Pirteämpi look helposti näillä vinkeillä

Huonot yöunet näkyy valitettavasti naamasta. Kun peilistä katsoo zombimonsteri, väsymys ei ainakaan helpota. Pieni laittautuminen piristää niin ulkonäköä kuin mieltä.

Tässä muutama vinkki pirteämpään lookiin helposti!

Itseruskettava

Kalpeat kasvot vain korostaa tummia silmänalusia, joten pieni terve päivetys piristää koko olemusta. Valitettavasti tällä hetkellä Suomessa ei luonnollisesti auringosta päivetystä saa, joten apuna on itseruskettava.

Olen kokeillut erilaisia itseruskettavia jonkinverran ja tämän hetken oma lempparini on Nu Skinin itseruskettava, josta löytyy arvosteltu täältä.


Huulipuna

Värikäs huulipuna tuo hymyä huulille <3. Jos kaipaan piristystä, jätän nudepunat kaappiin ja valitsen jonkun pinkin tai muun piristävän sävyn. Pinkki tai punainen puna on pop <3.

Ei pelkkää mustaa

Vaikka musta on aina tyylikäs, pirteämpi look tulee valkoisella tai värikkäällä paidalla. Jos pirteä paita tuntuu vieraalta, voi kokeilla vaikka pirteän värisiä korviksia. Ihan täysin kokomustaa käytän harvoin.

Nuden värinen sisäkajaali

Kun laitat alaluomelle nuden värisellä meikkikynällä katse kirkastuu huikesti!

Pikakasvonaamio

Jos et halua meikata, kulkea mustissa ja itseruskettavakin tuntuu karmealta ajatukselta kokeile ainakin tämä: virkistävä pikakasvonaamio. Vinkkasin blogissa sitten kaksi erittäin hyvää ja virkistävää naamiota, postauksen löydät täältä.


Keltainen on itselleni sellainen piristyspommi, joten kuvituksena meidän Taaperon kanssa otettuja kuvia keltaista seinää vasten.

Pirteää perjantaita sinne <3!

Lue myös

Tuote joka vaalentaa välittömästi tummat silmänaluset

Kokemus mikroneulauksesta

3 hyvää ja 3 huonoa kosmetiikkatuotetta

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *