RASKAUSAJAN RUOKAHIMOT

”Arvaa mitä miulla tekee mieli” on lähes päivittäin suusta pääsevä lausahdus ja kirjasin huvikseni ylös mitä ruokahimoja raskauden aikana onkaan ollut.

 

Lattea maitovaahdolla

Salmiakkia

Lakua

Marjoja

Kasvissosekeittoa

Pinaattikeittoa

Appelsiinimehua

Kivennäisvettä

Sweet chili kastiketta+friteerattua kanaa ja riisiä

Omenakaurapaistosta

Jauhelihapiirakkaa

Tuc-suolakeksejä

Juustokakkua

Juustosämpylää tuorejuustolla

Jääkahvia

Vohveleita

 

Heh tuossa jokunen. Asioita mitä miulla ei ole tehnyt niin paljoa mieli on just joku paistettu ruoka kuten paistettu kananmuna yäks, suklaatakaan ei ole tehnyt mieli niin paljoa kuin vaikka Eetua odottaessa.

Vaikka listasta voisi muuta päätellä, tässä raskaudessa olen herkutellut paljon vähemmän kuin mitä esikoisen odotusaikana. Painokaan ei ollut noussut kuin 400g ensimmäisessä ja toisen neuvolan välissä niinkuin 2 neuvola postauksessa kerroinkin.

 

Saa nähdä mitä himotuksia vielä tulee, nyt rv16+3.

Oliko sinulla raskausajan ruokahimotuksia?

Kommentit (22)
 1. onhan noita 😀 puuro,paahtoleipä meetwurstilla, pähkinät, appelsiinit, porkkana.. appelsiinit ehkä pahin voisin syödä niitä vaik kuin monta! tavis ruokaa ei oikein tee mieli vaan jotai raikasta niin oon ottanu tuhdit välipalatyyppiset ruuat käyttöön 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   15.3.2017, 20:00

   Oi miullaki oli itseasiassa jossai vaiheessa mandariini/klementiinikausi ja söin niitä päivittäin 🙂 Nyt tullu kyllästyminen:D

 2. Mä oon himoinnut ihan hirveästi ksikkea kirpeetä. Hedelmiä, marjoja, karkkia! 😅 monta kertaa ollu ikenet ihan rakoilla kaikesta kirpeestä!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   16.3.2017, 09:45

   Miulla oli Ceposta just tuolleen, että kirpeet karkit himotti ihan hulluna! Tästä ei oo niinkään niitä himoinnu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *