Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

REALISTINEN VIDEOPOSTAUS

”Kaikilla on niin täydellistä postaukset ja kaikki on sellasta muuttunutta. Videopostaukset on ihan kuin hollywoodista tyyliin. Kaikki on niin hienosti muokattuja ja näin. Siis mie oon ehkä vähän vastarannan kiiski.”

Videopostauksia toivotaan aina silloin tällöin ja niitä tykkään kovasti tehdäkin, koska olen aikamoinen pälpättäjä. En kuitenkaan kehdannut jossain vaiheessa niitä tehdä, kun vertasin omia päläpölö muokkaamattomia videoitani muiden hienoihin hollywood tasoisiin pätkiin. Kysyin asiaa instagramissa, että mitä jos palattaisiin ajassa taaksepäin ihan niin realistisiin,kuvattaviin videopätkiin. Kysymys sai kannatusta ja tässä ensimmäinen lärpätys videopostaus ilman muokkauksia. Videopostauksessa lärpätän mm. muuttuneesta blogimaailmasta ja mukana hengaa myös Miina.

Jatkossa siis silloin tällöin realistisia, muokkaamattomia videoita blogin puolelle! Videopostausaiheita saa halutessaan toivoa :).

Kuten kerroin videolla, idean ja kimmokkeen tähän sain kun katsoin ihka ensimmäisen videpostauksen jonka laitoin blogin puolelle elokuussa 2014. Videolla vastasin lukijoiden esittämiin kysymyksiin ja silloin sain todella paljon kivaa palautetta videosta.

Miusta tätä on kiva tehdä, hieman vaihtelua perus näpyttelyyn.

Katsotko itse vblogeja? Pitääkö mielestäsi videoiden olla hollywood perfekto vai voiko realistinen ja arkinen olla myös ihan jees?

Lue myös:VIDEO Vastaukset

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. nosor

  Ihana video! Ja ihan totta, moni tekee nykyään blogeja ja vlogeja ihan ammtikseen, joten onhan se panostus ihan eri luokkaa. Mut miinuspuolena niissä on esim. jatkuva mainostelu, samanlaisuus ja välillä tuntuu että ihmiset ei osaa enää olla niin aitoja kun pyrkii saamaan vaan visuaalisesti hienon kuvan jne.
  Eli ihanaa vaihtelua nähdä myös tällaisia videoita! heräs muuten vähän vauvakuume, apua!😀
  Ja mitä sun elämää seurailee somessa , niin oot kyllä ihanan reipas, positiivinen ja rehti, ihailen sitä! 😊

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos, kiva kun tykkäsit :). Joo niin moni tekee ihan ykkösammatikseen, mutta olisi jotenkin hauskaa ja täräyttävää jos hekin välillä menisivät ”bäk to basic”. Hih vauvakuume ei välttämättä helposti mene ohi, muistan kun Eetua yrittäessä olin ihan seko vauvakuumeesta hih :D.
   Kiitos, tulipa kiva mieli <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.