Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

RAKAS, MINUSTA TULEE FIT TULOKSET!

Huomasin Forever FIT- facebookryhmässä aika huikean muutoskollaasin ja pyysin Jaanalta lupaa julkaista tarina blogini puolella. Forever tuoteperheen kuuluu siis C9:n lisäksi myös FIT1 ja FIT2 osat jotka jatkavat tehostarttia eteenpäin. Niissä on mukana myös treeniohjelmat, eli ovat vielä kokonaisvaltaisemmat ja vastaavat ikäänkuin PT-pakettia. Itse en ole niitä vielä suorittanut, mutta ehkä joskus! Rakas, minusta tulee FIT facebookryhmässä löytyy myös muuta hänen tarinaansa matkan varrelta :). Inspiroivaa!

1235479_1154331657925368_8025020924917061917_n

Uskomatonta, mutta totta! Minä olen suorittanut koko FIT-ohjelman. Kaikki osat. Kyllä, kaikki kolme pakettia. Aloitin C9-ohjelmasta, joka toimi tehosarttina ja jatkoin FIT1- sekä FIT2-ohjelmilla, joissa mukana tuli ruokaohjeiden lisäksi myös treeniohjelma. Oliko se helppoa? Kyllä ja ei. Noudatinko ohjelmaa orjallisesti? En. Oliko 69 päivää pitkä aika? Oli ja ei. Mtä ihmettä? Avaan matkaani hieman tarkemmin 🙂

Aloitin koko projektini siksi, että en enää viihtynyt omassa kehossani. Urheilijatyttö oli muuttunut pääkaupunkilaiseksi pullaksi. En jaksanut mitään enkä edes halunnut liikkua enää. Vaatekoko nousi joka toisella shoppailukerralla. En itse kuitenkaan niin selkeästi tajunnut tätä muutosta. Kaikki kävi niin pikkuhiljaa. Kerroinkin ihan ensimmäisessä postauksessani, että miten päästiin tästä siihen, että päätin sanoa: Rakas, minusta tulee FIT!

Jälkikäteen miettiessäni tajusin, että minä olin ”pahimmillani” melkein +15kg tästä tilanteesta. Ääneen tätä viikonloppuna pohtiessani anoppini tokaisi, että sehän on 30 voipakettia. Kiitos anopille tästä mielikuvasta, mutta totta se on! Jokaisen voipaketin saamiseen on tehty töitä ja kulutettu aikaa sekä rahaa. Jokaisen voipaketin poistamiseen tarvittiin aikaa, hikeä, verta ja kyyneliä. Ne eivät kuitenkaan lannistaneet, koska matkassa oli kaksinverroin mukana onnistumisentunteita, iloa, innostusta ja jaksamista!

1934777_1154331664592034_4722383461568769393_n

Ohjelman noudattaminen oli helppoa! Yksinkertaiset ohjeet siihen, mitä syöt ja kuinka usein. Tämä ei ole rahka- ja raejuusto-ohjelma. Söin ruokaa ihan normaalisti. En syönyt herkkuja. Välillä pidin jekutuspäivän ja nautin hyvällä omalla tunnolla vähän niitä herkkujakin. Suurin muutos oli opetella syömään säännöllisesti. Onneksi mukana tuli helpot välipalavinkit ym, jotka sai napattua mukaan. Säännöllinen syöminen oli omassa muutoksessa varmasti ihan avainasia.

Välissä oli Joulu, uusivuosi, työmatka Ruotsiin, ystävien 30v juhlat, illanistujaisia, kissanristiäisiä ja vaikka mitä vielä. Jäinkö kotiin? En. Söinkö tarjottavia? Söin. Menikö ohjelma pilalle? EI! Parasta tässä pitkässä projektissa oli, että opin hallinnoimaan omaa toimintaani elämänmittaisella polulla. En vain 69 päivän ajaksi. Voin käydä juhlissa ja silti saada tuloksia. En koe, että olisin kieltäytynyt tai jäänyt paitsi mistään. Olen säilyttänyt kohtuuden ja mikä tärkeintä, olen aina palannut takaisin ohjelman pariin. Uskonkin, että voittajana selviää se, joka ei anna lipsumisten häiritä, vaan palaa keskittyneesti noudattamaan ohjelmaa heti, kun se on mahdollista.

10514756_1154331661258701_2562885499954068376_n

Olin myös kipeänä. Kaksikin kertaa. Masensi, kun ei päässyt liikkumaan. Kun viimein vointi koheni, niin ei halunnut liikkua. Kun 7 päivää makaa, niin joutui todella tsemppaamaan, että pääsee takaisin treeniohjelmaan mukaan. Toisaalta se oli kuitenkin yllättävän helppoa, kun oli päättänyt tehdä ohjelman. Jatkoin vain siitä päivästä, mihin viimeksi olin jäänyt.

