Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

PARHAAT VERKKOKAUPAT X 4

Ensin kiitos kaikille kommenteista ja tykkäyksistä sekä blogin että instagramin puolella kun paljastin meidän neitokaisen nimen <3. Aikaisemmin, ennen lapsia en ikinä koskaan tilannut netistä. Jotenkin koin sen liian hankalaksi. Nykyisin taas homma on ihan päin vastoin, ostan lähes aina netin kautta tuotteita. Joensuun valikoimat on melko surkeat, en jaksa keskittyä valikoimiin niin hyvin ja kaupungille lähtemiseen on oma hommansa. Verkkokaupoissa voi shoppailla vaikka sohvalla lököpöksyissä makaamalla. Facebook kirpparit ja tori.fi on myös hyvin aktiivisessa käytössä.

Listasin tähän mitkä on omasta mielestäni parhaat verkkokaupat! Ei maksettuja mainoksia tai mainoslinkkejä, puhtaasti vaan kerrottuna mitkä on omat lempparit.

Zalando

Zalandosta olen tilannut hyvin usein ja varmasti eniten. Ilmainen toimitus ja palautus on ehdottomasti parhaimpia juttuja! Toimituskulut joissain verkkokaupoissa on tosi paljon, niin zalandossa on kätevää kun se ei maksa mitään. Tuote on sen hintainen mitä ostoskoriin laittaa. Alennusmyyntejä on myös usein mikä kukkaron kannalta hyvä. Valikoimaa on tooodella paljon, onneksi filttereillä saa karsittua hyvinkin tarkasti tuotteita. Edellinen tuote jonka zalandosta ostin oli Eetun ralph laurenin t-paita joka oli synttäreillä hänellä päällä.

Boozt

Pitää muuten melkein aina tarkistaa tämän verkkokaupan kirjoitusasu haha! Boozt on zalandon jälkeen eniten käyttämäni verkkokauppa. Toimitus on maksullinen pieniin ostoksiin, mutta kun tilaa yli 59e:lla ja maksaa kortilla on toimitus ilmainen. Sivun ulkoasu jo miellyttää tälläistä mustavalkohöperöä. Merkkejä on laidasta laitaan niin edullisista ihan merkkituotteisiin asti. Alennuksia on myös aika usein. Tykkään paljon Mangon vaatteista ja niitä myydään boozt:lla. Edellinen ostos oli By Malene Birgerin huivi.

Cocopanda

Mikäli tarvitsen meikkejä, hiustenhoitotuotteita ym kosmetiikkaa, verkon kautta shoppaillessa menen aina ensin cocopandan sivulle. Monesti on ihan todella hyviä alennuksia ja säästää pitkän pennin verrattuna, että saman ostaisi vaikka sokkarilta. Edelliseen tilaukseen laitoin mm. hiuslakan ja primerin. Kun tilaa 40e:lla on toimitus ilmainen. Lempparimerkki valikoimasta on NYX.

Footway

Jos tarvitsen uudet kengät ja haluan keskittyä verkkokauppaan jossa on vain kenkiä, klikkailen footwayn sivulle. Hakutoiminto on laaja ja selkeä ja toimitus+palautus on ilmainen. Footwaylta tilasin itselleni mm. Hunterit ja Eetulle hienostelukengät.

Ostatko tuotteita mieluummin netistä vai ruohonjuuriliikkeestä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Johanna

  Moikka Tiina! Kiitti vinkistä, tein juuri eka tilauksen Cocopandasta! Asun sen verran pienessä kaupungissa, että täältä ei kovin suuria valikoimia löydy, joten tulee shoppailtua netistä, vaikkakin tykkään enemmän kierrellä kaupoissa ja ostaa niistä. Ihanan nimen annoitte vauvalle 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi Johanna, ole hyvä, cocopanda on kyl kätsä, niin edullisia hintoja ja nopea toimitus 🙂
   Kiitti<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.