Pikkujoulu tyylejä vuosien varrelta x 6

Nyt eletään pikkujoulun kuuminta sesonkia ja tulin jakamaan omat pikkujoulu lookini vuosien takaa. Selasin arkistoja ja tässä teille kaikki pikkujoulu lookini blogin aikana, eli yhteensä 6.

2013

Esikoinen oli 4kk kun menin pikkujouluihin. Tsösses miten lyhyt hame :D. En tuollaista enää pukisi…

2014

Oi vitsi tuo mekko oli kiva! Olen valitettavasti konmarittanut sen joskus vuosia sitten kierrätykseen. Muistan kun miulla oli hirveä kriisi, että minkä mekon laitan ja miten laitan hiukset. Olin juuri ruvennut innostumaan enempi merkkilaukuista ja tuo Korsin veska oli ihan lemppari tuolloin.

Hiukset on edelleen mustat kuin yö.

2015

Muistan, että tuo oli todella stressaavaa aikaa. Ja näytän todella kuihtuneelta. Painoin tuolloin alle 50kg. Oli ripsienpidennykset ja liian luonnottoman näköiset pidennykset. Punainen mekko roikkuu vieläkin kaapissa ja olenkohan ehkä kerran käyttänyt tuota noiden pikkujoulujen jälkeen.

2016

Blogi on siitä hyvä juttu, että tänne tulee taltioitua hetkiä. Vuodelta 2016 en ihme kyllä ollut postannut pikkujouluista mitään, mutta tässä on kuva jouluaatolta 2016. Olin itseasiassa juuri pari viikkoa takaperin saanut tietää olevani raskaana <3. Näytin jo paljon terveemmältä ja hiuksetkin oli luonnollisemmat kuin yksiväriset mustat. Noshin hame on vieläkin kaapissa kuten myös toppi.

2017

Pikkujoulut kun Miina oli 4-kuukautta. Vietin holittomat pikkujoulut jonne otin vauva mukaan. Neiti ei syönyt pulloa joten ei ollut vaihtoehto, että olisin lähtenyt lietsuamaan. Mangon musta toppi on yksi lempparini.

2018

Viime vuonna vietin pikkujouluja ystävien kanssa myös holittomasti. Käytiin ravintolassa syömässä ja istuttiin iltaa ystävien kanssa. Seuraavana päivänä miehellä oli aamuvuoro, joten nuokin oli holittomat pikkujoulut. Oli silti tosi kivaa <3. Zaran toppi on sama  kuin 2016 vuoden kuvassa ja edelleen ihan moitteeton. Tykkään siitä tosi paljon ja haluaisin useampia yläosia jotka on tuon tyylisiä.

 

Huvittavaa, että jokaisessa kuvassa miulla on samantyyliset hiukset, vaikka vuosien välillä on ollut esim. ihan blondit.

Parin viikon päästä vietän pikkujouluja/kaverin 30-vee kinkereitä siinä samassa ja onpa kivaa päästä lietsuamaan. Tällä kertaa tarkoitus monen vuoden holittomien pikkujoulujen sijaan on tarkoitus lähteä ihan rimpsalle. Katsotaan millainen pikkujoulu tyyli tänä vuonna Mamalta sitten löytyy!

Lue myös blogihistorian pikkujoulupostaukset

Mamman saleilua ja pikkujoulut (2013)

Pikkujoulut! (2014)

Pikkujoulut

Pikkujoulut ilman viinaa?

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Luin ensin että holTittomat pikkujoulut tuolla Miinan kanssa… Hetken pohdin, että mitä ihmettä ;D

    1. Haha :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *