Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Pilleri joka poistaa läskin?

Sori jos luulit löytäväsi otsikon perusteella ihme tuotteen joka poistaa läskin tsin tsin. Kerron teille uutisen: sellaista pilleriä ei ole!

Tämä aihe pomppasi mieleeni kun siivosin kotona lääkekaappia, jossa huomasin liuskan laihdutuspillereitä jotka ostin vuosia sitten. Terveystuotteet ovat yleistymässä yhä enemmän ja enemmän. Tuotteita markkinoidaan kuluttajille maitopurkkeja ja radiomainoksia myöten. Samaan aikaan ihmiset myös passivoituvat ja muuttuvat yhä mukavuudenhaluisimmaksi. Kaikki pitää saada heti nyt, mutta töitä sen eteen ei huvita tehdä. Hyi hiki haisee ja liikkuessa tulee kuuma. Ahaa, tuo mainos kertoo minun laihtuvan monta kiloa viikossa, pelkästään popsimalla näitä pillereitä! Jos mainos kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä.

IMG_8022

IMG_8018

Laihdutustuotteet ovat maailmassa hemmetinmoinen bisnes. Ihmisiä on helppo pissiä silmiin heidän mukavuuden halunsa kustannuksella. Mainosmiehet osaa olla aikamoisia elmerttejä. Olen itsekin haksahtanut erinäisiin rasvankarkoitus nappeihin ja voin kertoa: mitään hyötyä niistä ei ole ollut. Jokaisessa purkin kyljessä olisi hyvä lukea teksti, että tämä ei ole oikotie onneen, pelkkä pilleri ei pontsoa pienennä.

Googlasin ”laihdutuspilleri” ja näyttöön lävähti useita sivustoja joissa varoitettiin ihmisiä huijauksesta. Tuotetta markkinoitiin parin euron ostohinnalla, mutta todellisuudessa tililtä oli veloitettu useita satoja euroja. Toinen vielä järkyttävämpi uutinen oli kun joku brittinuori oli KUOLLUT syötyään laihdutuspillereitä!

IMG_8017

Tuli oikein puistatus artikkelia lukiessani ja heitin laihdutuspilleriliuskani roskikseen. Jatkossa pitäydyn ainoastaan perusravintolisissä. Olevinaan superjeejee-laihdutuspillerit saa jäädä muille. Laihdutuspilleri höpötysten sijaan googlailin lisäravinteita ja törmäsin nu3 -nettikauppaan. Luonnollisestikin ”kuolet jos syöt diettipillereitä” artikkelin jälkeen syynäsin kyseisen verkkokaupan aika tarkasti läpi ja se vaikutti asiantuntevalta ja terveelliseltä. Työssä käyvänä ei ole enää arkisin juoksennella kaupungilla vitskukaupoissa, joten jatkossa tilailen napit netistä, mutta vain ja ainoastaan paikoista, jotka on varmasti turvallisia.

IMG_8021

Protskut yms. olen yleensä tilannut Fitnesstukusta, mutta siellä on niin kalliit postitusmaksut. Itse käytän lisäravinteista d-vitamiinia, b-vitamiinia, omegaa ja sinkkiä. D-vitamiinipurkki vetää viimeisiään joten sitä olisi ainakin syytä tilailla.

Pakko vielä loppuun sanoa, että tottakai on olemassa myös laihdutusta/aineenvaihduntaa edesauttavia pillereitä, mutta pitäkää rakkaat ihmiset järki päässä. Ne ovat nimenomaan LISÄbuustiksi, eivät mitään ihmeaineita jotka tekee pullamahasta sixpäkin. Etsikää motivaatio jostain muualta kuin pelkästä pilleripurkista, sillä ei pitkälle pötkitä.

Olkoon tämä teille varoituksen sanana: älkää uskoko mitä tahansa, älkää tilatko tai syökö mitä tahansa. Tutkikaa, googlettakaa ja osta luotettavista lähteistä pillerisi!

IMG_8019

Oletko itse käyttänyt jotakin laihdutuspillereitä? Oliko niistä hyötyä?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. Katja

  Hakkaraisen pastillit <3 (näin luulisin noiden punaisten piparinmuotoisten olevan) 😀 meillä Neea vaatii nämä ruuan jälkeen ja käy ilmoittamassa kaikille "hakkaien HAKKAINEN" 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo on hakkaraisia :D. Piti ottaa rekvisiitaksi kun omia pillereitä ei ollu tarpeeks :D.

 2. äitix2

  Mullakin ekana hyppäs silmään mansikkahakkaraiset 😀 ei tähän postaukseen oo oikein sanottavaa,mut hyvö ja ajatuksia herättävä blogi sulla! Oon puol vuotta lukenu 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hakkaraiset on kyl hyviä :D. Kiitos,kiva kun tykkäät ja mukava kun tulit kommentoimaan -tervetuloa jatkosakin :).

 3. Vivian

  Miulle tulee tästä mieleen ihan ne ostoskanavien laitteet ym. Millä ylimääräinen lähtee vaikka vaan telkun ääressä istumalla. Järki päässä pillereidenkin kanssa ja todellakin kannattaa miettiä, mistä tilaa ja mitä tuote sisältää. 🙂

 4. Äiti Kainuusta

  Minä oon aikoinaan kokeillu kaiken maailman pillerit, eikä ollut hyötyä. Älyttömintä niiden pillereiden teksteissä oli, että noudattaa samalla vähärasvaista ja terveellistä monipuolista ruokavaliota ja jättää sokeri pois! Hei haloo! Siis oikeaa asiaa, mut eikö laihdutus pillerin tarkoitus oo nimenomaan se, että saa mättää mättöä ja silti laihtuu kunhan vain napsii piltsuja. No nyt tosin oon jo aikapäiviä sitten jättänyt turhat rahanmeno pillerit pois ja vannon liikunnan ja terveellisen ruokavalion nimeen, ilman mitään hifistelyä ja liian tiukkaa kuria.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.