Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Perheentaloa ja Alelöytö

Oltiin eilen muutaman Mammabloggaajan kanssa Perheentalolla muksujen kanssa. Mentiin heti 09 jälkeen ja huhhei siellä riitti porukkaa. Olin kerran aikaisemmin käynyt siellä mutta viimeksi ei ollut niin paljon ihmisiä. Jotenkin oli vieläkin sellainen mielikuva, että siellä on huone täynnä Tantta-Mammoja, mutta kaikki muutkin näyttivät olevan suht samaa ikäluokkaa. Kiva käynti taas ja mukavaa jorista välillä vauvajuttujakin ihmisten kanssa joilla sama elämäntilanne. Minimies jaksoi hienosti ja katseli ihmeissään kun joka puolella vilisi lapsia ja hälyä. Käynti taisi väsyttää pikkumiehen kun ekaa kertaa pitkään aikaan asettui kerrasta nukkumaan yöunia eikä tarvinnut ravata eestaas lykkäämään tuttia suuhun. Pitää siis ilmeisesti käydä tuolla useamminkin :D. Lätinä sikseen ja kuvia tiskiin. Kiitos osasta kuvista Nooralle ja Emmille!

 Yhteiskuvat ei oikein onnistunu. Eetussa on se hyvä puoli kun ei pääse vielä kameraa karkuun :D. Lyytistä näkyy vain käsi ja Nellin toinen kaksospojista ei näy. Ehkä ensi kerralla oltais ninjoja ja saataisiin kuva.

Nooran sylissä oli mukavaa!

Nella pusutteli Eetua 🙂
seli seli

Perheentalo visiitin jälkeen kävin pikaisesti vielä Jc:ssä katsomassa löytyisikö talvitakkia alennuksesta. Ja että löytyikö! Takin oikea hinta oli 109,90 € ja alennettuna 9,90 €! Huhhei empä ole varmaan koskaan löytänyt noin paljon alennuksessa olevaa tuotetta. Tavoistani poiketen valitsin beigen takin. Yleensä kaikki ulkovaatteeni ovat lähinnä mustaa, mustaa ja vielä vähän mustaa.
Takki oli S-kokoinen ja ihmettelin kun se oli pikkaisen liian iso, mutta pieni istuvuusongelma ei paljon jaksanu haitata kun alennus oli niin överi.  Jc:stä en ole ennen löytänyt mitään, pitääkin ruveta käymään useammin. Löytyi juuri sopivasti kun tälläkin hetkellä pakkanen paukkuu yli 20 asteessa.
 
Yäks inhoan noita rumia feikki Uggeja, mutta en ole saanut aikaiseksi etsiä uusia talvikenkiä. Olin jo niin asennoitunut siihen, ettei tänä vuonna tarvitse toppavaatteita tai lämpimiä kenkiä. Miulla on yhdet kivat pitkät kiilakorolliset saappaat, mutta ne on paikassa nimeltä Jemma. Pitäisi kaivella varastoa jos ne löytyisi sieltä. No kohta varmaan ne rönttäkelit tulee takaisin.
Pakkanen hus mene jo pois!
edit: Unohtui mainita, että ihanassa Tutipuu blogissa on meneillään arvonta. Kaikki osallistumaan ! 🙂
-Tiina

Kommentit (10)

 1. Noora- NellaBella

  Eetu on niin söpö. 😀 <3

  • Tiina FitFatMama

   hih nii se on <3 😀

 2. Suvi

  Voi, että miten ihania kuvia!<3 Ja tosi nätti toi sun uusi takki 🙂 Ja mikä alennus!!!! 😀

  • Tiina FitFatMama

   Kiitos :). Joo oli kyl huikee alennus! Tänää takki pääs ekaa kertaa kunnolla testiin ku ajoin pyörällä salille, ei tullu yhtään ees kylmä 🙂

 3. Maria .T

  Näyttää kivalta kyllä tuolla perheentalolla 🙂 Pitäs itsekin mennä käymään siellä MLL: perhekahvilassa. Muakin pelottaa, että siellä on sellasia tantta mammoja, jotka tapaa vaan olemassa olevia kavereita, mutta sehän selviää vaan menemällä sinne 😀

  • Tiina FitFatMama

   Kannattaa käydä kokeilemassa, pääseehän sieltä äkkiä karkuun jos sattus olemaan tanttamammoja täynnä 😀 :).

 4. Lindiz ~ Tutipuu

  Ihania kuvia!! Mahtis takki sulla! Kade =D

  • Tiina FitFatMama

   Kiitos :). Ihanaa kyl ku ei tarttee horrosjäässä enää kulkee 🙂

 5. nananne | hopesanddreams.blogspot.fi

  Ihana takki!minäki ostin beigen takin tavoista poiketen myöskin ja jcstä löyty minunkin 😀 ja alessa oli mutta ei niin isossa!puoleen hintaan vain 😛

  • Tiina FitFatMama

   Kiits! No hyvä se on -50% alekin :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.