Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

POLTTARIT!

Tänään oli aika ankea päivä, joten ajattelin piristää itseäni katsomalla läpi polttarikuvia. Muistin, että hupsheijjaa, en ole edes postannut niistä vielä! Miulla oli maailman parhaat polttarit ja nyt niistä juttua!

b bb IMG_8395 IMG_8398 IMG_8407

Minua kusetettiin ihan 6-0!  Sovittiin ystäväni kanssa yhteistreenit Energylle, tarkoituksena oli opastaa häntä salitreenissä. Kävelin lämmittelypuolelle ja katsoin, että ”Ohoh ompas paljon porukkaa kello 9.00 aamulla. Ja joku vielä kamerankin kanssa, varmaan tekevät jotain mainosta”. Pölisin jonkin aikaa ja bongasin kuntopyörän päältä ystäväni. Sitten katsoin muitakin pyöräilijöitä ja he huusivat muistaakseen YLLÄTYS! Olin ihan shokissa. Rupesin vaan itkemään ja olin ihan pihalla :D. Miulta otettiin puhelin pois ja lähdettiin ostamaan juomia.

IMG_8417 IMG_8410 IMG_8439

Toivoin, että polttareissa olisi jotain liikuntaan liittyvää ja toive toteutui paremmin kuin hyvin: Pääsin kokeilemaan tankotanssia! Se oli ihan hullun hauskaa! Ehdottomasti haluan kokeilla joskus uudelleen! Kaasot luki miun ajatukset, tankotanssi oli nimenomaan se juttu jonka halusin kokea polttareissani :).

IMG_8464

Teemana oli tiikerikuosi ja jokaisella oli jotain kuosillista. Tankotanssin jälkeen mentiin istumaan terassille ja sain polttarisankari drinksun. Tytöt juonivat jotain ja osa porukasta lähti edeltä. Lähdimme terassilta ajamaan autolla paikkaan X ja miun piti pitää silmät kiinni.

IMG_8474 IMG_8480 IMG_8489 IMG_8493Kun saavuimme paikkaan X, miun piti edelleen pitää silmät kiinni. Tytöt avittivat miulle jotkut oudot vaatteet päälle ja miulla ei ollut mitään hajua mitä tapahtuu. Siinä vaiheessa kun kypärä laitettiin, tajusin sen olevan jotain hevosiin liittyvää. Pääsin ajamaan ravihevosella! Oli ihan huippua vaikka mutkissa pelotti ihan perkeleesti ja kiljahdus pääsi pari kertaa :D. Onneksi takana istui apuohjastaja, muuten olisin ajanut varmaan ojaaan. Vanhana heppatyttönä oli hauskaa kokeilla kerrankin ohjastaa.Ttuntui hieman hassulta kattoa hevosen peppua ja pelotti vähän, että jos se potkasee, ei onneksi monottanut. Hevonen pinkoi helkutin kovasti ja se oli kuulemma vasta nönnöttely vauhtia. Apua, en ikinä uskaltaisi istua kyydissä silloin kun heponen painaa täysillä. Jännä miten ratsastaessa kiitolaukkakaan ei pelota, mutta tolleen ravikin jännitti.

Heppastelun jälkeen menimme Jokiasemalle terassille, kunnes osa tytöistä lähti edeltä ja loput jäi vielä hengailemaan hetkeksi. Ajelimme taas paikkaan X….

IMG_8559Saavuimme mökille, jossa syötiin, saunottiin, uitiin, tehtiin morsiustaikoja, juoruttiin ja juotiin.

Sitten alkoi ”kaunistautuminen”. Saunomisen jälkeen miulta laitettiin hiukset. En saanut katsoa peiliin, mutta tiesin lopputuloksen olevan aikamoinen, sen verran hiuksia tupeerattiin ja hiuslakkaa kului.

Seuraavaksi oli meikkauksen vuoro. Istuin silmät kiinni ja pari ystävääni meikkasivat miut. Oli ihanan tuntuista olla passattavana. Peiliin en saanut vieläkään katsoa. Vähän jänskitti millainen lopputulos tulee kun porukka kävi vähän väliä naureskelemassa. Tein myös Tuomakselle muovailuvahasta huomenlahjan.

Vaatteiden pukeminen tapahtui myös silmät kiinni…. lopulta sain katsoa peiliin:

IMG_8587 IMG_8586 IMG_8570 IMG_8584IMG_8591Kiva luukki eiks je :D.

porukaEn jaksanut kysyä erikseen kaikilta saanko laittaa blogiin, joten pikkuset sensuurit. Ryhmä-rämä <3!

Hengailtiin hetki kunnes tuli lähdön aika. Luulin, että lähdemme ihan basic tilataksilla, joten oli aikamoinen ylläri kun…

IMG_8655Matka jatkui LIMUSIINILLA <3! Olin niiin yllättynyt, että leuka meinasi tippua lattialle :D. IMG_8661Mentiin Kolumbukseen jossa miun piti laulaa Tiina menee naimisiin kipale.

IMG_8677IMG_8657

Ajeltiin limusiinilla ympäri ämpäri, suoritin tehtäviä jotka oli tuttuja mm. speden peleistä, kävin paistamassa entisellä työpaikalla burgerin, kyselin avioliittoneuvoja mm. poliiseilta, tankotanssin baarissa ja pidettiin hauskaa. Loppu illasta ei tullu niin paljoa räpsittyä kuvia. Avioliittoneuvoista voisin tehdä ihan erillisen postauksen., osa oli sen verran hauskoja!

Polttarit olivat yber-super-megaihanat ja olin niin onnellinen <3! Liikutuin miten paljon tytöt oli nähneet vaivaa, miten kaikki oli niin hyvin suunniteltu, yhtä lukuunottamatta kaikki kutsutut pääsivät paikalle ja mikä tärkeintä: kaikilla oli kivaa. Parempia polttareita ei olisi voinut olla <3!

Millaiset polttarit itselläsi oli?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (4)

 1. Queen Ariel/ Sara

  Ihanan kuuloset ja näköset polttarit ollut! Toivottavasti minulakin joskus tulee olemaan poilttarit!:)

  • Tiina

   Oli kyllä tosi kivaa <3. Eiköhän siulla oo :)!

 2. Leena

  Oi sulla on ollut vauhdikkaat ja hauskat polttarit! 🙂 Varmasti on ollut mahtava päivä. Tuosta polttari-illan lookista itse asiassa tuli mieleen eräs vanha kirjastotäti, hmm… 😀

  • Tiina

   Oli kyllä tosi ihana päivä :)!
   Haha :D. Kirjastontäti-Tiina 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.