69 päivää ei ihan riittänyt minun FIT-projektilleni, vaan se hieman venyi. Siitä huolimatta tunnen, että olen saanut ihan hurjasti tuloksia. Enää ei ole väliä sillä, että miltä näytän ulospäin. Nyt merkkaa se, että tunnen itseni sisältäpäin upeaksi! Sen, jos minkä uskon välittyvän myös sieltä peilikuvasta. Toivon, että kun seuraavan kerran näet minut, niin olen pirteä ja energinen sekä itsevarma. En vaatteisiin piiloutunut epävarma nuori nainen. Lupaan, että olen ainakin ehkä hieman pienempi. Tulokset ohjelmasta nimittäin olivat: -55cm koko kropasta ja -8kg 🙂

Kannattiko? KANNATTI! Kuntoni on kasvanut, jaksan tehdä töitä iloisella mielellä, jaksan nauttia perheestä ja ystävistä, jaksan laittaa kotia, jaksan liikkua ja nauttia ulkoilmasta. Olen vaihtanut projektin myötä oman elämäni raiteet takaisin oikealle polulle. Toivottavasti olen inspiroinut jotakuta tekemään samoin! 🙂

1610113_1103682486323619_381419658858693900_n

1916936_1103697249655476_7711648275942603209_n

Äidiltä opittua: Aikuinen ihminen on itse ainut, joka voi muuttaa ja vaikuttaa omaan elämäänsä. Kukaan muu ei voi tehdä sitä, vaikka haluaisi. Onneksi tajusin tässä vaiheessa ottaa neuvosta vaarin! Aiotko sinä ruveta ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi? Tuleeko sinusta oman elämäsi supersankari?

Ihan huiput tulokset! Kävin tykkäilemässä hänen facesivustaan ja melkoisen huikeeta matskua videoineen :).

Sain muuten vihdoinkin aikaiseksi tehtyä Foreveriin oman verkkokaupan sekä facebook sivun. C9 kuuria olen myynyt itsekin, koska tykkään jeesiä porukkaa alkuun :).

Motivoivaa maanantaita! Itse sain potkaistua tänään itseäni kunnolla pepulle kun meal preppasin eilen pitkästä aikaa ja söin tänään oikeeta ruokaa, enkä pelkkää shakea ja hedelmiä. Kävin vetämässä selkätreeniä ja illalla kävin rattailla hölkkälenkillä, jeejee!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (4)

 1. Johanna

  Aika huikea muutos! En tiie voitko vastata, koska olet Foreverin edustaja, mutta ovatko tämä ohjelma ja Fitfarmin ohjelmat samantyyyppisiä? Sinullahan on kokemusta Fitfarmista. Vai onko Foreverin ohjelmat enemmän tablettimuotoisia kuureja vai ovatko nekin puhtaasti ruokavalioon (ja liikuntaan) pohjautuvia? En jotenkin nyt osaa esittää kysymystäni järkevästi 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Suurin ero kumpiakin kokeilleena (vertailukohta C9, Fit1:sta ja 2:sta en ole tehnyt vielä) on se, että paketin mukana tulee myös ravintolisät joita kuurin aikana pitää käyttää, Litessä ei tullut mitään vaan ne piti ostaa erikseen.

   Ruokavalioissa oli myös eroa, omalle kropalleni koin paremmaksi C9:n, koska rahkaa yms maitotuotteet niin suurissa määrin en tykkää syödä mitä litessä oli. Mikään tabletti/litkuhömpötys siis ei ole kyseessä :D. C9 on myös lyhempi kestoltaan ja omalle kohdalleni se tuntui mielekkäämmältä. Litessä oli myös se, että jakson aikana painotettiin voimakkaasti myös liikunnan osuuteen, c9:ssä rankkaa liikuntaa en suosittele.

   Fit1:ssa ja 2:ssa tulee treeniohjelmat myös mukana, sekä ravintolisiä mitä C9:ssäkin, sekä proteiinipatukat myös niiden lisäksi.

   Nykypäivänä on loistojuttu miten jokaiselle löytyy varmasti oma juttu josta tykkää ja millä saa sen alkupotkun :). Toivottovasti vastasin kysymykseesi 🙂

   Liten tulokset täällä: http://fitfatmama.fitfashion.fi/fitfarm-lite-in-shape-tulokset/
   ja C9 täällä http://fitfatmama.fitfashion.fi/forever-fit-c9-huikeat-tulokset/

 2. eräs

  Mutta mulle kelpaisi kyllä mainiosti tuo lähtötilanteen kroppa! 😀
  T: 162cm ja 87kg

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Jos olo tuntuu epämiellyttävältä omassa kropassa, niin siitä vaan kohti muutosta :)! Laittele ihmeessä koodia fitfatmamatiina@gmail.com jos haluut että kerron lisää tosta C9:stä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.