Pikkujoulut joissa minulle tarjottiin rahaa seksistä

Hyvää maanantaita ruudun sinne puolelle! Postasin menneiden vuosien pikkujoulu lookeja vähän aikaa sitten ja nyt on vuoro kertoa tämän vuoden pikkujouluista.

Pikkujoulutapahtumiin sisältyi todella kuvottava välikohtaus. Minulle tarjottiin rahaa seksistä. Siitä postauksen loppupuolella.

Vietettiin samalla ystävän 30-vee juhlia hieman jälkikäteen joten lyötiin ystäväporukassa kaksi kärpästä kerralla.

Aloitettiin ilta sillä, että mentiin katsomaan Rajatapauksen Jouluspeliaalia. Rajatapaus on siis impro-ryhmä ja olin niitä ensimmäistä kertaa katsomassa. Ihan huikean taitavia tyyppejä, keksivät tosi hyvin ja monipuolisesti näyteltävää ihan hatusta. Tehtävät oli ennalta määriteltyjä, mutta yleisö osallistui tehtävien kulkuun joiden pohjalta näyttelijöiden piti improta aihetta. Ehdottomasti haluan käydä joskus uudelleen heidän keikalla, sai nauraa ihan hulluna :D.

Impron jälkeen mentiin ystävän luokse etkoilemaan. Syötiin pientä purtavaa joka toteutettiin nyyttäriperiaatteella, eli jokainen toi jotakin. Itse tein suolaisia joulutorttuja joiden täytteenä oli tuorejuustoa,mustapippuria ja juustoa.

Meillä on myös pikkujouluperinteenä ostaa pienet lahjat toisillemme. Kukaan ei tiedä etukäteen kenelle lahja tulee ja meillä on hauskasti sattumalta joka vuosi sattunut kaikille mieluisa lahja ja just sille tyypille osuva. Itse sain Doven lahjapakkauksen jossa oli suihkusaippua sekä dödö ja niiden lisäksi jääsuklaata <3. Niin sopivasti, nykyinen Doven suihkusaippua veteli viimeisiä ja just mietin kaupassa viime viikolla, että jääsuklaata tekisi mieli.

Keskustaan suunnattiin 00.00 aikaan. Käytiin ensin cocktail-baarissa jossa ammattitaitoinen baarimikko loihti todella näyttävän drinkin. En edes muista drinkin nimeä, mutta se oli heidän suosituin juoma. Rehellisesti sanottuna en tykänny juoman mausta yhtään, mutta 11e hintaan todellakin join juoman silti.

Minulle tarjottiin rahaa seksistä

Cocktail-baarin jälkeen mentiin Las Palmasiin joka on karaoke-tyyppinen/yökerho tyyppinen ravintola. Seisoin baaritiskillä ja joku arviolta +60 vuotias rikas ikämies olisi tarjonnut minulle ja kaverille rahaa yhteisestä yöstä.

Seisoin ihan normaalisti baaritiskillä kun henkilö tuli tuota ehdottamaan. Tarjosi ensin toista summaa ja totesin että en todellakaan lähde. Kehtasi vielä jatkaa ettei ole rahasta kiinni ja tarjosi isompaa rahasummaa, muistaakseni 2000-5000e en muista kun olin niin pöyristynyt.

Tilanteessa vaan naureskelin, mutta jälkikäteen mietittynä hyi helvetti. Mikä antaa oikeuden ehdottaa jotain nöin ällöttävää? Ihan kuin nainen olisi jotain kauppatavaraa jota voisi rahalla noin vaan ostaa. Yäk tulee ihan kylmät väreet kun miettii.

Samassa baarissa yksi aikaisempi kerta joku ikämies ehdotti myös yhteistä yötä. Totesin ettei todellakaan,olen naimisissa. Tyyppi jatkoi,että ei se haittaa mitään kun hän oli myös naimisissa.

Missä on ihmisten moraali? Raha ei tuo käytöstapoja eikä nainen ole todellakaan mitään kauppatavaraa.

Mekko ostettu Kontista, Bik Bokin ja hintaa oli 12e.

Viimeisenä mentiin Ilonaan jossa suurimmaksi osaksi tanssittiin tai pyörittiin ees taas. Lähdettiin koko porukalla joskus 03 Hesburgerin kautta taksijonoon ja kotiin.

Mies lähti lasten kanssa äitinsä luona käymään seuraavana päivänä ja sain nukkua pitkään : heräsin vasta 15 aikaa sunnuntaina :D.

Parasta oli etkoilu ja tanssiminen ihanien ystävien kanssa <3.

Palaten ällöttävään välitapahtumaan, otin tilanteen ihan naureskellen siinä hetkessä, mutta jälkikäteen kun asiaa mietin isommassa mittakaavassa niin voi  elämä.

Onko sinulle tapahtunut vastaavaa?

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
  1. No se voi olla sen ikämiehen ainoa tapa saada seksiä. 😀 Ehkä joskus tärppää, ku tarpeeks monelta kysyy.

    1. Nähtävästi ei muuten irtoa helposti kun kerran maksua tarjosi 😀

  2. On ehdoteltu, useinkin. Ensimmäisen kerran ollessani 11- vuotias ja yksin metrossa. Ennen kiusaannuin noista tilanteista ja näin vaivaa sen verran, että selittelin noille ällötyksille että miksi ei todellakaan käy: olen naimisissa, minulla on poikaystävä, tyttöystävä, en etsi seuraa, olen sitä ja tätä ja tuota. Ne eivät koskaan juuri toimineet hienovaraisina väistökeinoina, vaan saivat ällötykset joko jatkamaan tai lausahtamaan jotakin hävytöntä takaisin. Niinpä aloitin uudenlaisen tekniikan, joka on oikeastaan ainut joka toimii: järjestän kohtauksen. Ällötyksen ensimmäisen epäasiallisen yrityksen jälkeen nostan ääntä sen verran, että lähellä olevat varmasti kuulevat. Käsken tyyppiä poistumaan läheltäni. En anna mitään selityksiä, en yritä moralisoida. Kerta kaikkiaan vaan huudan tyypin pois tilanteesta. Yliampuvaa? Ehkä, mutta toimii.

    1. Hyi hitto että 11-vuotiaana joutunut tuollaiseen tilanteeseen yäks :o. Yliampuvaa tai ei, mutta hyvä jos toimii :)! Kivaa joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *