta muidenkaan Selfiet. Ehkä se kuului teiniyteen. Nykyään kiinnostaa perhe, koti ja matkailu kuvat Somessa.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ehkä se meillä bloggareilla on nykyisin enempi sellainen että otetaan kuvia salilla :). En mie nimittäin ennen bloggaamista salilla ottanut ikinä kuvia, en sillon tosin käyttäny ees instaa

 8. KODIN HANKINTOJA VIDEOLLA – Fit Fat Mama

  […] postauksessa näytin niitä realistisia salikuvia ja nyt on vuorossa uusien kodin hankintojen näyttäminen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.